TÄVLING – VINN EN SOUL OF MAIA VÄSKA

.
.

.
Finfin sommarväska! Made by svenska Soul of MaiaBon Soir mes amis!


Nu har jag åter igen fixat en liten finfin tävling åt er! Bra va!


Denna gång kan ni vinna en toksnygg skinnväska från Soul of Maia från netbutiken Blackballoon, ja precis den jag visar på bilderna:) Den är i lite hippiestil med coola detaljer och passar perrfekt i sommar till tex romantisk långklänning och sandaler. Det du ska göra för att vara med och tävla är:


1. Motivera kort varför du ska vinnaThat´s it!:) Det går att tävla tom den 2:a maj kl 12.00

(Min dagens: Ojus Blouse och byxor Hunky Dory i strl small & small, smycken Icon, boots Modesto och väska Soul of Maia)


Lycka till alla!KRAM

Tävlingen är i samarbete med Blackballoon

230 kommentarer till “TÄVLING – VINN EN SOUL OF MAIA VÄSKA

 1. Hoppas på tur! Jag hoppas vinna för att jag helt enkelt är värd det!!! Precis som reklamen:-) 🙂 🙂

 2. Jag har precis satt ner rumpan i soffan, nyss hemkommen från en långweekend i Istanbul. Lite småångest över att jag inte köpte någon ny väska…och så börjar jag läsa igenom alla olästa blogginlägg. Ååååh va jag skulle vilja vinna! Så kanske den värsta väskångesten försvinner. 🙂

 3. Hei Hei

  Kjempekoselig blogg du har som jeg må innom av og til for å få inspirasjon.

  Å den vesken var bare nydelig, kjempefin, og bare sååå meg. Har litt veskedilla, men ikke alltid jeg finner vesker som jeg liker (les kresen). Håper veldig at jeg er den heldige vinneren. Det hadde vært kjempekjekt.

  God mandagskveld fra
  Anne-Britt

 4. Vilken underbar väska!!
  Jag skulle bli stans lyckligaste tjej att få gå med denna på min axel… Den är supersnygg.
  Och jag blev kär…

 5. Hej!
  Hoppas på tur har köpt en maxiklänning och nya sandaler Denna fina väska skulle bli pricken över ” i ”:)

 6. Hej!
  Har köpt en maxiklännng och nya sandaler denna fina väska skulle bli pricken över ” iet” Hoppas på tur!

 7. Hej!
  Har köpt en maxiklännng och nya sandaler denna fina väska skulle bli pricken över ” iet” Hoppas på tur!

 8. Hello!

  I would like to win (in case you would be so friendly to ship to Germany?) because it would be an exclusive premiere for me! First brown bag ever after many black bags! Wohoooo!

  Greetings and hugs from munich,
  Ute M.

 9. Hej hej, mitt namn är Mildred och jag är 13 år, och jag vill vinna denna för då ska jag ge den till min mor! Jag tycker denna skulle passa jättebra på henne och hon skulle bli väldigt glad tror jag!

 10. Hey,

  I would like to win because it would be indeed an exclusive premiere for me! The first brown bag after a couple black bags! (In case you would ship to Germany)

  Hugs & greetings from Munich,
  Ute

 11. Gillar sedan tidigare på FB

  Efter att ha dragit runt på en skötväska stor som ett hus till tvillingarna hade inte denna goding varit fel att ha hängandes över axeln. Lite mer stylish om inte annat 🙂

 12. Hei Petra! WOW nydelig skinnveske fra Soul of Maia! Jeg hadde blitt super lykkelig om jeg skulle bli den heldige vinner av denne kule skinnvesken! Den hadde passet perfekt til sommeren 2013! Den passer jo like bra til jeans som til hvit sommerkjole:-) Kanskje lykken smiler til meg? vårklem Siv:-)

 13. Gillar Blackballoon redan!
  Den fina väskan tycker jag att jag är värd, har gått ned nästan 10 kilo i vikt och har nu börjat köpa på mig en ny garderob men vad är en ny garderob utan en snygg väska att hänga på axeln? Because I’m Worth It!

  Caritha Jolstrand

 14. Nu hoppas jag på tur ! Gillat på FB och motiveringen lyder … Trasig värmepump ( kostar end 100 000 kr ) och trafikolycka förra tisdagen, kroppen är skapligt hel men min nya fina lilla silverpil (som min fina man köpte till mig i 40-års present i dec) är SKROT !!! En handväska skulle verkligen pigga upp tillvaron lite för mig … Tack igen för allt du delar med dig. Idag fick jag se underbara Tullhuset Living Live !!! Vilket ställe … Vilken personal !!! kram Giesela

 15. Gillar redan på FB
  Jag skulle blivit såå glad om jag vann denna härliga väska då jag aldrig vunnit något under mitt 38-åriga liv.
  Tack för en fin blogg!
  Kram Jessica Olsson

 16. Hej fina du! Skulle så gärna vilja vinna väskan eftersom favoritväskan precis har gått sönder och hålls ihop av en nyckelring 🙂 i väntan på en ny favorit. Har gillat på facebook. Kram Petra.

 17. Finfin tävling!

  Sitter här hemma i min one piece i fleece som ser ut som en kanin – jag är ganska ofräsch då jag precis gjort en blindtarmsoperation och tycker helt klart att en fin väska från Soul of Maia skulle pigga upp mig betydligt!

  Tack för en bra blogg!

 18. Vem vill inte vinna denna godingen!!? Har ingen bra ursäkt/orsak…känner bara för att bli bortskämd med en ljuvlig väska. Perfekt i storlek och vackert skinn….precis som jag! Hihihi!!!
  Håller tummar och tår!
  Kram Caroline
  Helsingborg

 19. Vem vill inte vinna denna godingen!!? Har ingen bra ursäkt/orsak…känner bara för att bli bortskämd med en ljuvlig väska. Perfekt i storlek och vackert skinn….precis som jag! Hihihi!!!
  Håller tummar och tår!
  Kram Caroline
  Helsingborg

 20. Gillar sen förut på fb.
  Har inte köpt ny väska sedan sommaren 07 det är dags att byta nu 🙂
  annica la sundström

 21. De enda väskorna jag äger är ryggsäckar och en adidas-handväska i plast. Det är dags att inse att jag är kvinna och 40 år. Jag måste bli mer kvinnlig och den här läckra väskan skulle få mig att både se och känna mig mer kvinnlig!

 22. Jag har jobbat & pluggat så mycket de senaste månaderna att jag skulle behöva en ny väska som lite energi-boost inför varmare vår och sommar!:-)

 23. Vilken liten goding den väskan är, helt klart. Tuff, mjuk och precis perfekt i storlek. Hoppas den får vila över min axel när jag förhoppningsvis får lite vår även här uppe i norr:-)Just nu snö blandat regn;-) Håller tummarna i avvaktan på dragning och möjlighet till glada tillrop ekande här över hustaken!!!

  Med vänlig hälsning Eva i Umeå

 24. Ååh vad fin väska! Jag vill vinna den för det står mitt namn på den, hehe. Älskar den stilen lite hippie/boho, passar min stil! Har gillat på FB 🙂
  /Ingela

 25. Jag tycker att jag ska vinna för jag sitter hemma med nyfödd liten bebis, såriga bröstvårtor o mjölkstockning. En snygg väska att ha den dagen man kan gå ut igen. Är jag värd.
  SANDRA JONSSON

 26. Du är fantastisk, din blogg är inspirerande och jag ser verkligen upp till dig. Är 21 år och ser mig själv som dig om några år 🙂 Vill ha allt i ditt hem och garderob och även den här supersnygga väskan. Skrivit om dig på min blogg ett par gånger och nu hoppas jag att det finns en gud! Stor kram

 27. Skulle sååå gärna vinna väskan. Tycker att jag behöver en ny, inte ofta som jag unnar mig just en väska eller något till mig själv. Blir oftast till barnen eller hemmet. Vill även passa på att tacka för att du tillåter att jag får ”glutta” in i ditt liv, jättekul! /Noomi

 28. Hej!
  Har ju ingen superfyndig motivering
  till varför just jag, skulle vilja
  vinna denna läckerbit..
  Utom att jag skulle bli överlycklig
  att få en ny väska. Min nuvarande
  har sett sina bästa dagar, sanningen är att den är både sliten
  och ful, så ful att inte ens second hand butiken ville ta emot den… Och någon ny, som är både
  ursnygg, underbar och tjusig, det
  har jag med min sjukpension, inte
  råd med.
  Ha det så fint önskar Ragna Marie

  ragna_marie@hotmail

 29. Skulle sitta som en smäck! Inget skulle slå det om jag vann den älsklingen. Love

 30. Vore kul och få överraska min mamma
  på morsdag!!

  Gillar på FB.

  MVH Anna

 31. Jag ska på ett härligt strandbröllop på Madeira över midsommarhelgen. Den här väskan med sitt lyxbohemiska utseende hade varit perfekt och pricken över i:et.

 32. Jag har bara svarta väskor, tråkigt men sant. Därför vill jag vinna, that’s why..;)
  Snygg som tusan var den också!!

  Tjing!

  /Johanna Schmidt

 33. Jag har bara svarta väskor, tråkigt men sant. Därför vill jag vinna, that’s why..;)
  Snygg som tusan var den också!!

  Tjing!

  /Johanna Schmidt

 34. Jag gillar redan på fb 🙂

  Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen skulle behöva lite lyx i vardagen just nu. Med tre små barn och ständig pågående husrenovering så blir det tyvärr inte mycket lyx för denna slitna småbarnsmamman just nu 😉

 35. Tävlingen kom i rättans tid,min väska gick sönder igår och har inte hunnit köpt någon ny. Den här var bara så gööör snygg! Självklart så gillar jag på FB.

  Katarina

 36. Åh, vilken underbar skapelse!
  Jag som har en liten bohem boendes i mig skulle älska att få äga en sådan fin väska när jag går på mina ”älskar-keramik-spaning-rundor”
  Dessutom är jag sjukskriven just nu och lite sorgsen över det såklart…en fin väska hade absolut förgyllt min tillvaro!

  *håller min tummar och hoppas* 🙂
  /Jessica i malmö

 37. Hej på dig! Gillar verkligen dina byxor, sååå snygga.
  Jag skulle också gärna vilja ha en ny väska, gärna en Soul of Maia. Den enda väska jag har är en väl sliten skinnväska som jag haft i fyra år. Skulle bli överlycklig över en Soul of Maia.
  Tack för all inspiration.
  Kram Camilla

 38. Jag har varit gift med min Darling i 26 år den 30/4.
  Jag är lika kär och galen, som om det var igår.
  Fast om jag tänker efter, så blir det bara bättre, för varje år som går.
  Och väskan skulle bli ett minne av vår dag, vore härligt hoppas!!!
  Gillar givetvis på FB.
  AnnaKaisa i E-tuna

 39. Åh, vilken underbar skapelse!
  Jag som har en liten bohem boendes i mig skulle älska att få äga en sådan fin väska när jag går på mina ”älskar-keramik-spaning-rundor”
  Dessutom är jag sjukskriven just nu och lite sorgsen över det såklart…en fin väska hade absolut förgyllt min tillvaro!

  *håller min tummar och hoppas* 🙂
  /Jessica i malmö

 40. Åh, vilken underbar skapelse!
  Jag som har en liten bohem boendes i mig skulle älska att få äga en sådan fin väska när jag går på mina ”älskar-keramik-spaning-rundor”
  Dessutom är jag sjukskriven just nu och lite sorgsen över det såklart…en fin väska hade absolut förgyllt min tillvaro!

  *håller min tummar och hoppas* 🙂
  /Jessica i malmö

 41. Hej Petra,
  mitt hjärta studadsade av lycka när jag såg din tävling idag. Väskan är så fin. Har letat länge efter en väska som passar min klädstil, som är minimalistisk med en touch of bohemian.
  Hoppas på tur.

 42. En helt underbar väska! Jag skulle så väldigt gärna vilja vinna den. Som trebarnsmamma, med en liten på 8-månader så läggs den mesta tiden (och pengarna) på att köpa saker till att köpa saker till dem. Själv kommer jag lite i skymundan och jag har inte heller varken tid eller ork till att leta nya saker till mig själv. Jag skulle bli så otroligt glad (och snygg) med en ny fantastiskt fin väska!

  Kram
  Rebecca

 43. Oj, kom på att jag inte lämnade ngn motivering..
  Den fina väska var bara så fin och skulle pigga upp i den stressiga vardagen med jobb, hämtningar på dagis, middagsmat och allt som egentligen är livet.
  Kram.

 44. Gillar på FB sedan länge… Jag är en trött mamma med två små ungar hemma som längtar efter lyx och flärd, med en snygg väska kanske jag orkar ut och shoppa något snyggt till och unna mig en välbehövlig kväll på stan med väninnor!! =)

 45. Å men nu måste jag bara vara med ju. Sedan vårens nya väskor från soul of maia kom förra veckan har jag ägnat åtskilda timmar framför mobilen, mellan blöjbyten, klossbyggande och välling, för att försöka hitta vilka som säljer dem. Som tur är gillar jag redan Blackballon så jag blev superglad när jag fann dem där. Den 2 börjar jag jobba igen efter 13 makalösa månader hemma och då är det grötfriakläder som gäller. Samt en snyyyyggg väska. Jag vill så gärna vinna.

 46. Hej Petra!

  Jag vill ha den fina väskan
  för jag länge letat en.
  Dock jag måste nog påpeka
  att jag stött på flera ”MEN”:
  fel på färgen eller storlek,
  fel modell och material
  så det var ett jobbigt val 🙂

  När jag såg den sommarsötnos
  Ville genast tävla med
  Kanske har jag tur att vinna
  Och att ha i sommar en! 🙂

  Blev orättvisst behandlad på bussen idag så om jag vinner så blir det ett riktigt läkande plåster på såret…kram Julia
  Gillar redan Blackballoon!

 47. Älskar Soul of Maia! Väskan skulle passa finfint på min axel när jag njuter sommarsemester i underbara Palma!
  Givetvis gillat på Fb!
  Hälsningar
  Kristina S / Helsingborg

 48. Åhhh vilken underbart ljuvlig väska. Tänk om jag denna kunde vinna . Det hade varit en fantastisk present till mig själv efter lång tids kämpande och nu äntligen har jag nått mitt viktmål – 50 kg. Det skulle vara så roligt och få lov att äntligen få känna sig riktigt FIN

 49. Oj, inte lätt att motivera när hjärtat bara ropar wow, en sådan gudagåva att få bära,
  med stor, stor, ära.
  Ett vackert smycke bli den lätt,
  kan göra hela outfiten komplett.
  Nu kan jag inget göra
  mer än önska, hoppas Blackballoon mig nu höra…

 50. Oj, inte lätt att motivera när hjärtat bara ropar wow, en sådan gudagåva att få bära,
  med stor, stor, ära.
  Ett vackert smycke bli den lätt,
  kan göra hela outfiten komplett.
  Nu kan jag inget göra
  mer än önska, hoppas Blackballoon mig nu höra…

 51. 1. Gillar!

  2. Efter att inte använt en handväska på över 1 års tid (då min slitna skötväska har fått agera allt-i-allo) hade det varit riktigt fint att vinna en riktigt tjusig handväska helt i min smak. Håller tummarna!!!

 52. Oh, inte lätt att motivera när hjärtat skriker wow
  Tänk en sådan stor ära,
  att ett vackert smycke som denna få bära.
  Helt klart denna väska lätt,
  kan göra hela outfiten komplett.
  Nu kan jag inget annat göra,
  än att hoppas att Blackballoon min önskan höra

 53. Måste ta en chans!
  Gillar sedan länge, på fejjan och direkt till motiveringen då:
  Det skulle bli en totalt toppenbra present till mig själv efter ett år i skolbänken! Ett år kvar, så den hade ju lätt kunnat hänga med i höst också när jag måste ha block och pennor med mig igen 🙂

  Nu håller jag alla tummar!

 54. Hej! Älskar väskor i alla varianter, denna var ju supersnygg. skulle passa mej som handen i handsken.
  Ha en bra kväll.
  Kram Inger E.

 55. Gillar på facebook!

  Denna väska vet vad den gör – den mina småsaker lockar och förför – för de vill ju ner i denna fantastiska skapelse och bäras runt hela sommaren lång – så snälla ge mig den på en gång 😉

  Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

 56. En Soul of Maia är jag värd.Den ska få uppleva en oförglömlig Bugaboofärd.Ute på egenhand ska vi på axeln skapa ett eget band.

  Gillar Blackballoon på facebook sedan länge.

 57. Jättefin väska…skulle passa jättebra till en medelålders kvinna… som naturligtvis är jag med ungdomlig smak. Gillar på FB.

  Kram Anita

 58. Åh, precis vad jag skulle vilja ha! För att min handväska är jättegammal och ful! Skulle passa perfekt som present till min 40-årsdag.

 59. I don’t want to win that bag – though it looks nice :o),
  but I have to say that I really like your hairstyle!
  You look different with all the hair up, but it fits you very well.
  Have a nice evening.
  Silke from Germany

 60. Känner att nuuu måste det väl ändå vara min tur!!! Tänk o möta sommaren med en sådan underbar fin väska…(gillat på fb har jag gjort länge) / Ulrika Ekdahl

 61. Väskan är bara så läcker, därför måste jag bara ha turen med mej och vinna den! Gillar redan Black balloon!

  Hälsningar Soili

 62. Den fina väskan önskar jag vinna till min söta 16-åring som snart klarat av första året på gymnasiet. ( Kan hända att mamma lånar den någon gång ;-))
  Kram Lisa K

 63. Hej! Va fin du var på bilderna. Och väskan var jätte snygg. Besöker din blogg ca varannan dag,gillar den väldigt mycket. Kram Stine

 64. Hej där snygging till väska!
  Det vore helt fantastiskt perfekt
  Att mina saker i sommar få bära runt
  Uti en väska med fransar , fart och fläkt,
  Istället för i nån kasse gjord av plast eller annat strunt!
  Hälsar Mia i Uppsala

 65. Lätt sommarens chickaste väska, som jag gärna väl bära mina saker i!
  Gillar på fb. Ha en fin kväll kram!

 66. Hej…min man är bortrest, sjuka barn och på det krockade jag med bilen efter en sväng på barnakuten…nu sover de och jag läser din blogg för att drömma mig iväg då jag längtar till hus och blir inspirerad! En väska skulle verkligen göra mig glad idag:-)…mvh emelie h

 67. Hej, behöver en ny väska, min nuvarande är fem år och det syns mer än väl på den. Jag har gillat på facebook och hoppas på vinst/ louise larsson

 68. De brukar ju säga att ”diamonds are a girl’s best friend”. Helt fel enligt mig. En fin, snygg och lyxig kvalitetsväska, är en kvinnas bästa vän! Eller hur? Just nu har jag ingen ”bästa vän” utan bara en ”ytlig bekant” så därför skulle jag vilja vinna en! 😉

  Gillar så klart oxå på fb!

 69. Hej!
  Har gillat på FB 🙂
  Varför ska just jag vinna denna? Bland alla fina motiveringar från alla andra kan jag endast tala om varför jag föll pladask för just denna tävling.
  Väskan tilltalar mig, den utstrålar personlighet, inspiration, livfullhet och upplevelse. Den känns som en kär gammal vän, någon som gärna skulle hänga vid min sida i vått och torrt resten av mitt liv.

  lilja_johannsdottir@hotmail.com

  Kram från mig / Lilja

 70. Jag skulle gärna vilja vinna denna fina väska och ge till min mamma som snart ska genomgå en tråkig operation!
  Gillar redan Blackballon på facebook!

  Hälsningar
  Jenny Theander

 71. Grymt snygg, både väskan o du! 🙂
  Jag är inget bra på att rimma men jag vill ändå vinna, jag är så himla mycket värd den*!! 🙂

 72. Såååå snygg väska vill man ju bara ha och att vinna den vore ju KUUUUUL! Maria i Borlänge

 73. Hej

  Jag gillar redan Blackballon på FB

  Önskar mej väskan för att den ska ge mej det lyftet som fattas för att det ska bli komplett för mej efter min viktoperation som hjälpt mej att återfå min tro på mej själv och livet!!
  Håller min tummar och tår

  Mvh
  Louise Westerlund
  Vänersborg

 74. Åh vilken fin väska! Med en bebis på 6 månader släpar jag just nu runt på en skötväska vart jag än går! Insåg i helgen när jag för första gången skulle få lite egentid på stan sedan lillan kom att jag är i STORT behov av en ny väska! Skulle bli sååå glad d mammapengen inte är så stor;).
  Kram Lisa

 75. Åh vilken fin väska! Med en bebis på 6 månader släpar jag just nu runt på en skötväska vart jag än går! Insåg i helgen när jag för första gången skulle få lite egentid på stan sedan lillan kom att jag är i STORT behov av en ny väska! Skulle bli sååå glad d mammapengen inte är så stor;).
  Kram Lisa

 76. Jag gillar såklart men har inte Facebook …
  Hoppas på turen ändå på denna super fina väska! Den hade ju hängt så snyggt på min axel. Eftersom jag fyller år idag blir det en liten speciell present!

  Kram
  Marie-Louice

 77. Vilken väska!!! Wow 🙂 Har aldrig ägt en brun väska och blev störtkär i denna!! <3

  Kram Lena

 78. Oh My:) vilken fiin väska. Jag tycker den skall ges till mig som ständigt springer omkring med plånbok, mobil, solisar, läppglans och nycklar i högsta hugg. Får leta som en galning i bil, fickor och diverse ställen efter mina prylar. Styr upp ordning i mitt liv tack, med denna snyggeli-snygg-snygga-väska! /hälsningar Heléne

 79. Toksnygg är bara förnamnet!! Jag har letat efter den perfekta väska i hela mitt ”vuxna” liv och här är den ju 😉 så glad jag skulle bli om den blev min.

 80. Helt ljuvlig väska!
  De senaste 2 åren har jag lagt alla mina grejor i dotterns skötväska! Häromdagen när jag skulle upp på stan själv, insåg jag att jag inte hade någon snygg väska!?!!
  Det blev till att hålla plånboken i handen 😉
  Tänk då om jag hade haft den ljuvliga läderväska att stoppa plånboken i 😉
  Hoppas hoppas!!!
  Kram Anja

 81. Helt ljuvlig väska!
  De senaste 2 åren har jag lagt alla mina grejor i dotterns skötväska! Häromdagen när jag skulle upp på stan själv, insåg jag att jag inte hade någon snygg väska!?!!
  Det blev till att hålla plånboken i handen 😉
  Tänk då om jag hade haft den ljuvliga läderväska att stoppa plånboken i 😉
  Hoppas hoppas!!!
  Kram Anja

 82. Älskar väskan något helt otroligt, går tillbaka och jobbar nu efter lång föräldrarledighet, har fått tre små skatter och en ny väska att fräscha till sig med hade ju bara varit så gött för jobb motivationen ;-))) håller tummarna och hoppas på lite tur !!!
  Kramar i massor Susanne

 83. Jättefin väska som skulle bli perfekt till sommargarderoben! Me want!

  Med vänlig hälsning, Heléne

 84. Gillar på fb 🙂 Gillar även den urtjusiga väskan – wow. Jag är alldeles för dålig på att unna mig något som absolut inte behövs varför jag borde vinna 🙂 Och såklart ’cause I’m worth it. Tycker iaf jag.
  Mvh Outi

 85. Jag är mama till 3 juveler och har varit svårt sjuk i 1,5 år. Nu vill jag ut i livet igen, gärna med en ny kanonsnygg väska på axeln! Annika S

 86. Höstens väska sover långt in i garderoben,
  vinterns väska gör den snart sällskap.
  Men våren och sommarens väska då?
  Ser den ju nu och önskar och hoppas!

  /Väskornas vän

 87. Efter ett års mammaledighet då jag inte använt nått annat än en skötväska skulle det vara så roligt att få något lite finare att ta med på den bokade bröllopsresan 🙂

 88. Ååh, den väskan var ta mig tusan den finaste jag någinsin sett! Helt kär blev jag, ser så mjuk o fin och underbar ut! Vill passa på och tacka för alla tips och inspiration som din blogg ger mig. Så mycket fint det finns ute i världen som jag inte visste fanns! Du och andra bloggare har öppnat upp världen för mig så att den blev lite lyxigare, roligare och mer spännande! /Jenny från Norrland

 89. Trodde inte på kärlek vid första ögonkastet – tills jag såg denna väska! Storlek, form, färg, utseende – ja allt tilltalar mig :)Kärlekens många ansikten.
  Håller tummarna och hoppas den blir min.

  Kramar Lotta

 90. Men oj vilken snygg väska jag blir helt stum. Skulle känna mig så snygg om jag fick ha den på mina axlar:))
  Kram Maria Haag från Dalarna

 91. Hej!
  Jag tänker vara riktigt otäckt självgod och säga att jag tycker att jag är värd väskan efter att läst två specialist utb som sjuksköterska, samtidigt som jag arbetat och tagit hand om barn och hus. Nu har jag tre olik arbetsplatser och i helgen sprang jag en halv maraton. Väskan skulle sitta fint på min axel;-)

  Gillat Blackballon på fb har jag gjort när jag började läsa din blogg:-)
  Mvh S.

 92. Åååå vad fin den var. Jag skulle gärna vilja vinna den. Hade piggat upp en Arbetslös kvinna. Efter ett år som arbetslös skulle jag bli så glad av att vinna den nu när plånboken är tom. Hoppas.
  Mvh/Niccan.

 93. Jag är nog den största väskomanen i manna minne! Jag älskar väskor och är ständigt på jakt efter den ultimata väskan, den som har allt!
  Och nu finns den där, på din axel, hänger den som en juvel! Lagom stor, lagom brun, lagom …allt! Underbar!
  Jag lovar att älska den som en kär vän, i många år, om jag har turen med mig!
  Gillar och håller tummarna!
  Kram Jenny

 94. Åh vill ha vill ha
  Den skulle passa mig så attans bra!
  Gillat på fb så klart!
  Kram Annsofie

 95. Hej Petra!
  Jag är en flitig läsare av House of Philia och får en hel drös med inspiration och energi av din blogg.

  Har påbörjat min långa resa med att går ner i vikt och tappar stadigt kilo. Kul att köpa nya kläder men det går ganska mkt pengar till det. Hade varit super härligt att byta ut den gamla väskan mot denna skönheten när nu garderoben byts ut och ett nytt liv startar. Tänk att gå barfota på stranden, i tunna kläder som fläktar i vinden och denna underbaring på axeln. Kan inte annat än le av tanken.

  Varma hälsningar Andrea

 96. Tack för din underbara blogg, det är alltid lika roligt att kika in! Vore rolig att vinna denna fining, då jag blev mamma för 5 v sedan till en liten pojke och har själv inte unnar mej en väska på väldigt länge. Hoppas på lite tur då denna fina väska skulle passa perfekt till den efterlängtade sommaren! Kram/ Linda

 97. Tack för din underbara blogg, det är alltid lika roligt att kika in! Vore rolig att vinna denna fining, då jag blev mamma för 5 v sedan till en liten pojke och har själv inte unnar mej en väska på väldigt länge. Hoppas på lite tur då denna fina väska skulle passa perfekt till den efterlängtade sommaren! Kram/ Linda

 98. Genom vind, eld & vatten skulle jag kunna gå för denna väska…

  Ps. Gillar Blackballoon på fb.

  Kram Mirva

 99. Hejsan fina du:-)
  Jag skulle vilja vinna den ..för
  *att den är så grymt toksnygg!
  * börsen min är så tunn:-(
  *jag är i behov av en väska och i den superfina färgen.
  *det är snart morsdag 😉
  *Behöver något snyggt till sommaren!
  *du har så grymt fina tävlingar!
  *Jag skulle bli så GLAD!
  Kram 🙂

 100. Hej Petra!
  Vore en dröm att vinna väskan! Perfekt att ge bort i Morsdagspresent till en mamma som betyder så mycket för mig. Flärd och Glamor – väl värt en Mor
  // Madelene

 101. En sån väska vore toppen att ta med till Kroatien, när vi firar 30-årig bröllpsdag. 🙂
  Kram/Christina i Boden

 102. Hej!
  Jag hoppas på tur att vinna väskan, den var ju helt galet snygg! Skulle passa mig perfekt, älskar väskor!
  Ha det gott!
  Annette
  annette_nord@ telia.com

 103. Åhh,vilken underbar väska, jag skulle vilja vinna för att denna skulle piffa upp hela min garderob pricken över i liksom 🙂 kram Diana

 104. Hej, denna underbara vårdag!
  Lyssnade i går kväll på ”Hey Soul sister” och kom på att jag gärna har en soulsister vid min sida denna sommar och gärna en med namnet Maia.
  Kram Catarina (kör ditt race du inspirerar jättemkt)

 105. Väskan är alldeles, alldeles underbar,därför skulle jag bli överlycklig om jag vann den.
  Hoppas på min tur denna gång.
  Vårhälsningar från Lotta Wy
  Har gillat på facebook också såklart,

 106. Wow en sådan härlig väska, jag har alltid haft svarta väskor så jag skulle gärna vilja vinna denna fina och ha nu till sommaren! Har gillat på FB med;) Tack för en jättebra blogg och för all din inspiration, fortsätt som du gör!!! Kram Anna

 107. Åhhh vad jag skulle vilja och behöva vinna denna tävling 🙂
  Min nuvarande favvo väska är så gammal och sliten, när jag kommer till jobb på morgonen får jag stå och gräva innanför fodret (som är sönder) efter mina jobbnycklar, när mobil ringer och jag råkat lägga mobilen i väskan (av gammal vana) så är det samma visa, in och gräva i fodret. Jag lagar dettta förbannade foder i tid och otid men poff så dyker det upp nya hål, har kanske en mus i väskan 😉
  Har länge velat köpa en ny fin väska men med två barn och hus så är inte en väska det mest prioterade inköpet enligt min man.
  Detta är anledningen till att jag så gärna hade velat vinna denna underbara väska till MIG 🙂
  Har gillat på FB.
  Ha en underbar Valborg.
  Kram
  Anna.P

 108. Såg den snygga väskan för någon vecka sen men då fanns den i butik än. Nu hoppas jag på turen. Har gillat BB sen länge på Fb. Kram

 109. Woop woop vilken tävling 🙂

  Suck vad fint den hade hängt på axeln i sommar när vi (alltså jag o väskan) med nyfikna steg tar oss fram på pitoreska gator, bland sorlande torg och då och då vilar oss på en mysig ristorante..någonstans ute i Europa.

  Gillar på fb redan.
  Kram och glad valborg!

 110. Underbart läcker väska! Skulle passa perfekt till sommargarderoben och då jag fyller år nästa vecka så skulle det bli en helt alldeles underbar födelsedagspresent till mig själv:-). Har gillat på FB. Kram Sarah

 111. En ny fin Soul of Maia väska hade piggat upp den trötta mamman när hon är hemma med sin son som har magsjuka! Tänk vad härligt att få ta på de finaste kläder med denna väska när magsjukan är över!

  //Anna

 112. Tycker du om ditt ansikte nyförtiden? Eller önskar att du hade inte gjort ingenting åt den…?

 113. Jag vill vinna denna fina väska därför. För att den var så underbart fin.

  Ha en underbar Valborgsmässoafton.

  Kram
  // Malin

 114. Åh, vad fin. Har länge letet efter den perfekta sommarväskan – här är den ju. Skulle bli så glad och tacksam om jag skulle vinna.:)

  Har gillat på FB!

 115. Grå, svart, vit, svart, svart, svart och svart….är färgskalan på mina väskor. Inte en väska i en brunton så långt ögat kan nå!
  Trevlig Valborg och 1:a maj! (Har gillat på Facebook)

 116. Helt underbar väska!skulle vilja överraska min fina dotter med den.
  Hoppas på tur.

 117. Köpte mig en väska förra året i liknande nyans som den man nu kan vinna. Tog högst en vecka innan min tonårsdotter la beslag på den. Hoppas nu på att vinna denna skönhet…
  Gillat på FB.
  Trevlig helg!/Carina i Alingsås

 118. Hej!Vilken härlig hippie väska! Föddes -69 så man kunde inte vara med på Woodstock så det här är väl det närmaste man skulle komma den härliga tiden om man fick bära den här snygga väskan i sommar.

  Ps har gillat Blackballon!

  kram Stine

 119. Hei … Så fin 🙂 bloggen din er berre så fin og inspirande 🙂 mvh Jill

 120. Förra sommaren köpte jag mig en väska i liknande nyanser som den man nu kan vinna. Det tog högst en vecka innan man tonårsdotter hittade den och la beslag på den. Hoppas nu på att vinna denna skönhet som jag inte skulle släppa ifrån mig lika lätt.Trevlig Valborg/Carina i Alingsås

 121. Jag skulle behöva piggas upp… en brun sommarväska skulle inte vara fel!
  Gillar!
  Kram från EvaK

 122. Olala denna väskan hade ju passat som handen i handsken då jag ska på bröllop till sommaren.Bröllopet hålls på en medeltida borg så det skulle ju passa fin fint.Åhh man får hålla sina tömmar på denna snygging. GRR vilka rysningar man får den är så cooool. Kramar

 123. Min motivering är så enkel – väskan är ju bara heeelt ljuvligt fantastisk!! Önskar så att jag hade den på min axel! 🙂 <3
  Valborgskramar Karolin

 124. Hur fin är inte denna väska då. Skulle bli en sån fin belöning till denna tvåbarnsmamma som har kämpat med träning och kost för att bli av med gravidkilona.
  Har gillat på Facebook

  Kramar
  Viktoria
  Vickan_ericsson@hotmail.com

 125. olala vilken fining.Jag ska på ett bröllop till sommaren och det ska hållas på en medeltida borg och då hade ju denna underbaring passat som handen i handsken Grr vilka rysningar man får av denna goding. Tjhoooo Kramar från lilla mig;))

 126. Älskar väskan!
  Den skulle få hänga på min axel både till dagishämtningar såväl shoppingrundor. Förmodligen fullpackad med matlåda, nappar, läppstift, våtservetter, och solglasögon, precis som det ska vara 🙂

 127. Åh vilken fin väska. Skulle passa perfekt hos mig. Jag har en benägenhet att bara köpa svarta väskor och det blir lite väl dystert under sommaren. Därför vill jag vinna denna underbaring.

  Ha en fin Valborg

  Åsa

 128. Kanske en liten tröst mitt i allt! Jag fick för en månad sedan inbrott i min bil när den stod parkerad på dotterns ridskola. När vi kom tillbaka efter lektionen var rutan krossad och min favoritväska, plånbok, mm var borta!
  Blev så ledsen och besviken då jag gömt väskan under sätet och mer eller mindre hade allt viktigt i den väskan! Hoppas på tur!

  Kram Jeanette B

  Gillar på FB!

 129. Gillar Blackballon på FB.
  Superfin väska men denna gång tänker jag inte på mig själv utan vill vinna den till en nära vän. Hon (och hennes familj) fick i söndgas reda på att deras bror/son ligger nersövd i San fransisco med svåra skallskador efter att ha blivit påkörd av en bil. Hon behöver en glimt av glädje i sin hopplösa förtvivlan.
  /Hanna Grönlund

 130. Hej!
  Tack för en härlig blogg!
  Väskan skulle jag vilja vinna för att unna mig något till sommaren. Med tre barn som behöver en hel del ställer man sig sist i kön och väntar på sin tur :). Pengar som oftast är över vill man helst spara till ”utifall att”. Men nu kanske är det min tur….ställer mig fört i kön denna gången, blundar och önskar 🙂
  /Sanela

 131. Åååååå ja eftersom jag nyss haft ett villainbrott så skulle jag bli den gladaste på jorden, för nu är jag inte riktigt glad:( Alla mina fina smycken och framför allt alla barnens dopsmycken har dom tagit, mina fina uggskor (Bianka)Ja allt som gjorde det där lilla extra tog dom…. Sååå ja jag skulle nog bli den där lyckliga lilla donnan, den tacksamma:)

  MVH Mallanbrallan!!

 132. Varför vi vill vinna vacker väska?
  Vintern var vidrig, våren väcker vision: väskan vore verkligen välkommen!

 133. Hej!
  jag har gillat din blogg från dag ett och nu har jag gillat Blackballon på FB. Jag har ingen smak när det gäller kläder och absolut inte gällande väskor. Därför har jag alltid pengar och sånt i fickan på jackan. Men det är svårt på sommaren då man inte alltid har jacka på sig 🙂 Väskan var jätte fin och om du godkänner den så vet jag att det är ok 🙂

  Håller tummarna, hårt!

  Kram
  Kicki

 134. Hej P,
  Jag är väl en av de tjejerna som inte unnar mig väskor.
  Den där väskan var riktigt snygg och skulle passa mig och min stil som hand i hansken.

  Hoppas på turen…

  Kram och tack för en fin och inspirerande blogg!

  Malin

 135. Hej

  Helt underbar väska som jag absolut skulle vilja ha till sommarens alla fina klänningar!! Ingen bar motivering för att just jag skulle få den, jag är inte mer värd den än någon annan.
  Men otroligt glad skulle jag bli!!!=)
  Tack för en bra blogg med många fina modetips.
  Hälsningar Isebell

 136. Åh så fin väska!!!!
  Den hade passat perfekt på min axel i vår och sommar!!
  Hade varit extra kul att vinna nått då turen nästan aaaaldrig är på min sida 😉

 137. Ja men du sån fin!
  Den väskan skulle pryda systra Mi!
  Jag vet att hon skulle bli glad, att väskan är hennes såg jag direkt!
  Vi är olika hon och jag, men samtidigt ett!
  Min tvillingsyster skulle bli lycklig, tårögd och överraskad, lätt som en plätt, över en sån fin present!
  Det är helt sant, jag vet!

  Hälsning Jenny i Lilla Villa 50

 138. Motivering:
  Har alltid fashinerats av Soul of Maias själfulla design. Samlar på stenar som ger mig energi. Att bära väskan med den lilla stenen skulle ge mig kraft och mod att bara vara.

 139. Jag vill vara vår fin i denna vackra väska..
  Gillar självklart o hoppas.
  Trevlig valborg!

 140. Vill säga som barnen -ska ha en sådan… men jag som snart 40 får väl uttrycka mig -kan jag be och få…
  Jag gillar så klart på FB
  MVH Jessica BB

 141. Hej Philia!
  Jag skulle vilja vinna väskan för jag har alltid haft tyg och syntetväskor tidigare som alltid går sönder. En väska i riktigt skinn som dessutom är så fin som denna vore underbart. Hälsningar Helene

 142. Denna till en vit lång eller knälång klänningbmed lite volanger samt en snygg grov klocka och en slarvig uppsatt knut och man är snyggast på varenda tillställning i sommar!!
  Problemet är att jag har alla komponenter som behövs för denna outfit, förutom väskan..
  Hoppas på tur!

  P.S tack för en fin blogg!!

 143. Gillar redan på fb:)

  Jag fyller år den 2:a maj och en väska är precis vad som står på min önskelista! Dock tror jag inte någon vågat sig på att köpa en då jag kan vara lite ”svår” att hitta rätt till men denna skulle passa mig perfekt!

  Malin

 144. Som småbarnsmamma känns det som jag ständigt går runt med skötväskan över axeln! De gånger jag kommer utanför huset utan ungar vore det jättekul att kunna slänga den här snyggingen över axeln istället, utan blöjor i 😉

  Gillar på Facebook gör jag sedan tidigare och nu hoppas jag på tur!

  Kram Jenny

 145. Egentligen borde jag inte skicka in ett bidrag, för om jag mot all förmodan skulle vinna skulle min 18-åriga fashionista till dotter genast lägga beslag på denna väska! 😉
  Men det gör ingenting, för det är hon värd!
  Tack för fin blogg
  Mvh, Marie R

 146. Jag har börjat att lesa din blog om att lära mer Svenska. Jag hoppas att vinna därför blev ja mer motiverad att studera mer!

  Hälsningar
  Anne

 147. Jag har nyligen separerat från min man och blivit ensamförsörjare åt min lilla dotter. Alla pengar går åt att betela för min dotters saker, så en väska som är min alldeles egen skulle pigga up vardagen (och outfits 😉 )

  Katja.Stila

 148. Jag skulle vilja vinna eftersom jag fortfarande, efter att barnen blivit ganska stora, går omkring med skötväska både till vardag och fest. Jag har liksom aldrig riktigt hittat den perfekta handväskan.

 149. Hej!
  Jag önskar mig en ny fin väska, och denna är ju bara såååå fin, den skulle passa till nästan allt jag har i min garderob, en perfekt färg och sådär lagom stor. Skulle bli så jätteglad om jag vann.
  Kram

 150. Toksnygg väska! Jag är ingen som köper väskor i parti och minut men nu är min väska hopelessly ur tiden och denna skulle passa mig som handsken! Vore kul att vinna 🙂

 151. Underbar väska <3
  Efter 7 år med skötväska så känns detta som den perfekta vinsten till mig 🙂

 152. Jag gillar sen tidigare Blackballoon i mitt namn Anna Karlsson.

  Jag vill vinna denna vackra väska då jag är värd det efter en tråkig period i mitt liv. Jag är även trött på att alltid proppa fickorna med nycklar och mobil…med denna väska hade jag lätt kunnat hålla reda på alla mina saker samt bära med någon nyttig frukt istället för att köpa en fika…
  Mvh Anna

  kontaktmejl:

  smilet_89 ( at ) hotmail.com

 153. Jo men ”plötsligt händer det”, nu måste det väl ändå vara min tur, hoppas hoppas :). Och ja, jag fullkomligt älskar väskan.

  Har gillat på facebook!

 154. Hej.
  Måste först tacka för en bra o inspirerande blogg. O alltid trevligt med tävlingar. Måste dock inflika att det är trist för oss som vågar nobba Facebook att vi ofta inte kan vara med att tävla.

 155. Hi! I like to have this bag!!!! I never win a contest, so it’s time right now and this bag would make me feel better, simply complete for spring! 🙂
  But anyway I don’t want forget to say that your blog is fantastic, I follow for a while now and I won’t stop to be here. So, have a wonderfull week. Greetings from germany <3 pia

 156. Min älskade dotter flyttar hemifrån i helgen. Pust! Vilken lycka att få ge henne en sommarväska i skinn…Hennes lön har ju bara gått till heminredning nu. Och du…tack för att du inspirerar mig varje dag!
  Kram!//Ingela

 157. Skulle känna mig så väldigt fin med den väskan, älskar långa klänningar (kanske pga åldern) och en så fin väska till så är jag riktigt på g. . 🙂
  Gillar förstås på fb också
  Kram Lisa

 158. Underbar väska! Gillar Bb sedan tidigare.
  Varför just jag ska vinna? Det är dags att lägga skötväskan till handlingarna och bli businesskvinna på riktigt. Läskigt. Känner inte att en enda hjärncell fungerar som den ska, och förstår inte hur jag ska överleva. En ursnygg väska borde iaf distrahera kollegorna och ge mig ett par tre dagar extra att försöka starta upp hjärnkontoret!

 159. Oh vad jag skulle bli glad att få ha turen att vinna denna fina väskan.
  Jag brukar aldrig att ha tur att vinna något men kanske kanske kunde det bli denna gång.
  Gillar redan på Facebook.
  Med vänlig hälsning, isabelle

 160. Gaaahh! Från att varit lyckligt väskbesatt till att blivit tvingad att brutalt lugna ned mina väskförälskelser,så ser jag den här underbara puman som bara ropar mitt namn! SÅ snygg! Kär! Vill ha vill ha vill ha!!!
  / Marie

 161. WOW. Brukar sällan delta i dessa tävlingar, men ibland kan man bara inte låta bli. DEN väskan är helt i min smak! WOW -en gång till…

 162. WOW. Brukar sällan delta i dessa tävlingar, men ibland kan man bara inte låta bli. DEN väskan är helt i min smak! WOW -en gång till…

 163. WOW. Brukar sällan delta i dessa tävlingar, men ibland kan man bara inte låta bli. DEN väskan är helt i min smak! WOW -en gång till…

 164. Skulle vara en fin fin present till mig själv, när jag nu mycket snart tar min examen, jippi!!!

 165. En happy mamma som inte kan unna sig en såå fin väska själv, skulle naturligtvis bli väldigt glad om jag vann!!

 166. Hej Petra.
  Vet en fin tjej som skulle behöva få bli överraskad med den vackra väskan mer än någon annan <3

  Det är Pernilla 19 år, som genomgått en svår resa då hennes pojkvän Gustaf Seppelin Solli råkade ut för en svår arbetsplatsolycka nov 2011 på Nordkalk i Luleå. Gustaf blev svårt bränd för livet. Gustaf och Pernilla blev märkt för livet. (Googla och läs om deras liv och öde.)

  Dom har båda kämpat hårt, har mycket kvar, men lever ett bra liv idag 11/2 år efter olyckan. Pernilla är fantastisk, en ÄNGEL! inte bara för Gustaf utan för alla i sin omgivning. När Gustaf låg på brännskade avd i Uppsala fanns hon inte bara till för honom, hon tröstade och tog hand om andra drabbade människor också.

  Under den här svåra tiden har hon kommit efter i skolan men undan för undan lyckats kämpa sig igenom det också. Hennes dröm är att få plugga till psykolog.

  Pernilla behöver få lite flärd och lyx igen, det man får välja bort då man genomgår en kamp för livet. Pernilla älskar allt det ”tjejiga” men har av naturliga skäl ej haft varken tid, ork eller råd till det.
  Pernilla brukar säga ”Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid”

  Så om jag blir vinnare till den väskan…ska jag överlämna den med varm hand till vackraste finaste Pernilla.

  Med värme
  Nina

 167. Å tänk att få gå omkring i denna goding på axeln, jag skulle bara vara stolt att bära denna fining på axeln. I like a lot.

 168. Gilla gilla gilla! Jag håller tummar och tår för mig själv

 169. Hej!
  Jag tycker fröken ödet ska unna mig denna fina väska! Fick barn i januari 2012 och har inte unnat mig själv någonting sedan jag blev gravid sommaren 2011. Nu har jag precis gått ner mina mammakilon och känner att livet börjar återvända.
  Skulle vara ett härligt sätt att kicka in våren på!
  Alinee

 170. Hej!
  Vill gärna vara med i tävlingen om den fina väskan:

  Då jag endast kan ”låtsas shoppa” för tillfället när jag är arbetssökande. Det skulle kännas som en fin gåva.

  Varm hälsning
  Yvonne

 171. Efter allt svart önskar jag mig något ”vårfräscht”, avslappnat o skönt somrigt att hänga på axeln. Gillar skarpt:-)
  Vår hälsningar från Lotta T i Borlänge

 172. Jag skulle vilja vinna denna fina väskan till min fina mamma. Jag är 14 år och min mamma har sååå länge velat ha denna väskan. Hon älskar din blogg och ´hon skulle bli superglad om hon fick denna väskan. Min mamma är världens bästa och hon är verkligen värd att vinna den! Det skulle verkligen göra henne så glad! 😀

 173. Jag skulle vilja vinna denna fina väskan till min underbara mamma. Hon har såå länge velat ha denna väskan!
  Jag är 14 år och min mamma är helt underbar. Jag vet hur glad hon skulle bli om hon fick den! Hon är verkligen värd att vinna för jag vet hur mycket hon skulle använda denna! Hon har pratat länge om hur gärna hon vill ha den! Det skulle vara helt fantastiskt om jag vann denna så jag kan göra min mamma glad!

 174. Hej! Jag har gillat på fb sidan. Här kommer min motivering till varför jag tycker att jag av alla förtjänar denna underbara väska:

  Jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett ”snålt sätt”. Det betyder tex att vi inte kan fira födelsedagar i år då alla presenter hade kostat för mycket. Men också för att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon måste klara oss på de garderober vi har och inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt för jag älskar kläder och mode. Därför skulle en väska aldrig komma på tal, då de är väldigt dyra. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om någott (som jag verkligen behöver, så känner jag skuld). Just den här väskan är precis i min smak också!! hade blivit super super lycklig om jag fick äga den för jag har nog aldrig ägt något så fint. förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa 🙂 kram, Nadia

 175. Tänk en sval ljummen sommarkväll i Grekland, då väskan blir en underbar accent till min virkade långklänning och mina sommarsandaler i läder. Åh vad den skulle bli perfekt som min härliga sommarväska, där jag kan förvara allt en kvinna kan behövas ha. Hoppas på min tur denna gång:-)

  Kram

 176. Tänk en sval ljummen sommarkväll i Grekland, då väskan blir en underbar accent till min virkade långklänning och mina sommarsandaler i läder. Åh vad den skulle bli perfekt som min härliga sommarväska, där jag kan förvara allt en kvinna kan behövas ha. Hoppas på min tur denna gång:-)

  Kram

 177. Hej P!
  Den väskan är kärlek!! Jag hoppas att den får förgylla just mitt liv. Jag är mammaledig med min yngsta son, fattig som en kyrkråtta och drömmer om att komma tillbaka till den stil jag en gång hade… innan de vackra småttingarna gjorde sitt intåg…

  Tack för en fantastisk blogg!
  Kram

 178. Åh så ljuvligt söt! Den skulle jag vilja vinna! Den skulle passa utmärkt över axeln på mig, när jag och Mannen i mitt liv ska göra Sthlm, med Fjäderholmarna, Söder, Gondolen, Gamla Stan, Sheraton…. (hans födelsedagspresent till mig) om ett par veckor! Perfekt att slänga ner kamera och platta skor (reserv för trötta fötter) i! =)
  Kram /Maria

 179. Jag vill så gärna vinna för jag har faktiskt aldrig ägt en riktig skinnväska…Gillat på FB.
  /Helena L

 180. Åh den väskan skulle jag vilja vinna nu när jag imorgon (!!) ska börja jobba igen efter 1,5 år hemma med barn. Perfekt jobbväska… Hej då fula skötväska med 10 000 måste ha med saker!

 181. Åh den väskan skulle jag vilja vinna nu när jag imorgon (!!) ska börja jobba igen efter 1,5 år hemma med barn. Perfekt jobbväska… Hej då fula skötväska med 10 000 måste ha med saker!

 182. Hey Petra!
  Ich muss gewinnen, weil ich täglich deinen Blog lese und bei uns die Tasche sogar von zwei Personen benutzt werden würde! Ich glaube nicht, dass ich sie oft hätte, denn meine Tochter hat einen absoluten Taschentick 😉
  Alles Liebe, Sabina

 183. Jag vill så gärna vinna denna väska till min fina dotter därför att hon kämpar så hårt med barn och arbete. Det skulle verkligen glädja henne!
  Bästa hälsningar
  Inger

 184. HEI!
  Humor-Ømhet – NYE VESKER & opprørstrang er de beste midler mot alderdom…og jeg har akkurat feiret min 51 årsdag!Derfor…
  Glad HegeHilsen

 185. Önskar mig en sån underbar sommarväska att pryda min axel med.
  TACK för att du delar med dig bitar ur ditt liv till oss.
  Anna i Nyköping

 186. Skulle bli så lyckligt glad om detta blev en väska för mig att ha! Har allt kikat på den några gånger på Blackballoon men drömmen får leva vidare! Sååå mycket fint de har! Tack för din härliga blogg med allt du delar med dig!
  Ha det fint!
  Hälsningar från Ulrika i Lidköping

 187. Kärlek vid första ögonkastet! ”Tindrar med ögonen och suckar längtansfullt” 😉

 188. Hej
  Att motivera varför just jag och ingen annan ska vinna väskan är väldigt svårt. Du vet, man är uppfostrad att tänka på andra i första hand och att inte framhäva sig och sitt.
  Väskan är precis så som min drömväska ska se ut. Den blir väldigt snygg även när jag hänger den på rullatorn jag tyvärr tvingas använda utomhus.
  Jag tror helt enkelt att väskan och jag skulle bli bästa vänner under en lång tid.
  Gillar och följer Blackbaloon på FB
  Hälsar
  Lena Idbrant
  i Kalmar.

 189. Som så många andra har jag har bara svarta väskor, tråkigt men sant.Skulle verkligen behöva en brun:)

  //Maria.

 190. Har verkligen fastnat för den här väskan men jag skulle så gärna vilja vinna den för att ge den till en vän, hon har verkligen förtjänat den!

 191. Stilig veske – den ville være noe helt annet å bære rundt på enn den triste stellevesken jeg har nå. Da ville jeg nok føle meg mer som dame igjen enn bare babymamma..! 🙂 Stilig blog også, forresten!

 192. varför man vill vinna väskan !?! För att den är toksnygg och skulle bli perfekt till ALLT i sommar !

 193. Blev mamma till en liten Esther för 2 veckor sedan och tycker en väska vore en fin gåva till mig själv efter förlossningens sviter. Min dotter är fantastisk och den stora gåvan men som mammaledig och student vet jag att väskor som denna inte skulle kunna hamna i mina ägor just nu. Vacker väska som skulle göra mig glad och stolt 🙂 Tack / Med vänlig hälsning, karoline!

 194. Tjenixen du underbart snygga väska, det finns en ledig axel här där du kan få hänga! =)

 195. Hej!

  Jag vill vinna för att jag är föräldraledig hemma med 3 barn och ekonomin tillåtter inte att jag köper en ny handväska just nu. Men jag tycker väskan var hur fin som helst. Det är ett rejält jobb att ta hand om 3 små barn och det är inte mycket tid över för mamman själv. Men det går bra och jag är stolt över mig själv och mina barn. En ny handväska hade varit en uppmuntran och belöning för att jobb.

  Hälsningar Charlotta Roth

 196. Hej.
  Vilken fin och vacker väska. Som en dröm! Den skulle jag så gärna vilja få äran att bära. Tänk att få lägga sommarpocketen och vattenflaskan i den och promenera ner till bryggan, som ligger vid den finaste plats jag vet. Där jag tillbringat alla mina barndomssomrar. I Norrbottens inland. Eller ha den över axeln på en sval linneklänning,en varm sommarkväll i Ljugarn, på Gotland, när vi tar ett par tapas på Pighuset, tillsammans med goda vänner. Åååå! Drömmer!

  Med vänlig hälsning
  Maria

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg