DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN

.

.

.

IMG_0148-4

.

Med utsikt över havet äter jag min frukost varje dag! Det är nästan bara vi som bor här och det är såå lugnt och skönt:)

.

.

.

.

Tjingeling freeedag!

.

.

.

Mår ni bra fina bloggisar!?!

.

.l

.

Denna fredag startades med en skön pw och nu ska vi ägna oss resten av dag av att vara på stranden och jag ska försöka få lite sol på benen. Gjorde en spraytan på hela kroppen (på salong) innan vi åkte hit för ungefär en vecka sedan och nu har den nästan helt försvunnit… Är ju absolut inget fan av att toksola (inte bra!) men liite färg på benen vill man ju ha. När det gäller känsliga delar som ansiktet så är det bara hög solskyddsfaktor som gäller numera. Och riktigt bra bus, med en sån så kan man ju få vara fint sommarbrun ändå:)

 

.

.

.

 

IMG_0117
.

Bea läser DN Bostad med mormor vid frukostbordet! Och min lilla fyraåring är bara såå kräsen med sin frukost just nu… Det ska vara banan och youghurt för att sen helt plötsligt vara kokt ägg. Sen är äggen för hårda och hon vill ha ett äpple eller kanske en smörgås. Smörgåsen är sen för ”stark” och det ska serveras flingor med mjölk istället… Eller pannkakor! Det är gott. Är man minst så är man liksom:)

.

.

.

Nej nu tar jag tag i dagen här på riktigt och kilar ut i det soliga sommarvädret!

.

,

,

Vi ses lite senare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN

 1. Såååå härligt att ha ett sånt ställe att åka till! Ni är verkligen lyckligt lottade just nu.
  Ha en underbar dag i solen!/ Lotta från Sundsvall

 2. Låter underbart 🙂 Här hemma har lillprinsen också varit riktigt kräsen ett bra tag nu med maten. Kan gå från dag till dag det där. Ena dagen är makaroner favorit och nästa ”Tycker inte om makaroner längre” Nähe…vad göra? Skönt att höra att det finns flera 🙂

  Ha en skön dag på stranden
  kram
  /Vivvi

 3. Hej hopp … Ljuvliga inlägg som alltid 🙂
  Kräsen eller inte !!! Det beror väl också på hur ”hård” man som förälder orkar vara !
  Jag har aldrig gjort ”big deal” ang maten. Alltid sagt att detta är vad som serveras och mina barn har ”köpt” det ! Helt ok att servera många olika alternativ om man orkar !
  Ha en bra helg, kramen damen // G

 4. Hej hopp … Ljuvliga inlägg som alltid 🙂
  Kräsen eller inte !!! Det beror väl också på hur ”hård” man som förälder orkar vara !
  Jag har aldrig gjort ”big deal” ang maten. Alltid sagt att detta är vad som serveras och mina barn har ”köpt” det ! Helt ok att servera många olika alternativ om man orkar !
  Ha en bra helg, kramen damen // G

 5. Så flott!
  Du får meg til å ville dra til Gotland ASAP!
  Og en kresen 4 åring har vi også i hus. Hjelper jo ikke å være minst av søskene heller, får det gjerne som hun vil.
  Fortsatt god sommer 🙂
  Klem

 6. Hoppas att ni har en härlig dag på stranden.

  Du får väldigt gärna tipsa om på vilken salong du har gjort sprayningen. Gjorde en här i Enköping för ett par år sedan och det såg katastrofalt ut. Behöver nog åka till en större stad där de har mer rutin. :0)

  Kram Linda

  1. På Thai and Tanning i Västerås (där jobbar en jättegullig bestämd dam som är myyycket noga med att man ska få rätt resultat:)

   Ha en fin dag!

   KRAM

 7. Såg helt fantastiskt ut! Rädd för spraytan dock – har hört en massa med läskiga saker om det :/

 8. Det låter som min femåring med frukosten 😉 Hoppas ni haft en ljuvlig dag på stranden och att ni får en fin helg! Kram Anna

 9. Que maravilla de vistas para iniciar el día desayunando…No hay nada como un bonito paisaje para relajarse y desconectar…

Comments are closed.