CHICAS – HÄR FÅR NI BLOGGRABATT

.
.
.

Tjingeling igen!
Så söt kombo här ovan, att trippa fram i nu i vår & sommar! En finfin sidenklänning från Malina som heter Chica i lagomlängd och till ett par lagomhöga klackar från Day Birger et Mikkelsen:) Detta känner man nog sig både riktigt skön, fin och bekväm i, både för en lunch på stan eller på kanske dopfesten:)  Finns hos Creative Lounge och just nu får ni bloggisar 15 % rabatt på hela sortimentet i ett dygn from…nu! Kod CLHOP1 anges i kassan (och gäller ej presentkort och bara nybeställningar)Happy Shopping!
KRAM


Detta inlägg är i samarbete med Creative Lounge
3 kommentarer till “CHICAS – HÄR FÅR NI BLOGGRABATT

  1. Tack för koden! Äntligen beställde jag den underbara klockan jag velat ha. Alltid roligt med lite rabatt 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg