TÄVLING – VINN EN SOUL OF MAIA VÄSKA

.
.

.
Finfin sommarväska! Made by svenska Soul of MaiaBon Soir mes amis!


Nu har jag åter igen fixat en liten finfin tävling åt er! Bra va!


Denna gång kan ni vinna en toksnygg skinnväska från Soul of Maia från netbutiken Blackballoon, ja precis den jag visar på bilderna:) Den är i lite hippiestil med coola detaljer och passar perrfekt i sommar till tex romantisk långklänning och sandaler. Det du ska göra för att vara med och tävla är:


1. Motivera kort varför du ska vinnaThat´s it!:) Det går att tävla tom den 2:a maj kl 12.00

(Min dagens: Ojus Blouse och byxor Hunky Dory i strl small & small, smycken Icon, boots Modesto och väska Soul of Maia)


Lycka till alla!KRAM

Tävlingen är i samarbete med Blackballoon

230 kommentarer till “TÄVLING – VINN EN SOUL OF MAIA VÄSKA

 1. Hoppas på tur! Jag hoppas vinna för att jag helt enkelt är värd det!!! Precis som reklamen:-) 🙂 🙂

 2. Jag har precis satt ner rumpan i soffan, nyss hemkommen från en långweekend i Istanbul. Lite småångest över att jag inte köpte någon ny väska…och så börjar jag läsa igenom alla olästa blogginlägg. Ååååh va jag skulle vilja vinna! Så kanske den värsta väskångesten försvinner. 🙂

 3. Hei Hei

  Kjempekoselig blogg du har som jeg må innom av og til for å få inspirasjon.

  Å den vesken var bare nydelig, kjempefin, og bare sååå meg. Har litt veskedilla, men ikke alltid jeg finner vesker som jeg liker (les kresen). Håper veldig at jeg er den heldige vinneren. Det hadde vært kjempekjekt.

  God mandagskveld fra
  Anne-Britt

 4. Vilken underbar väska!!
  Jag skulle bli stans lyckligaste tjej att få gå med denna på min axel… Den är supersnygg.
  Och jag blev kär…

 5. Hej!
  Hoppas på tur har köpt en maxiklänning och nya sandaler Denna fina väska skulle bli pricken över ” i ”:)

 6. Hej!
  Har köpt en maxiklännng och nya sandaler denna fina väska skulle bli pricken över ” iet” Hoppas på tur!

 7. Hej!
  Har köpt en maxiklännng och nya sandaler denna fina väska skulle bli pricken över ” iet” Hoppas på tur!

 8. Hello!

  I would like to win (in case you would be so friendly to ship to Germany?) because it would be an exclusive premiere for me! First brown bag ever after many black bags! Wohoooo!

  Greetings and hugs from munich,
  Ute M.