CROISSANTS & LITTLE PINK MARTINI

.
.
.
Förmiddag i matsalen denna aprilsöndag.
Hej sunny sunday!Jaha, då har vi fått krasslighet i familjen igen. S u c k. Jaja, bara att göra det bästa av dagen ändå och strunta i inställda planer. Ska strax ta en lång pw och efter den ta svängen förbi Hemmakväll på vägen hem och bunkra upp med lite bra filmer och Ben & Jerrys för att pigga upp lite! 

Men just nu sitter jag ju fortfarande här i matsalen och mumsar hemmafixade croissanter (vet ni att man kan få köpa frysta bake off på Ica som man gör hemma i ugnen? De är verkligen hur goda som helst:) och så lyssnar jag på fransk musik (Pink Martiniskiva jag fått av mamma) medans det planeras lite semester och jag önskar så klart en tripp min familjs gård i Normandie… Men allt ska fungera med stora skatter (veckor hit & dit) och så vill jag ju vara på Gotland, vårt absoluta sommarparadis:)

Kinesiska antika brudskåpet i matsalen är såå bra (och tjusigt) för det rymmer massor med finglas och porslin (Köpt på Baazar.se)Mums!


Fredagsrosorna är fortfarande uunderbaraHa nu en riktigt skön dag raringar!
KRAM
.

23 kommentarer till “CROISSANTS & LITTLE PINK MARTINI

 1. Va kul, då får detta bli som en sluten envägs- kommunikation mellan oss. Jag hade verkligen hoppats att du skulle publicera min kommentar i föregående inlägget. Men samtidigt med att du selekterar (även ”positiva”) kommentarer så fick jag reda på hur du arbetar för det börjar lysa igenom. Tack och hej.
  Elin

 2. Å så fint!! Älskar skåpet från Baazar och rosbuketten var underbar, det är så himla fräscht och vackert med vita blommor! Ha en fortsatt fin dag, kram Lena

 3. Halloj !!
  Mycket fina bilder som vanligt!!
  Alltid lika kul och inspirerande att kika in hos dig och flickrummet var bara såååå himla snyggt……:) Min dotter ändrade också stil och färg ganska redikalt ,i sitt rum ungefär i den åldern och jag har räknat ut att vi nu har ändrat i hennes rum ungefär 4 gånger på 7 år… Har man en inredningsintresserad mamma också så tror jag att det hjälper till litegrann….;) Jag var precis lika dan när jag var barn,även om det var 35-40 år sedan , så jag tror inte att det har med denna tid att göra, många gånger så föds man helt enkelt med ett inredningsintresse, eller så växer man upp i en sådan miljö och blir påverkad och det ser jag som enbart positivt…..
  Sedan så handlar inte stil om pengar och har aldrig gjort det,det är något man har eller inte har, en fingertoppskänsla, en talang som inte kan köpas för alla pengar i världen. Plånboken får ju sedan sätta prislappen på sakerna, men numer finns ju allt i alla prisgrupper,antingen har man råd med originalet eller kopian, men stilen blir ju densamma….;)
  Ha det bra och tack för en mycket trevlig och inspirerande blogg.
  Monica i Rom

 4. Det skåpet är verkligen såå vackert!! Vilken patina och vad hemtrevligt du gjort ovanpå det. Inte så likt dig…missförstå mig inte…jag menar att det brukar vara sterilare överallt men där har du verkligen fått till en personlig prägel och varm touch. Super! Passar mig i smaken.

 5. Jag tror vi som inte delar din idé om inredning av ett barnrum, ändå respekterar hur DU vill ha det. Absolut. Men vi måste väl ha rätten att ifrågasätta och kanske inte hålla med? Varför har du annars kommentarsfältet? Kanske vore det bättre att inte ha det, och bara visa upp dina bilder, så kan folk tycka till hemma för sig själva. Du kommunicerar ju ändå inte med dina läsare. (Såvida det inte är för att försvara dig).

 6. Vartifrån är den blå mönstrade ”vasen” som står på skåpet ifrån??
  Tacksam för svar 🙂
  Kram och tack för bästa bloggen!

 7. Lolo’s rum är jättefint! Men hur har ni löst förvaringen? Vart har hon tex alla 14 barbies? Förvaring är ju de svåra led inredning.

 8. Hej Petra!!
  Jag har frågat innan men inte fått svar så jag försöker igen:)))
  Tänkte fråga var dina föräldrar köpt deras korall färgade ljusstake!!! Är helt kär i den!!!:)
  Med vänlig hälsning, Ulrika

 9. Aahh, Normandie, Croissanter låter hur gött som helst;) Hoppas att du haft en fin helg! Kram Sophia

 10. Tack för era söta hälsningar!:)

  Anonym – Den blå antika kinavasen är från Baazar.se.

  Anonym – Som jag skrev i förra inlägget så har min dotter en rymlig kattvindsgarederob (sådana finna på gamla hus och det är alltså utrymmet mellan rummetsvägg och yttertaket. Där finns det skåp och hyllor och plats för typ 10 000 Brabies:)

  Liw – Vet inte, köpte dem direkt av”bagaren” i bake off avdelningen:) Men Bonjour kanske det heter?:S

  Veronica – Norden från Ikea

  Ulrika – Vet inte tyvärr! De tror att det var på Room och den shoppades för flera flera år sedan.

  Ha en fin dag!

  KRAM

  P

 11. Rosorna är helt underbara!!! Tänk att de rabiata kvinnorna fortsätter i detta inlägg med… Hoppas att du finner ett sätt att filtrera. Vissa tål inte att andra har det på andra sätt än de själva.

 12. Du vet väl att det finns crossianter som deg i en liten burk i kyldisken också, det blir ännu godare. Hur lätt som helst bara liksom öppna burken o forma till 6 st. Kolla efte dem på Ica.
  Fint brudskåp!

  Med vänlig hälsning,
  Ina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg