OCH DE GODASTE PIZZORNA ÄR

.

.

.

IMG_2247-2

.

.

Ett lass med pizzor kommer lastat!:) (Min jumpsuit är typ mitt bästa skönaste köp denna sommar och kommer från By Malene Birger. Ser ni förresten att jag blivit nästan blond igen helt plötsligt? Jääättekonstigt, hårfärgen jag var hos frisören och gjorde för några veckor sedan bara försvann)

.

.

IMG_2269-3


.
.

Många många inlägg om mat nu vänner men finns det något bättre än god mat? Och godaste pizzorna finner man nu i Rute och igår var det dessa som serverades till middag. Ojojoj. Stenugnsbakade surdegspizzor med bara gotländska råvaror, mmm. Bageriet startade med sina underbara pizzor för typ en vecka sedan och vi har redan varit där och handlat flera ggr! Godaste är helt klart Ducker med kronärtskockor, oliver och salami (och barnpizzorna är hjärtformade, bara en sådan sak:)

.

.

.

Nu – åka till en gård och hälsa på söta djur!

.

.

Ha en fantastisk lördag alla!

.

.

.

7 kommentarer till “OCH DE GODASTE PIZZORNA ÄR

  1. Hello Philia,
    I’m from Poland, I’m interested of Your design and interior. Would You like to give us more photos of Your home and garden in Gotland? Wish You happy holiday!!! Rene

  2. Haha vilket pizzatorn skratt! Härligt med stor fam o nu blev jag tokigt sugen på pizza. Älskar din jumpsuit, årets kollektion…? Vill ha. Kram söta Du!

  3. Åh vad jag blev sugen på pizza!
    Vi åker snart till Gotland vi också och det är så mysigt att läsa om allt ni gör och upplever där. Vi åker till ön varje år och har upptäckt en liten mysig butik med café som heter Berså. Den ligger ett par kilometer söder om Leva och ligger precis vid vägen. Ett tips, om ni har vägarna förbi 🙂
    kram,
    /pernilla

  4. Pizzorna ser verkligen goda ut! Tack för tipset! Och vad härfärgen beträffar tycker jag du ser mycket naturligare ut i blont. Skulle jag vara glad att det mörka försvunnit om jag var du, men en reklamation vore väl på plats för inte var den färgningen proffsigt gjord….

  5. Pizzorna ser verkligen goda ut! Tack för tipset! Och vad härfärgen beträffar tycker jag du ser mycket naturligare ut i blont. Skulle jag vara glad att det mörka försvunnit om jag var du, men en reklamation vore väl på plats för inte var den färgningen proffsigt gjord….

  6. Vill bara tipsa om världens BÄSTA maskara som böjer, separerar, ger volym och som INTE smular ner under ögonen på hela dagen: BENEFIT they’re real! Säljs på Sephora i Stockholm till exempel. Alla Benefits produkter är helt ljuvliga och jag kan varmt rekommendera dem. Jag tror jag provat allt i maskaraväg och är denna är helt fantastisk. Kram och tack för fin och inspirerande blogg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg