THE AMERICAN WAY

.

.

.

 

IMG_0265-8

 

.

Lo Lo igår! (kläder från Zara och clogs från Scorett)

.

.

.

.

Bonjour snyggingar!

.

.

.

Hoppas ni verkligen njuter er lördag!

.

.

.

Här ligger jag i soffan och mumsar punchpraliner och har precis lastat ned ett gäng med pics från igår. Vi var nämligen på Mavens Diner Café i Kappelshamn och jag vet att jag har tipsat om den Gotlandsrestaurangen tidigare men det är ju bara såå himla gott där:) Alltså så där amerikanskt moffigt gott! Perfekta pommes och stoora burgare med hemgjorda gräddiga milkshakes och cheesecakes… Och som vi på åt, ojojoj. Jag tog Turkeysandwich bla och den rekommenderas starkt. En perfekt fredagsmiddag mao!

.

.

..

 

 

IMG_0321-5

IMG_0231-2IMG_0237

IMG_0297-2

IMG_0243-5

IMG_0298

IMG_0289-2

IMG_0227

IMG_0295-2

IMG_0287-2

IMG_0359
.

.
Själv tog jag på mig mina soupercoola Talianajeans från By Malene Birger och en söt blus från samma märke (Båda nu på rea hos Isacouture.se!) och mina nya toksköna skor från Scorett och jag blev så glad när jag fann dem! Ville ha något annat än clogs som jag använt såå många somrar känns det som (älskar ju clogs också) och som går att gå i på ön, både på grus och gräs. Lite lagom klack och som sitter skönt. Ett tips:)

.

.

.

Nu ska jag ääntligen hoppa ur pyjamasen här (det är ju lunchtid redan men är det semester så är det!)

.

.

.

Ha en underbar lördag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “THE AMERICAN WAY

 1. Det ser ljuvligt amerikanskt ut. Är just nu på longstay i Florida och njuter av likadana ting. Mums! Måste bara få säga att du är så himla fin i håret…..
  Kram Mia

 2. Descubro tu blog por casualidad y me encanta…Me quedo por aquí y te visitaré a menudo. Tienes una casa y una familia encantadores. Además el blog está lleno de inspiración para todas las amantes de la decoración como yo. Te invito a visitar el mio, sé que te gustará porque tenemos muchas cosas en común…
  Saludos desde Barcelona
  Matilde
  http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

 3. Vilka fina bilder Petra! Så härligt det låter med semester. Byxorna är verkligen toksnygga!

  Ha det fortsatt fint!

 4. Vilken fin blus! Har spanat den ett tag men vet inte riktigt vad jag ska ha för storlek då den ser lite oversize ut.Har du köpt din blus en storlek mindre än din vanliga storlek?

 5. Jag igen, sorry. Återigen love your photos! Men vem tar dem som är på dig? Mannen din, eller föräldrarna? Tvingar du dem…hehe. Eller så kanske dem vill och älskar att fotografera som du. Ni verkar vara en kreativ familj så ni har nog talang för fotograferande hela bunten 🙂

  När vi är ute och jag vill fota fin atmosfär, folk och oss själva (mig själv). Så säger mina nära och kära -ånej, inte igen, -vad det ska fotas hela tiden, -och där kom kameran fram,… m.m m.m
  Det är lite tråkigt, de vet ju att jag gillar det och att det är min hobby. Jag säger ju självklart till dem, och fotar ju inte någon om de inte vill vara med. Och låter jag någon annan fota mig, så blir det oftast suddigt.
  jaja, i-landsproblem 🙂
  Hur som helst, tokfina du, älskar din redigering av fotona också, särskilt svartvita!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg