BOKAT HOTELL

,

.

.

.

Skärmavbild 2013-07-23 kl. 13.58.54 Skärmavbild 2013-07-23 kl. 13.59.11

Skärmavbild 2013-07-23 kl. 13.59.33 Skärmavbild 2013-07-23 kl. 13.59.44
.
.

Nu har jag äntligen hittat ett hotel, Renaissance Le Parc Trocadero, med plats för oss tre i samma rum och visst ser det helt okej ut? Med flygfoto över Paris i restaurangens tak, en säng som ser vääldigt skön och fluffig ut och en ljuvlig innergård att äta frukost på (Hoppas det blir sol:) Hotellet ligger i det 16:arrondisementet, ett område jag bott i ett par ggr och som är väldigt lugnt (med Parismått) och lite tjusigt. Blir perfekt att utgå ifrån under våra dagar i Paris.

.

Längtar:)

.

.,

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “BOKAT HOTELL

  1. Ser riktigt snyggt ut. Jag tycker att det kan vara värt att lägga en extra peng på bra boende (och läget) i Paris. Eller få rekommendation om bra budget. Bästa boendet har jag dock haft när jag lånat lägenhet. Mysigt och personligt mitt i Marais. Ser mycket fram emot dina inlägg från Paris och Normandie. Längtar alltid mest efter de!

  2. Ser jättefint ut! Kommer säkert att bli toppenbra:). Ser fram emot att få lite till livs från mysiga Paris:).

  3. Ser inget annat än underbart ut!! En frukost på den där innergården hade jag inte sagt nej till 😉

    Kram,
    Line

  4. Hej!
    Älskar också 16 arrodissement! Mysiga gator ( t.om gågator finns!) o mycket bra shopping! En trevlig shoppinggalleria är Passy Plaza som ligger mitt bland andra butiker, uteserveringar o gågator rekommenderas!

  5. Ser verkligen fräscht ut! Jag kan varmt rekommendera ett besök på moskéen i Paris (ligger bredvid Paris Zoo). Det finns en fantastisk restaurant där, som är mycket populär bland parisarna. De serverar jättegoda nordafrikanska grytor och det är en upplevelse att dricka te där.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg