PÅ VÄG TILL MOON SMILE

.
.

 


.
Så här såg jag ut härom kvällen på väg ut på middag. Det blev Moon Smile denna gång, Hua Hins mest kända ”hål-i-väggen-restaurang” som har helt fantastisk Thaimat. All mat ä lagad av en pytteliten ursöt kvinna med knallröda leende läppar i kock-kläder och absolut helt magiskt gott var det. Men man måste boka (plast)bord innan för att få plats! Körde lite androgyn 80-tals-stylishstil denna afton på stan med uppsatt hår och med zebratisha + zebraväska By Malene Birger, byxor Filippa K, klocka Triwa, pilotsolisar Marc Jacobs och skor Chloé.


 

.

16 kommentarer till “PÅ VÄG TILL MOON SMILE

 1. Himla snyggt!
  Så snyggt med tischan och väskan. Gillar att du solar så sunt. Själv har jag solbränneångest när jag är utomlands:/
  Lagom är ju faktiskt bäst och snyggast!
  /Alex

 2. Jag tycker nog denna blogg är den bästa som finns!
  Heeeelt underbar, inspirerande och helt enkelt en härlig feel good känsla över den!!
  Kramar från Göteborg! 🙂

 3. Du är jättefin Petra. Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Gott att du är dig själv och skiter i elaka kommentarer. Inget att bry sig om. De är SÅ tråkiga. Jag är jätteglad för din skull, för ditt fina hem, dina fina barn, fina H och allt kul och fint du kan unna dig.
  Glad påsk / Annelie i Göteborg

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg