LITE TIPS TILL ÖGONEN

.

 

.

.rr (1 av 1)-5

 

rr (1 av 1)-9


.

Produkterna som syns ovan hittar ni här bla!

.

.

..

.

Todelooooo!

.

.

.

.

.

Nu måste jag bara tips om lite produkter i ”parfymeriprodukts-djungeln” igen!:) Var inne på Harmoniq i Västerås för ett par veckor sedan och där jobbade en så snygg tjej som hade typ världens vackraste och lååånga fransar. Jag var ju bara tvungen att fråga om de var äkta eller inte (de gör ju sådant också, jag testade ju själv fransförlängning förra sommaren) och de var äkta kunde tjejen intyga. Hemligheten stavades rätt fransprodukter tydligen (har inte varit så noga med mina egna fransar) Så nu kör jag själva med dessa tre som hon rekommenderade och använde själv: Först lite ögonsfransnäring från Neu Lash (mina fransar har inte hunnit växa så mycket men visst, det märks en liten skillnad!) Sen på med närande ögonfransbas innan mascaran och den jag köpte är från Chanel och heter Beatué des cils (för att ge fransarna näring och göra dem tätare. Använder den på natten också som mask) Till sist på med Chanels heelt fantastiska mascara Inimitable. Den absolut bästa jag någonsin haft. Ingen svart under ögonen någonsin (alltså jag blir nästan alltid kladdig, spelar ingen roll om den är vattenfast) , lättapplicerad och såå lätt att ta bort. Yes, den här mascaran är ”the one” och jag kommer aldrig någonsin byta igen. Med dessa tre produkter i kombo hoppas jag att jag snart har lika tjusiga fransar som Harmoniqtjejen:)

.

Det var dagens tips vänner! Förresten, tycker ni om mina små ”favoriter” jag funnit och som jag tipsar om ibland? Själv älskar jag att läsa sådant hos andra bloggerskor men det är kanske lite olika som med det mesta:)

.

.

Nu blir det lunchtime här!

.

.

Vi ses senare tjejer!

.

.

KRAM

,

,

,
.
.

28 kommentarer till “LITE TIPS TILL ÖGONEN

  1. Älskar denna typ av tips! Du hade bra solproduktstips fr Thailand oxå! Man hinner ju inte kolla allt själv. Passar på att tipsa om Chanels flytande ögonskugga/eyeliner. Går supersnabbt att sätta på och man känner sig lite pigg precis när man satt på den (troligen för att den är blöt). Härligt för trötta ögon! Karin

  2. Älskar alla tips man får ute i bloggvärlden.

    Ang frallorna så skulle jag aldrig vilja vara utan mina lösfrallor igen, det är ju bästa grejen. Man ser pigg ut även de skruttigaste dagarna!

  3. Tips är alltid bra men jag har svårt att lita på tips från bloggare så jag är lite kluven. Jag menar ofta är det smygreklam så jag tar det med en nypa salt, även om det här inlägget var tydligt i den frågan. Just att hålla på med specialmedel till ögonfransar är lite överkurs för mig, jag gillar att hålla det enkelt och tycker inte jag behöver gå in på detaljnivå. 3 grejer till ögonfransarna är långt ifrån min filosofi! Men jag testar en del nytt också. Just nu har jag mascaran Clump Defy av Max Factor, den har ju blivit tokhyllad överallt och den är riktigt bra. Just mascara ska man ju byta några gånger per år så där brukar jag experimentera lite och är egentligen inte något särskilt märke trogen.

  4. JA det är verkligen superkul med såna här skönhetstips!!!! Love it!!
    Tyvärr så ser jag inte nån fördel med att användá både ögonfransnäring och ögonfrans basnäring. Jag är själv i skönhetsbranschen, fast på hobbybasis, och har läst en hel del om sånt här. Den ögonfransnäring som jag har haft kontakt med, jobbar med att stärka upp själva ögonfransbasen, så att ögonfransarna sitter längre innan dom lossnar. Alltså själva ögonfransraden blir tätare. Själva ögonfransen i sig, tror jag inte att man kan göra så mycket åt. Men jag kan ha fel. Är ingen expert. /Lotta från Sundsvall

  5. Pour renforcer les cils il faut mettre de l’huile de ricin sur une ancienne brosse de mascara et en passer tous les soirs…
    Bisous du sud de la France

  6. Jag har svårt att veta när det är reklam eller inte så jag tar dina tips med en nypa salt. Annars en fantastisk blogg 🙂

  7. Hej!
    Tack för en jättefin inspirerande blogg som jag troget följer. Måste bara upplysa om att ögonfransserumet ovan har förbjudits av läkemedelsverket då det innehåller prostaglandinanaloger som allvarligt kan skada ögat och vävnaden runt ögat. Länk kommer här: http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/Nyheter-2013/Lakemedelssubstanser-i-vart-tredje-ogonfransserum/
    Avråder starkt från att använda detta. Jag får regelbundet uppdaterad information från läkemedelsverket som nu äntligen börjat granska skönhetsprodukter. Hälsningar Helene/distriktsläkare

  8. Alltid bra med tips:-). Måste nog testa den. Min favorit är annars Dior Show, med den blir jag heller aldrig svart under ögonen:). Kram Sarah

  9. Jag ÄLSKAR dina tips! Gillar att du även ger budgettips( kanske inte just den här gången) allt behöver inte va dyrt..
    Mascaran åker upp på önskelistan!
    Hoppas ni de toppen på Öjn

  10. Jag älskar att läsa tips från bloggare. Allt testar jag inte, ibland har man ju favoriter hemma redan:) Min favorit är lancome och jag törs inte byta ut den;)

    Kram fredrika

  11. Jag gillar din blogg massor, men sen du gjorde om så får jag inte längre upp om du skrivit något nytt, men om jag klickar på ett gammalt inlägg så kommer jag ju ändå hit till de nya uppdateringarna, men det var bra när de liksom bara ploppade upp. Ha en bra kväll
    Kram Linda

  12. Perfekt med tips! Vad heter den mer är inimitable? Finns några stycken som heter så med olika ”namn” efter!:-)

  13. Toppenbra med dina tips! Men jag önskar att du är tydlig med när det är sponsrat eller inte- dina osponsrade tips är värdefulla, de andra tar jag med 3 nypor salt.
    Vad gäller ögonfransserumet så har de tagit bort den farliga ingrediensen sedan larmet, det gamla är förbjudet att sälja. I alla fall vad jag har hört/läst. Kan också tipsa om Max Factor Clump Defey, är mkt kräsen vad gäller mascara och denna är perfekt, inte en enda klump eller spindelben.

  14. Varför kommer söndagen den 16 juni upp och Busy Busy upp varje gång man går in på din sida. Sen tar det en bra stund så kommer en ny sida upp ? Jag var in många ggr o trodde inte att sidan var uppdaterad… Är det för att du bytt bloggportal ?

  15. Ces yeux verts je les connais ……j’ai les mêmes !
    De gröna ögon jag vet …….. Jag har samma! Skriv här din text att översätta !

  16. Hej P, tidigare har du använt X Lash serumet. Jag minns det för även jag använder den. DEn funkar jättebra o innehåller inga farliga ämnen. Tycket inte du det var bra? Undrar eftersom du nu provar Neu Lash som även jag hört (som flera ovan nämner) innehåler mindre bra ämnen.

    Jag vill tipsa om mascara från Smashbox som är super! Gillar inte spindelbenseffekten som din Chanel verkar ge?! Gillar att du tipsar, men säger som många andra. Snälla var tydlig med reklam, det är jätteviktigt!

    1. Jag har provat flera serum som funkat olika bra:) Hur bra Neu Lash är vet jag ju inte riktigt än och jag tror att de flesta gjort om sina serum efter att de kom fram att vissa kunde innehålla mindre bra ämnen. Kul att du också hittat en Mascara du gillar och jag är alltid tydlig om jag har samarbete med företag(som med x-lash:)

      Ha en fin dag!

  17. Hej Philla tycker jättemycket om din blogg, läser den varje dag!
    Jag provade neu lash förra våren och sommaren men fick sluta när hösten kom för jag fick någon reaktion runt ögonen så de svullnade upp, blev röda ringar runt ögonen och huden blev skrynklig som om att jag hade åldrats 10 år på bara några veckor, inte kul. Gick till doktorn och det visade sig vara perioral dermatit som kan komma från olika allergiska reaktioner på smink ( även stress och annat) så jag fick gå på stark medicin i 2 månader. Inte kul ! detta var i samma veva som larmen om ögonfransförlängningsmedlen kom. Dock fick jag superlånga fransar och stortrivdes men inte resten av ansiktet. Så var försiktig! Däremot så testar Apoteket alla sina produkter och de har något serum som jag kan tänka mig är utan det skadliga ämnet som kanske kan vara värt att prova.
    Tack för en bra blogg och var rädd om dig och din hud!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg