VINTER & VÅRSKOR & NITTRÖJA

.
.
.En dagens på mamsen och papsens takterass!

Bonsoir vackra ni!

Här har vi precis ätit middag och jag gjorde egen Pad Thai som blev så god så den nästan blev autentisk med riktig Thailändsk variant (och snart är vi ju där och kan äta ”the real stuff”, jippie:) Änväder en färdig sås från Mrs Cheng som hette Pad Thaisås och som jag hade tillsammans med wokad kyckling, böngroddar, lök, glasnudlar, ägg, vitlök och färsk chili. Se så strösslade jag över hackade jordnötter och till det limeklyfta. Jätteenkel god vardagsmat! (men det blev inget pics på nudelröran för den var inte direkt ”photogenic”:)

Tror ni också denna tres exotique palm överlevt vintern?:)

Snygga nya skinnsneakers i färgen taupe åkte på idag från Ash Modesto! Så coola så jag kunde inte vänta (men vårvärme är visst på gång såg jag på löpten på kvartersbutiken för en stund sedan!)


Och Ash-skorna matchade jag med ny glittrig tröja full av snygga guldnitar från Ester Elenora Isa Couture och jeans RaRe, solisar Marc Jacobs, sjal Syster P och dunjacka Moscow ( från förra året)Gud vad det var segt att träna idag förresten. Puh Känns som jag står och stampar bokstavligt talat på löpbandet just nu och inget händer med träningen. Kände mig ändå lite halvglad när jag sprang 2 km på 10.09 och tänkte att jag fortfarande hade klarat polisens fystest. Det prov som jag gjorde (och klarade) för flera år sedan då jag av någon anledning hade fått för mig att jag skulle bli kriminalare? (Men det är en annan historia:)
Nu blir det tisdagsmys för hela slanten!
Vi ses imorgon raringar!KRAM
.


18 kommentarer till “VINTER & VÅRSKOR & NITTRÖJA

 1. Thailand sa du det, du vet väl vad sådana långa flygresor gör med vår miljö???
  Finns ju värme närmare!!
  Vi måste ta vårt ansvar tänk på våra barns framtid, vi nallar redan hårt på våra barns framtida miljö.
  Kram en miljövän.

 2. De där skorna är ursnygga! Men när ska dessa fruktansvärda döskallar försvinna? Gör de ngn glad verkligen? I övrigt allt ’top’! 🙂

 3. snygg-snygg outfit! jag ha med tagit på mig vår-skor! man vill ju! och idag skiner solen här så jag tar på dem igen! 🙂

 4. Den där outfiten skulle jag kunna kopiera rätt av. Så snygg !www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

 5. Snygg vardagsoutfit! Vilket är naggellacket, är det från OPI, heter..? Tacksam för tips 🙂 Kram Linda

 6. Galet snygg är du!!! snygg outfit, jag är väldigt klassiskt men det där så hel rätt. Polis. du skulle blivit en grym sån, är det verkligen försent. Tror skulle passa dig, vacker kvinna med skinn på näsan! coolt.

  Snart är våren hemma (jag bor i europa lovely!!)
  kram Nina

 7. Är själv otroligt nöjd över skorna. Köpte likadana skor (samma färg för övrigt) för två år sedan.
  Folk har t.o.m stannat mig på gatan för att fråga var de är köpta 🙂
  // tina umeå

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg