STELOR HOTEL & RESTAURANG

.

.
.
.
IMG_1189-2IMG_1146

.

..

På restaurangen Stelor Gotlandsom får PPPPP i feelgoodbetyg av mig:)

.

..

.

Goood Morning tisdag!

.

.

.

.

Ännu en underbar sommardag med sol och bad väntar här! Ska strax packa in alla i bilen och fara iväg och upptäcka en ny strand. Åh, att bara få vara tillsammans här på ön i så många sommarveckor är verkligen ”balsam för själen”. Inga måsten eller skola, dagis, jobb, aktiviteter eller hemmafix utan bara en känsla av ändlöst många dagar med att bara vara med familjen och släkten i sommarparadiset. Bli bortskämd med mammas supergoda sommarmat eller att skatterna ”bara kan ta en tur med segelbåten med morfar när som helst”, få mysa med söta kusinen och bara softa. Bara få känna sig så där riktigt sommarlat och skön och njuuta:)

.

.

Finns ju ingenstans jag hellre vill vara än på Gotland på sommaren, sommarparadiset. Ska nog fixa en liten lista med mina favoriter på ön, vet att ni är många som önskar det! Idag kommer det ett till litet Gotlandstips, nämligen en restaurang vi besökte häromkvällen. Den heter Stelor och ligger i ett ombyggt uthus på en fin gammal gotlandsgård (som även är hotel) en bit söder om Tofta Strand. Jättemysigt, jättetrevlig personal och urgod mat, en ny favorit mao.

.

.

.

.

.

IMG_1163-2IMG_1155-2IMG_1168

IMG_1174

..

.

.

Vi valde att sitta inne, det var en lite kylig sommarkväll och skatterna frussna efter en heldag med bad. Personalen var så trevlig och i väntan på maten drack vi gott och en pömsig liten Bea spexade:) (Jag gillar egentligen inte öl särskilt men lätta gotländska Sleepy Bulldog Summer Edition var en hit! Mums!)

.

.

.

.

IMG_1178 IMG_1175

IMG_1182

.

.

Så fick vi in maten och oh my såå gott. Enkelt och fräscht och jättesmarrigt! Skatterna åt allt med jättegod aptit och jag valde en lammburgare som var heelt fantastisk. Rekommenderas:)

.

.

.

IMG_1185IMG_1143-2

IMG_1186

..

.

Restaurangen har också en uteservering och man tydligen typ köpa alla möbler och interiör om man vill! Såg att duktiga Elsa Billgren stod och fingrade på en möbel i samma stil som den fantastiska soffan ovan bla:)

.

...

,

,

,

Nu önskar jag er fiiiin dag så ses vi ikväll igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

15 kommentarer till “STELOR HOTEL & RESTAURANG

  1. Har aldrig varit på Gotland men blir såå sugen att boka en resa dit nu när man kikar in här. Maten och bilderna ser fantastiska ut!!

    Hoppas ni får en skön tisdag med =)

  2. Vilken härlig blogg du har, läser den flera gånger om dagen och ett par extra gånger nu på sommaren när du befinner dig på världens bästa ö. Själv bor jag här på (södra) Gotland och har den härliga chansen att vara på denna paradisö året runt. Hoppas du har en härlig semester. Kram

  3. Hej hopp, själv sitter jag på kontoret och är lätt avundsjuk på alla som semestrar, men min tur kommer nästa vecka.
    Ett tips (du kanske redan känner till det, men jag har inte noterat om du har varit där), Lauters krog på Fårö, hur mysigt som helst.
    Ha några fortsatta bra veckor!
    Hälsningar
    Camilla

  4. Un restaurante agradable para comer en familia…La comida tiene una pinta exquisita y se ve que disfrutasteis muchísimo, sobre todo de esos maravillosos exteriores. Tú con chaqueta…¿hace frío por allí?. Porque por aquí seguimos con más de 33º, muchísimo calor este verano por Barcelona…Saludos muy veraniegos
    Matilde
    http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

  5. Du får en verkligen att vilja upptäcka Gotland….fast ja har mycket kvar att upptäcka på Öland helst norra delen ……Lena

  6. Hei Petra, Tusen takk for alle dine vakre feriebilder fra Gotland. Gleder meg til å lese mer om dine funn fra øya. ps Jeg lagde din himmelske rabarbrakake, men lurer på om det er kanskje best med malt mandler istedenfor mandelmasse som i Norge brukes i Fyrstekake. Brukte du ferdig malte mandler til toppingen av kaken? sommerklem Siv:-)

  7. Ser underbart ut!! Och där, där ser jag ju den modell på barstol jag är på jakt efter!! Vi renoverar kök & jag jagar barstolar till köksön vi ska ha. Du vet väl inte vart de kan vara ifrån….? Eller???? 😉

    Ser ut att vara en superhärlig miljö & hos mat! Tummen upp!!

  8. Leser alle dine innlegg om Gotland, og plukker opp gode forslag! Veldig bra om du lager en liste med Gotlandstips som vi kan bruke når det om bare noen uker er vår tur:-)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg