LO LO´S NYA RUM

.
.
.

.
.

.


.’

..
.Nytt i flickrummet!
Bon Soir!


Pics från Lo Lo´s nya rum idag! Jag hade ju lovat er raringar det så varsågod. Bara för att jag ju veeeet att det kommer bli lite frågor var allt kommer ifrån så gör jag en liten lista nedan:


Grå lådor i stapel Bungalow (My Tivoli)
Lådor på hylla och skrivbord House Doctor (My Tivoli)
Sänggavel + sängkappa (uuunderbart fin) från House Doctor (går att beställa genom My Tivoli, det har jag gjort. Sen så har jag klätt de tre knapparna med rosa tyg:)
Stol + pall Tolix
Skrivbord Lisbeth Dahl
Hylla String
Lampa i tak Tine K
Skrivbordslampor vet ej
Mugg med pennor (My Tivoli)
Kudde + överkast i grått mönster Anna O (My Tivoli)
Bäddset Beach House
Silverkudde Day Home
Kudde med fågel nyhet från Day (My Tivoli)
Taper Christian Lacroix (finns på Öbergs i Västerås)
Drömfångare Åhlens
Tavlor Arte Limited och House Doctor
Spegel Ikea
Ljusslinga Happy Lights (My Tivoli)
Mysiga Milou + Eiffeltorn köpta i ParisTror jag fick med allt nu!:) Som sagt, min mellantjej är verkligen soupernöjd med nya rummet och det känns verkligen fräscht med grått i olika nyanser. Och mycket mer ”tweenie”:) (Saknas dock lite småsaker fortfarande som en ny tavla som jag beställt och lite nya gardiner)Uppdatering: Nu vill jag bara påpeka en sak eftersom det är några som nu har åsikter om vad min dotter önskar och vet hur hon egentligen vill ha osv. Lo Lo ville ha ett ”tonåringsrum”, det var hennes största önskan när vi gjorde om. Hon ville absolut inte ha något som är rosa eller barnsligt eller gulligt, nej hon vill ha fint och lite tufft. Helst ville hon ha svarta tapeter men där sa jag som mamma nej så då valde hon, helt själv, tapeten ovan. Och den är jättefin! Klart hon leker precis som alla barn men att ha ex antal uppradade Barbiedockor (hon har väl 14 st) tex är inte något hon vill. I Beas rum är det leksaker högt och lågt för hon är liten och vill ha allt framme men Lo Lo är nio och vill inte det. Hon vill vara cool, dansa, sjunga och ha ”pojkvän” och älskar tuffa kläder och det roligaste ”leksaken” är just nu är nog hennes Iphone 5. Barn är olika precis som vi vuxna, och Lo Lo är mest som hennes närmsta vänner. Så självklart är hon inte unik när det gäller prylar och smak. Och säkert så blir hon inspirerad av mig och det är inget konstigt, jag är hennes mamma. Men detta är hennes stil och hon är så glad över sitt rum och jag uppskattar om ni kan respektera det. Ha nu en fab lördagskväll vänner!KRAM

Inlägget är i samarbete med My Tivoli

115 kommentarer till “LO LO´S NYA RUM

 1. Wow så snyggt!!Älskar allt !!!:))Förstår att hon är nöjd
  ,kudden är ju bara såååå fin!!
  Kram och tack för inspon!

 2. Wow så snyggt!!Älskar allt !!!:))Förstår att hon är nöjd
  ,kudden är ju bara såååå fin!!
  Kram och tack för inspon!

 3. Fantastiskt fint! Men jag undrar var alla saker till en nioåring finns? Har en jämngammal flicka och hennes rum är fullt av pysselsaker, böcker, barbiedockor, kulor, pennor, paljetter, tyg att klippa i, pussel m m. Vad leker Lo Lo med? Tack för en inspirerande blogg!

  kram louise

 4. Louise – Tack för din hälsning!

  Lo Lo har så klart massa små grejjer hon också och allt handlar om bra förvaring för att ha det lättstädat och snyggt. Hon har en stor kattvind med alla kläder och nästan alla leksaker. Sen så har hon två lådor i köket + ett pysselskåp där hon och hennes syskon har alla pennor och klister och papper osv osv. Lo Lo leker med allt möjligt och hon pysslar jäättemycket:)

  KRAM

  P

 5. Boom så jäkla snyggt, du hade vilken dag i veckan fått göra om mitt hem

 6. Men P spänn av:) Du känns rätt osäker. Om vi frågar var du köpt det ena eller det andra så svarar du inte. Men om det är ett litet påhopp om dig. Oj oj då skriver du snabbt ett svar:) Det finns frågor i tidigare inlägg i din mammas hus. Men dock inga svar på en enda fråga:) Du vill bara att vi skriver på din blogg men vad ger du tillbaka? Tycker du har en tråkig inställning till oss läsare.

  /U

 7. Sluta hacka, får era barn kanske gå Bananas med inredningen i sina rum, måla på väggarna om dom vill? Kanske inreda helt i rosa för att dom vill, nä inte det! Kanske vill Petra med många många andra att huset ska ha en röd tråd, måste ju faktiskt passa resten av huset. Och ni tror väl ärligt inte att Petra skulle inreda ett rum till sin dotter som hennes dotter inte gillar!
  Och klart att hennes dotter har leksaker och pysselsaker hon e ju ett barn men Petra har hittat konsten att gömma undan, vad tror ni finns i alla fina lådor och boxar, trolleri trollera saker en liten flicka behöver/”leksaker” kanske?
  // Anna.P

 8. Vilken tur att ni har samma smak vad gäller färger.
  Här hemma skulle grått inte ens komma upp som val av färg.

  /LiseLotte

 9. Jag tycker ni har ett jättefint hem med trädgården och allt, men detta – ett flickrum, nej, i mina ögon ser det stelt och opersonligt ut. Tufft med pall som sängbord, men lampan här lär inte fylla sin funktion som läslampa.

  Anna

 10. jag håller med, vem glädjer det här mest, mor eller dotter. Hoppas att hon känner att hon kan röra sej avslappnat i sitt rum, ta hem kompisar och ”stöka till” som vem som helst. Jag har 4 bann och inredningsintresset är stort vill jag lova, jag vill även ha ordning och reda, men de små måste få ta plats och finnas till. Men dina inlägg kanske bara är till för ögat och inte för ”real life”, vad vet jag.
  Ha det gott,/Helena

 11. Min dotter skulle ääälska detta rum!!
  Det är väl kanon om både dotter och mamma är nöjda:))

  Kram och tack för att vi fick kika in i rummet,alltid ett nöje.

  Kram:)