KVÄLLSHÄLSNING

.
.


.

Pics från ikväll!  Bon Soir vänner!

Vilken dag, puuh. Jag har tyvärr ej varit tip-top denna onsdag (migrän) och jag tror nog att vädret kan ha något med den där dumma huvudvärken att göra. Någon som känner igen att få migrän när det blir väderväxling? Eller är det inbillning att man får det av “lågtryck”?:S

 Hur som helst, nu mår jag iaf mycket bättre igen och söta papsen kom hit för en stund sen och bjöd oss på lite urgod pizza (från Kajens fik i Västerås. Mmm, ett riktigt bra pizzaställe.Ta den vegetariska, den är jättesmaskig) Så mätta och belåtna har vi nu en riktigt soft kväll här medans regnet vräker ned utanför. Mysigt:)Vad gör ni ikväll vänner? Berätta!:)


Vi ses imorgon!
KRAM

Rekommenderade inlägg

23 thoughts on “KVÄLLSHÄLSNING

 1. Du har eet såååå fint, dør litt hver gang jeg kommer innom:-)

  Er teppet fra chatwall? Fantastisk fint!!

 2. Den pizzaen så super god ut!! Vil oxå ha! 🙂

  Bra migränen er borta! Det er pyton m migrene! :/

  Her har vi varit i stallen, datteren red mens vi tittade i regnet. Nu nydusjet og ligger i sofaen og slapnar av. Skönt!

  Ha en fin kveld!!

  Klem

 3. Jag tror inte huvudvärken är någon inbillning. Jag får ofta ont i huvudet när det är åska i luften. Vet inte om det är vetenskapligt bevisat eller så men jag hör många säga samma sak.

  Sofia

 4. Vi åt också pizza ikväll tillsammans med vänner och sedan lite färska jordgubbar doppade i smält daimmarabou. Gott och trevligt! Villa fina kuddar ni har i soffan!!.

 5. Fantastiskt fint! Trist med värk, jag vet. Känner också av när det är ”sådant här väder”. Trevlig kväll.

 6. Det är verkligen hemskt med migrän. Något du kan prova är att gå till en cranio sacral terapeut. Det är super, löser upp, släpper blockeringar och spänningar i kroppen. Ofta kommer det från nacken
  // Catrin

 7. Jag har sprungit VårRuset. Härligt att se så många tjejer ha roligt.
  Migrän kan man få när det är tryck i luften. Som innan åska.
  Tack för en härlig blogg.

  //Citymamma

 8. Vad mysigt med en pappa som kommer hem med middagsmaten. Min pappa bor i himlen sedan många år tillbaka. Jag tänker att det hade varit mysigt med en pappa som kom på besök. Ditt inlägg väckte en saknad.

  Ha en fin dag Petra

 9. Står båda sofforna på första våningen? Jag fick för mig att den där Flisan sitter var på övervåningen? Har ni ny matta igen? Undrar var den kommer ifrån? Vore verkligen roligt om du tog dig tid att svara!

  Ha en fin dag!

 10. Har du tittat på Ida Carolls hem vad gäller inredning? Din stil blir mer och mer lik hennes 🙂

  LiseLotte

 11. God morgon!
  Gud vad fint du har det 🙂 Men förresten, har du möblerat om? Eller har du en soffgrupp på var sida om matsalsbordet? Har för mig att bordet och soffan stod tvärtom, sen trodde jag du hade ghost-soffan där nere, och divansoffan däruppe, hmmm.. Snyggt är det hursomhelst.
  En annan sak, vore fint om du ville placera inläggen i respektive kategori lite oftare, så det är lättare att hitta inspiration enkelt, varje gång man är i behov 😉 Som detta, under vardagsrum tex, senaste som hamnade i den “mappen” var 2012 nån gång tror jag. Bara en tanke.

  Usch, migrän är inget kul, lider själv av det emellanåt, ofta vid lågtryck faktiskt. Fats allra mest får jag det om jag råkat sova lite för länge, precis som att kroppen slappnar av FÖR mycket. Wierd, I know.
  Gullig papi du har!

  Tack för att du fortsätter förgylla vardagen!
  Kram kram

 12. hej fina du!

  Känner så väl igen mig där med migrän och väder. Låg nästan hela dagen igår o mådde skit. Inte kul alls. Idag är det lite bättre men känner fortfarande av det dock. Hur mår du idag? Äter du nån medicin?

  Fina bilder du bjuder på.
  Kram Kristina

 13. Guuuuud varifrån kommer ljusstakarna??? Set ut som maneter! Sååå häftiga och fina! Kram

 14. Eames-stolarna är så snygga runt ditt matbord!
  Minns (för länge sen!)att du tvekade om du skulle köpa original eller kopia.
  Får man fråga hur du valde?
  / Trogna bloggläsaren Gunilla

 15. Hej! Bläckfiskljusstaken har jag med, bra att bo nära Artilleriet så man kan klämma på grejerna innan man köper!

  Men HAR du möblerat om eller? Två soffgrupper där nere? Vad har ni då på övervåningen? Och varfifrån kommer den blå/vit mönstrade mattan?

  Vi är flera som undrat lite, så nu får du svara!!

  /Freja

Comments are closed.