FIRAT PAPSEN

.

.

.

DSC_0196
.

Jag och min älskade pappa!

.

.

.

Bon Soir mes amis!

.

.

.

Idag har vi haft ännu en jättemysig dag! Vi har varit ute på ett ställe som heter Bungenäs som inte alls ligger lång härifrån (och som Amanda Schulman visade pics från häromdagen och som visade sig vara ett riktigt härrligt ställe. Thank god för bloggar och alla guldställen man hittar genom dem;)

.

.

DSC_0202-2

.

,.

Vi var där och åt  lite lunch för våra vanliga favvisar var helt fullbokade (Fästningen & Furillen) och det var så fint. Enkelt och jättefint. Det fanns cyklar som man fick låna (man får inte åka bil på Bungenäs) så vi cyklade runt i solskenet och det var så varmt och mycket gotländskt och kargt och härligt (och som några kanske sett på Insta redan så cyklade vi utan hjälmar. Det kunde man inte låna där men vi cyklade verkligen jäättesakta) Och så firade vi så klart papsen som fyller år idag. Min älskade pappa, min kloka, framgångsrika, driftiga och toksnälla pappa. Min idol och den som jag är lik i så mycket (jag är bla lika obstinat som min pappa säger mamma:)

.

.

..

Nu ska vi  ut och spana med stora stjärnkikaren efter tävlingssegelbåtarna långt där ute som är med i  Gotland Runt!

,

.,

Önskar er en mysig kväll!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “FIRAT PAPSEN

 1. Ser helt underbart ut!! Grattis papsen på stora dagen!! Fira ordentligt och njut av en underbar dag!! Kram, Emma

 2. Åh så mysigt!
  Vill inte verka negativ men det var nog tur att ni hamnade där. Vi var nämligen på Furillen och åt middag i måndags och blev tyvärr så besvikna. Servitören hade ingen koll på någonting. Maten var dock väldigt god så det är ju så synd att en sådan sak som service ska dra ner upplevelsen. Har pratat med flera som varit med om exakt samma upplevelse den här sommaren på Furillen. Så synd!
  Hoppas att ni har en fortsatt mysig kväll!

 3. Ser vansinnigt vacker ut. Kom nu på morgonen hem från ett besök hos vänner på Gotland och känner mig lite förälskad. I livet och i ön. Kanske man kan få be om en guide till din ö ? Härliga tips på platser, caféér och smultronställen (som vill delas).
  Tack för massor med inspiration.
  Stor kram

 4. HALLÅ! 🙂

  Det vore kul om ni kikade in på min blogg, har lagt upp en Video där jag sjunger The one that got away av Katy Perry (finns även fler) vore kul om ni kikade på den. Känn er fria att kommentera osv.

  Vill ni inte lyssna på låtarna så har ni annars en bra blogg framför er! 🙂
  Hoppas vi ses! Lämna gärna spår efter er så jag kan kolla in era bloggar, jag gillar att läsa nya och få inspo ifrån andra bloggare!

  Take care.

 5. Hej Petra åå …ser så härligt ut. Hoppas ni mår så gott!
  vet du…jag råkade läsa en blogg här om dagen som heter Mitt Vita hus….
  HJälp jag trodde jag var inne på din blogg. Mia som hon heter skriver precis som du…NI har mycket lika inredning som du hade innan du bytte stil… oyes hon verkar gilla dig… väldigt mycket iallafall… nästan lite bisarrt om du frågar mig..ta en titt på senaste inläggen .Ha en skön semester!
  Kram K

 6. Hej!
  Äntligen har jag tagit mig lite tid till att läsa allt jag missat hos dig, har fullt upp med altanbygge och annat här hemma 😉

  Grattis till pappsen din, gullig han ser ut =)
  Kram Catta

 7. Så fantastiskt fint, vilken idyll att fira sin semester så. Alltid så vackra bilder på blogg.
  Fortsatt trevlig sommar!
  Kram Annette

Comments are closed.