BON SOIR VÄNNER

.

.

.IMG_4251-3
.
.

Gårdagskvällens jag fångad i farten innan jag hoppade upp på cykeln för att åka ner till tjejgänget som väntade nere på torget i ”Circustältet”! (som är Småstadens absolut bästa sommarbar:) Byxorna jag hade är från Second Female (yes samma som jag visade häromdagen i ”Grrrrinlägget” och de är de skönaste byxorna jag haft någonsin), linne , halsband Creative Lounge, pumps A pair och väska By Malene Birger, solisar Marc Jacobs.

.

.

.

Todeloooooo!

.

.

,

Puuuuh, vad jag är t r ö t t just nu! Har precis lagt skatterna efter en låång dag med bla en tur till svämor och svärfar och deras mysiga sommarstuga som ligger så fint vid en liten idyllisk sjö i Dalarna. Vi åkte dit imorse och idag har det badats och lekts och mumsats mat och tävlats och eftersom jag landade i lilla bädden mycket mycket seeent (gud så kul vi hade!) så förstår ni kanske själva….Inte helt piggelin mamma här alltså. Men nu väntar John Blund och min sköna sköna fluffiga säng där uppe på mig och det ska bara bli såå skönt att  krypa ner:)

.

.

.

Lovar att komma tillbaka mycket piggare och fräschare imorgon!

.

.

KRAM & SOV SÅ GOTT FININGAR

.

.

.

.

12 kommentarer till “BON SOIR VÄNNER

 1. Klockren outfit, precis min smak, gillar rubbet! Måste få säga att din stil har blivit grym med åren du bloggat, så snygg. Ingen diss men stilen ovan klär dig tusen gånger bättre än den snälla Odd Molly-looken du mer visade förr 🙂 Sen har du alltid varit fin såklart.

  Ha en go måndag och ny vecka!
  Kram Catta

 2. Hei! Så fresh og fin du var i den outfiten!
  Perfekt for en kveld med jentene 🙂
  Fortsatt god sommer.
  Klem

 3. Hej! Skrev ett långt inlägg förut men kan inte hitta det nu. Jag har precis köpt min första lägenhet och vill ha ungefär samma stil som du har. Har lite grundsaker (soffa, säng, matbord, stolar och liknande) i den stilen och vill nu gå fullt ut. MEN, det är så svårt att börja!!! När jag står där i affären och tittar på ett nattygsbord har jag ingen aning om det passar in eller inte. Eller en liten kruka, hur ska man se när man står där att den är rätt? Har du inga konkreta nybörjartips för en tjej som kanske inte vill köpa dyraste design, men som vill inreda enhetligt och i din stil? Och vilka småsaker/riktlinjer ska man tänka på när man vill ha din stil? Jag är i kris! Tack, kram!

  1. Hej Stina!

   Tack för ditt mail! Om du vill ha en stil som liknar ”min” så vill du nog ha: ganska enkelt och modernt och avskalat + mycket ljus och vitt och en luftig krispig känsla, vita eller ljust grå väggar och snygga ”äkta textilier” (inga konstmaterial) med matchande mönster och färger i vitt, grått, blått, svart:) Många har ju en liknande stil men något som jag själv är mycket noga med är att det aldrig får bli ”tantgulligt” någonstans eller för ”ungkarslmodernt”i något hörn! Hur man undviker detta är att hellre välja stramt och modernt före låtsasslitet och krussidulligt. (Hellre Ikea än tex Mio om man ska köpa lite billigare möbler om du förstår vad jag menar) och inte för stora dystra svarta möbler eller för mycket saker och glas och krom. Less is more du vet:) Börja med dina få möbler som du nu har i din allra första lägenhet och ”känn dig fram” vad du ska lägga till. Titta på interiörsaker som kuddar och detaljer som ”gifter sig” i färg och form och tänk dig detta i ett sammanhang i ett rum och vilken känsla du vill ha. Att allt liksom ska ”flyta ihop” i en skön stil i din första lilla lägenhet (och det är ju oftast öppet köp och returätt så ta hem och testa vad som blir ”rätt” för dig!) En fin kudde som kanske kostar lite mer med ett snyggt mönster som syns kan du matcha med billigare enklare enfärgade i bomullstyg (i naturmaterial som bomull och alltid med innerkudde i dun för känslan. Finns på Ikea:) Och när det gäller detaljer som krukor och annat så är det alltid finast med ”det som ser ut vad det är”. Alltså en kruka som ser marockansk ut och som också kommer från Marocko, eller en enkel klassisk terrakottakruka framför en fabriksglaserad från Ica eller en äkta gammal lite sliten antik kruka än en ny låtsasskavd som ”ska se antik ut”. Man får leta lite men det mesta finns ju på nätet (kolla blocket!) Som så många andra är jag också svag för det som är sk ”dokumenterad god design”. Du vet det där som är designat med fingertoppskänsla och som man suktar efter på Asplund och Svenskt Tenn tex och det kan man ju också hitta second hand på ex Tradera så det inte blir sååå dyrt. Kul med några några få lite lyxigare detaljer som man kan glädjas åt.. Sen att veta om det blir rätt…hm…Ta ditt exempel med ett nattduksbord som du kikade på och som du inte vet om det egentligen passar och som du inte kan lägga för många kr på; Kanske ta en fin klassisk stol eller pall du hittat som du målar i i ljust grått eller vitt istället? På den travar du sen några favoritmagasins och tar en enkel glasflaska som ställer några vackra gröna kvistar i och placerar en snygg modern vit väckarklocka brevid och något mysigt doftljus. Klämmer kanske fast en läslampa från Ikea på ryggstödet. Då blir det ett fint litet nattduksbord med enkla medel. Istället för att lägga samma kr på ett plyfa-nattduksbord från någon billig affär med en yta och färg som inte håller och en ytterst tråkig design. Förstår du vad jag menar? Då får du en fin plats som du skapat själv och med en skön känsla. Ja det blev lååångt svar det här men om jag ska sammanfatta vad jag menar och min stil så: enkelt, ljust, äkta och ganska enhetligt:) Lycka till! KRAM

 4. WOW, va fint!
  Dom där byxorna åkte upp på min önskelista men tyvärr är dom helt slut..
  Dom ser ju supersöna ut oxå!
  Du får sluta visa snygga saker som är slut;)
  /A

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg