TOKSOFTISH

.

.

.IMG_0377-4

.

.

Just nu:) Lika mysigt som det är att vara ute när det är sommar och lov, nästan lika mysigt är det att gå in och lägga i sig i stor hög i sängarna och mumsa massa smågodis och titta lite på Lejonkungen tillsammans.

.

.

.

.

Hej hallå raringar!

.

.

.

Idag har vi varit en tur till Visby hela dagen (det är någon som fyller år imorgon och det behövdes skaffas lite mumsig tårta och presenter…:) och just nu är jag såå frussen, brrr, och har lite ont i halsen. Hoppas hoppas att jag håller på att bli krasslig. Ska nu genast hoppa i en varm dusch och sen i mysplyschen och ta alla vitaminer som vi har hemma för att hindra ev förkylning som är på g. Får bli en toksoft kväll med fler filmer och thé och ”kurering”:)

.

.

Ha en riktigt skön söndagskväll så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

3 kommentarer till “TOKSOFTISH

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg