PÅ VÄG TILL MOON SMILE

.
.

 


.
Så här såg jag ut härom kvällen på väg ut på middag. Det blev Moon Smile denna gång, Hua Hins mest kända ”hål-i-väggen-restaurang” som har helt fantastisk Thaimat. All mat ä lagad av en pytteliten ursöt kvinna med knallröda leende läppar i kock-kläder och absolut helt magiskt gott var det. Men man måste boka (plast)bord innan för att få plats! Körde lite androgyn 80-tals-stylishstil denna afton på stan med uppsatt hår och med zebratisha + zebraväska By Malene Birger, byxor Filippa K, klocka Triwa, pilotsolisar Marc Jacobs och skor Chloé.


 

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “PÅ VÄG TILL MOON SMILE

 1. Himla snyggt!
  Så snyggt med tischan och väskan. Gillar att du solar så sunt. Själv har jag solbränneångest när jag är utomlands:/
  Lagom är ju faktiskt bäst och snyggast!
  /Alex

 2. Jag tycker nog denna blogg är den bästa som finns!
  Heeeelt underbar, inspirerande och helt enkelt en härlig feel good känsla över den!!
  Kramar från Göteborg! 🙂

 3. Du är jättefin Petra. Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Gott att du är dig själv och skiter i elaka kommentarer. Inget att bry sig om. De är SÅ tråkiga. Jag är jätteglad för din skull, för ditt fina hem, dina fina barn, fina H och allt kul och fint du kan unna dig.
  Glad påsk / Annelie i Göteborg

Comments are closed.