KÖPENHAMN OCH RIVIERAN

.
.
.


 Randig tunn stickad tröja By Malene Birger och därifrån är också matchande väskan i zebra! Älskar älskar vårens Happy Birthday-kollektion och vill verkligen ha toti (och det ovan fann jag på Isa Couture) Till det hade jag svarta tighta 7-jeans och mycket låtsas-bling bling:) (från Hultquist, Faith & Love, Lindex bla)Ovan en liten sneakpeak på hur jag såg ut igår kväll! Svart/vitt/beige är vårens stora trend tillsammans med lite neondetaljer. Kryddat med bling bling och djurmönstrat – me like! Den här stilen är jag så kär i nu. “Lite sval Köpenhamnsdam så där” blandat med hetare Rivieradito och till det en nypa rock n roll:) Tightare coolare och lite tjusigare än tidigare rymligare och mer sockersött (jag var ju en medlem i “Odd Molly-maffian” för några år sen, om ni minns;)

Tänk förresten att det är sista februari idag – är det inte helt underbart??? Härmed är vintern över för denna gång och nu blir det vårmånader för hela slanten, jippie hurra!
En härlig dag fylld med soool önskar jag er!KRAM

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

19 thoughts on “KÖPENHAMN OCH RIVIERAN

 1. Underbar tröja!!

  Visst är det härligt att våren är på intåg!!

  Här i skåne hade vi helt underbart väder igår!! Vi behöver vår älskade sol nu!

  Ha en fin dag!

  //Emma

 2. Vad är det för material i tröjan (står inget på hemsidan, dåligt!)och vilken strl har du?

  Kram/S

 3. Ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig förstått Odd Molly-hysterin.
  Men din nuvarande stil förstår jag till fullo.
  Supersnyggt!

  Ha en bra dag!
  /L

 4. MallanBrallan Älskar din blogg och får sån livlig och hääärlig inspiration av dig:D Me like och jag blir fattig oxå;)

  Kram, och allt du bär är skit snyggt!!

 5. Tack för lite stilinspiration och att du förhoppningsvis släpper OM och liknande. Tror at vi är många som är oerhört trötta på att se samma typ av kläder i allt för många bloggar. För mycket sponsring till bloggare som gör att risken finns att många följare tröttnar. Trist när många kör samma stil.

Comments are closed.