GRRRRRRR

.

.

 

.
IMG_3699. IMG_3703


.

Galen i djurprint just nu! Som ni kanske ser:) (Gårdagens jag i topp By Malene Birger, sommarens bästa byxor från Second female och sandaler Day Birger et Mikkelsen. Uppdatering: zebramattan kommer från Baazar.se)

.

.

.

Heeeeej onsdag!

.

.

.

.

Såg precis Kate & William och deras lilla lilla alldeles nya prins på tv och jag säger bara naaaaw, så söt liten bebbe (och ooh my vad f.r.ä.s.c.h den nyblivna mamman såg ut, bara en dag efter förlossningen!) Stort grattis Storbrittanien till det nya kungliga tillskottet (och så tänker säkert många precis som jag att det är lite sorgligt att Diana inte fick möjlighet att bli farmor) Modigt att som alldeles nyblivna föräldrar att gå ut till den enorma folkmassan med sin lilla skatt och svara på journalisternas frågor! Minns ju hur himla lycklig och himla ovan man var de allra första dagarna med första bebisen. Allt var ju såå nytt och spännande:)

.

 

 

Idag blir det nog en tur till stranden igen och sen lite shopping, skatternas garderober måste fyllas på lite. Blir nog en tur till Ica Maxi för lite storhandling också. Vad ska du göra idag kära bloggis?

.

.

.

.

.

Ha en riktigt härlig dag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

18 kommentarer till “GRRRRRRR

  1. Dyreprint er så fint. Både buksa di og teppet ditt er ”hur fint som helst!”. Jeg skal trekke om en(kanskje to like) gammel stol som jeg pusser opp med sebra-stoff/pels. Tror det blir stilig:)
    Idag er planen min å male den nye ”porchen”.
    Ha en fin onsdag Petra!
    Klem, Line

  2. Hej! Måste fråga varifrån din snygga bh är ifrån som man skymtar under tröjan 🙂 kram Viccan

  3. You look grrreat!! 🙂

    Idag blir det hemmadag och lite vila efter gårdagens tripp till Zoo i Köpenhamn.
    Hoppas att du hittar lite fina plagg till kidsen att fylla upp garderoberna med 🙂 Soliga hälsningar från solstolen ☀
    Kram Cessan ❤

  4. Freakshow. Definiera ”garderober måste fyllas på”. Spelar ingen roll om du lägget pengar på välgörenhet. Det är inte hållbart för vår jord med denna sjuka konsumtion. /Pia

    1. Har man som HoP (och jag själv) tre barn och skolstarten närmar sig, så behöver garderoben fyllas på, så är det bara. Höstjackan som var lagom förra hösten är numera för liten, jeansen för korta, jympakläderna för små etc. etc. För att inte ens nämna skor som slits ut eller blir urväxta på ibland ett par månader:o! Helt galet men sant. Vissa saker kan man köpa begagnat men en del vill man köpa nytt, inga konstigheter med det.

  5. Pia: håller med dig, trots att jag själv shoppar alldeles för mycket. Jag försöker iaf hålla igen, och säljer mkt på Tradera. Jag inser iaf att det ÄR tokigt, all denna köphets. Känns oerhört frustrerande med sådana som bara sticker huvudet i sanden, typ ”men JAG shoppar väl inte mycket? Inte mer än någon ANNAN iaf!” Insikt är viktigt. Vi tror numera att vi inte räknas för de vi ÄR, utan för hur vi och våra hem ser ut.

  6. Tja, garderoberna behöver fyllas på = nu börjar höstkläderna komma in i butikerna och barnen har blivit ett är äldre än förra hösten och ett år större. Så är det hemma hos mig och jag skulle tro att det är likadant hos vår underbara bloggerska 🙂
    Trots den underbara sommarvärmen har jag själv stått och provat lammullströjor idag 😮

    Kram till dig Petra!

    1. Ja, fast inlägget förtäljer iofs inte om det är sommar eller höstkläder. Tror inte vår underbara bloggerska har tid att tänka på höstgarderoben nu inför Frankrikeresan och allt! 😉

  7. Hej Petra det går inte att komma till kategori på din sida har försökt många gånger nu…men olika månader går bra välja …men ej kategori …har du kollat vad det beror på …eller är det fel på min iPad ??

  8. Heej! Helt rätt med djuriskt:) Vilken skön sommar du verkar ha haft och vad mycket jag missat här.. Gillar allt det nya och trädgården ser fantastisk ut!!
    Har äntligen öppnat butiken nu och du måste bara komma och hälsa på, vore såå kul!
    Ha en skön sommar och hoppas vi ses:)

    Kram Sofia

  9. Kan inte heller söka på kategorier. Skulle leta efter var de vita gardinerna i detta inslag kom ifrån.

  10. Vart är den superfina mattan ifrån?
    Och tack för en fantastisk blogg, hela ditt hem är perfekt och du har superfin klädsmak!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg