LITE DUKTIG

.

.

.

 

IMG_2599
.

Sommarbenen och hurra, äntligen börjar det synas att jag tränar regelbundet!

.

.

.

.

Heeeej vänner!

.

.

..

Här går sommardagarna i ett numera och jag har noll koll på vilken veckodag det är egentligen. Tydligen är det söndag idag, jag trodde det var lördag:) Idag har det spelats tennis (dock inte jag) och badats och mumsats glass och jordgubbar och tittats på båtar och fångats fiskar och tränats. Den här veckan har jag sprungit över en mil hela 4 ggr och jag är riktigt riktigt stolt över mig själv! Det tar strax över en timme så det går inte jäättesnabbt men det är en ”milstolpe” (haha;) att känna att man klarar att springa så långt utan att sakta ner. När jag kommer hem till Småstaden igen så ska jag verkligen hålla i träningen den här gången, nu när jag ääntligen börjar få riktigt bra kondis igen! Och så ska jag sluta smaska i mig så otroligt mycket godsaker så kanske ”träningen syns också”. Men än så länge är vi på ön och då är det la dolce vita som gäller, man kan ju bara inte låta bli all mumsig mat och alla restauranger och mysiga caféer och urgoda viner! (Eller jag skärper nog till mig efter Normandieresan om några veckor, kan ju inte åka till Frankrike och hålla diet heller:)

.

.

.

IMG_2653

IMG_2565IMG_2646
..

På väg ut för att äta gott igen och klänningen är ett superskönt superfynd från Kappahl (kostade typ inget och axelbanden ät borttagna:) och heelsen kommer från Day Creative Lounge.se

.

.

.

.
.

Hur är det med er, är ni duktiga på att träna och äta bra på semestern eller tycker ni också att det då är tid för att unna sig lite (mycket) extra?:)

.

.

.

Nu är det en liten ivrig brunbränd fräkning sommartjej  som ropar på mig och vill att jag kommer so got to go!

.

.

Vi ses imorgon raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “LITE DUKTIG

  1. Om jag är på en plats där jag enkelt kan springa, då gör jag det. Kom just hem efter två veckor i Connecticut och där sprang jag varannan dag, och gick varannan. ÄLSKAR att springa tidigt på morgonen, har en jättebra milrunda hemma i Connecticut. Nu tar jag med en yoga-dvd när vi reser till en liten ö i Sthlms skärgård, så nån sorts träning ska det bli där med. Keep up the good works, tjejen!!!

  2. Visst är det härliga dagar?! Åh vad man älskar sommaren! Ett stoort plus till dig Petra att du visar lite ”budgetalternativ” på kläder! Mera sånt! 🙂

  3. Härligt att fått upp träningen igen, det är mitt mål nu under semestern, vilket brukar ge sig av sig själv när vi går/lunkar/springer fram och tillbaka till bageriet Folkeryds i Burgsvik och köper färskt frukostbröd om morgnarna när vi är på Gotland.

    Sen gäller det förstås att hålla i det, när man kommer hem igen.

  4. Hörredu, om jag bara vore hälften så tight som du skulle jag vara överlycklig 🙂
    (Dock inte om det innebär att springa en mil, det låter skitjobbigt).

    Kram

  5. Jättesnygga ben!!! Kämpar också på med löpning men det går så jäkla trögt. Kämpar mig runt lite drygt 4 km men målet är 1 mil. Fattar inte varför det inte känns lättare någon gång… Hur har du lagt upp din träning för att komma dit du är idag? Har du någon favorit tid på dagen få det känns lättast?
    Tack för en jättefin, bra och inspirerande blogg : )

  6. Jag är genetiskt lyckligt lottad med smala fina ben antar jag! Men jag har oxå alltid tränat, gymmar 2 ggr/v, rider 2 ggr/v och däremellan PW eller löpning. Jag tränar INTE mer på smestern, på tvärtom, fast iofs, man går nog mer än vanligt! Men hörrni, se till ATT ni rör på er, bättre att få in kanske 4 km löprunda året runt, än att korta perioder tokträna o springa en mil varje gång. Det är det långsiktiga som gäller! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg