PICS FRÅN VISBY

.

.

.

IMG_0470-2IMG_0410IMG_0477IMG_0509IMG_0473-2

IMG_0454-2

IMG_0414-5IMG_0416-2

IMG_0481IMG_0422IMG_0553
..

Bilder från igår och ett soligt Visby! (Tjejernas söta matchande klänningar är från Noa Noa och min är gammal:)

..

..

..

Tjingeling vänner!

.

..

.

.

Känner mig bättre idag som tur är men jag håller mig från badet. Läser lite tidningar och böcker i solstolen istället medans de andra få plaska:)

..

Idag bjuder jag på lite pics från igår då vi gjorde Visby och bla var på Strykjärnet, det mysiga Creperietvid Wallers plats. Det har bara så fantastiskt goda crepes där så det inte är klokt! Igår valde jag en variant (de är många olika) med rom, creme fraiche och västerbotten ost, mmmm. Rekommenderas! Sen är ju inredning på Strykis så schysst och det är så där lite trångt och lite stökigt och passar perrfekt för barnfamiljer:)

.

.

Nej nu måste jag kila ut i solen här!

.

.

Vi ses senare!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “PICS FRÅN VISBY

 1. Det ser så avslappnat semesterskönt ut! Förutom frestande gott där ni åt, så snygg inredning:)

  Ha en fortsatt skön dag!
  Camilla/Stilitiden

 2. De där wrapsen såg inte så dumma ut. Sitter här med kurrande mage efter en tuff golflektion. 😉

  Kram Linda

 3. se härligt ut:) en fråga hur är skorna från scorett i str ?sitter och ska beställa brukar ha 38 el 39. Tack på förhand

 4. Que bonito paseo por una preciosa ciudad…Y muy guapas las tres con los vestidos tan veraniegos. Se nota que el buen tiempo llegó. El restaurante ideal, con un apetecible crep, a mi me encantan. Por cierto el buzón de zinc, original…Me ha encantado, uno así en mi casa quedaría genial…
  Saludos desde Barcelona donde también brilla el sol
  Matilde
  http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

 5. Vilka söta tjejer du har! Kan tänka mig att de njuter av att sitt sommarlov och att spendera delar av det i vackra Visby. Här har jag två barn som längtar till Sverige trots att jag försöker intala dem att det är 14 grader och regn:)
  Kram

 6. Åhhh och vi som med var där, samma dag, men vände vid dörren för det var så trångt och så mycket folk!!! Borde åtminstone tittat mig omkring och kanske fått se en kändis :))
  Vi åt i stället en italiensk buffé på Isola Bella som var HELT fantastisk den med, ett tips till alla som besöker Visby!

 7. Vilka otroligt fina bilder, och så söta barn!
  Vad använder du för kamera och objektiv?
  Ha en fortsatt trevlig vecka!
  Ellinor

Comments are closed.