FREDAGSMORGON

.

.

.
.
Morgonstund i soffan och tjejerna softar i likadana tuggummirosa morgonrockar (Name it)


Bonjour vänner!Vååår idag mina kära vänner och fredag dessutom, kan det bli bättre?!:)


Här har jag fått hem mina älskade stora skatter efter deras fjällvecka (och det syns att det har varit soligt för de har fått fräknar på näsan – så gulligt:) Nu ska vi ner en sväng på stan för att äta lunch och titta på lite solsemester-kläder. Barngarderoberna gapar vääldigt tomma på just strandklänningar och shorts och baddräkter just nu, så det måste verkligen uppdateras. Sen ska pass ordnas också, brukar vara ute med sånt i absolut sista minuten men nu har jag liiite framförhållning iaf:) Tittar in lite senare igen!Njut nu veckans bästa dag vänner!!!KRAM
.Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “FREDAGSMORGON

 1. Mys med fredag!

  Skönt att åka iväg till värmen, bort från detta trista väder!

  Jag har en fråga angående dina vita Englesson fåtöljer, vad har du för tyg?, är det linne, bommull eller något annat? Är du nöjd med tyget förutom att de gulnade?
  /xmammakilon

 2. Har du gjort Restylane behandling nr 2 ännu? Hur tycker du det är nu ett tag efter den första?

  Kram/S

 3. Hej igen Petra. Vad använder du för kamera? Hälsningar från Käthe, i den härliga ”vår”-solens glans.

 4. Men, nu tycker jag mig se att du möblerat om i vardagsrummet ? 🙂
  Åh, det skulle jag vilja se mer av.

  Angående resan, jag tror att jag missade vart du skulle någonstans?

  Jag skulle egentligen ha åkt till Marocko nu den 16.e men det blev inställt 🙁 Har du varit där ??

  Bamse kramen
  Emma

Comments are closed.