MORGONENS TIPS

.
.

.

Snygga nyheter fotade hos My Tivoli.seTjingeling torsdag!


Häromdagen tog jag en liten trip till mina vänners netbutik (alltså där de har lagret:) och blev bjuden på mumsig sushi-lunch + passade på att kika runt på alla nyheter. Mmm, det är ju riktigt riktigt trevligt att få hejdlöst klämma och känna och dofta på så mycket fina saker:) Tvålar och ljus och strykvatten tex och sen blev jag ju verkligen sugen på de randiga filtarna ovan att ha uppe på terassen…(sköna att svepa in sig i när det är kyliga kvällar). Hos My Tivoli hittar ni alltså allt på bilden + maassa mer och de har bla Day Home, min stora favorit Chhatwal & Jonsson (alla mina kuddar och pläd osv i förra inlägget är från My Tivoli) och jag tror de är störst på nätet på House Doctor också:) Morgonens shoppingtips!
Nu blir det lite morgonmotion!
Önskar er en riktigt bra start på dagen så ses vi senare!KRAM

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “MORGONENS TIPS

 1. Blir så inspirerad hos dig, tack!
  Tänkte på det här med din migrän, ett tips som du kanske redan har provat – zonterapi. Har en svåger som blev av med sin migrän (hade migrän ca 2 ggr/månad med sängliggande i tre dagar varje gång)som blev av med migränen och nu varit fri från det nästan ett år. Man måste naturligtvis underhålla det och tro på det, helt enkelt ge det en chans:-)
  Ha en bra dag!
  /Sus

 2. My Tivoli har verkligen ursnygga saker.
  Men vilken häftig ljusstake du har på matsalsbordet. Verkligen jätte cool 😉 Var har du hittat den?

  Super duper tack för en jätte härlig inspirerande blogg!

  KRAM Fia Å

 3. Klickade just hem den där lyktan från Tivolit, den är ju bara så snygg (som de flesta av deras produkter)& du är en sann inspiratör som jag är så glad över att få följa. Hoppas att du fortsätter blogga trots flertalet galna påhopp om än det ena å än det andra och som jag misstänker skulle få vem som helst att tappa lusten att posta ett endaste inlägg till.
  Glad försommardag önskar jag dig!

  Johanna/Kollijox75

 4. Rabattkod önskar vi, så som du gör reklam! Annars kan vi inte shoppa 😉

Comments are closed.