THE LETTER & FARBROR BLÅ & MISS DECIBEL

.

.

 

.

IMG_4427-5
.
.
På mitt soffbord, The Letterkollektionen By Malene Birger (ja i pappersformat och som har såå mycket fint och en hel del har redan trillat in i butiken Isa Couture tex) och så min nya favvomugg med Farbor Blå. Minns ni min gamla header därjag hade tagit inspo ifrån just Elsa Beskow? Älskar hennes barnboksillustrationer och framförallt just Farbror Blå som påminner lite om min morfar:)

.

.

.

IMG_4361

.
..

Nya muggarna står så klart i tittskåpet i köket i sällskap med bla lite Kungligt Danskt och blommigt svenskt porslin

..

..

..


IMG_4352-4

.

.

Muggarna hittade jag på Cervera.se och det kinesiska tittskåpet jag har i köket har jag hittat på Baaazar.se.

.

.

.

.

Nu ska jag storstäda och skrubba och fejja i hela huset – tjohoooo! Få det att dofta så där gott och glänsa och det blir ju som alltid lättare och går fortare att städa om man sätter på en riiktigt bra spellista på stereon. En av sommaren 2013 favoriterna för mig är fortfarande denna (ojojoj, vad den gick varm i bilen på Gotland) Går som en dans att dammtorka till på hög volym!

.

.

.

Ha en sköön start på veckan så syns vi snart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “THE LETTER & FARBROR BLÅ & MISS DECIBEL

 1. Hej! Superhärlig blogg du har. Är här inne ibland och kikar och får alltid en massa ny inspiration :). Vill ge dig all cred för den fina bloggen men vill bara informera dig om att kategorierna i arkivet inte verkar funka. Att sortera per månad går jättebra men om jag väljer någon kategori får jag bara upp: Hoppsan!
  Sidan du letar efter verkar inte finnas…
  Gå till startsidan
  Ha en fortsatt underbara sommar!

 2. Ja, blått i dess olika nyanser spås ju bli hösten/vinterns stora färg. Jag älskar också blått på porslin, antingen i kombination med en annan blå nyans eller med vitt. Däremot tar jag inte gärna in det i inredningen då jag tycker det tenderar att bli för kallt för mig.
  Härligt skåp och vad mysigt att få vara hemma och pyssla! Det saknar jag faktiskt!
  Kram

 3. åh, jättejättefina muggar! Tror du det finns med Tant Gräddelin, Tant Brun och Tant grön med?
  kram

 4. Så coola muggar med Farbror Blå 🙂

  Snyggt, roligt & fräscht att mixa olika stilar i skåpet! Det blå Danska Royal porslinet fick vi ärva av min mans mormor och av någon anledning kom hela lådan upp på vinden… Så kanske borde även jag kavla upp ärmarna och göra plats för dem i skåpen 🙂

  Happy monday!! 🙂
  Kram Cessan

 5. Muggarna är superfina! Vart har du köpt dina fina silveräggkoppar?
  Kram Angela
  Food & Photography by Angela G
  otborn

 6. Du har då en galet vacker uppsättning porslin! Och farbror blå-koppen är så fin… Håller utkik efter fler Beskowsfigurer som jag hoppas ska komma ut… Ha en fin kväll, nu ska jag se om treåringen går med på att det är sovdags trots att det är ljust ute (han är lika fundersam varje kväll:-)) Kram

 7. Jättesnyggt porslin och fint fixat i skåpet. Stort tack för alltid lika bra inspiration!:) Ha en fin kväll/ kram

 8. Åh,vad fina!min favorit är med blått och alla Beskowsfigurer så nu vet jag vad jag ska
  handla för mitt presentkort på cervera =) tack för tipset!
  Kramar

 9. otroligt fina muggar! och härlig blogg!
  assietterna från som står på hyllplanet ovanför farbror blå-muggarna, var är de från? ser en fin detalj som jag gillar mycket.
  ha det gott!

  1. Tack!:) De vita tallrikarna kommer från Royal Copenhagen och jag tror de heter något i stil med Hvid Helblonde och jag tror inte den tillverkas längre.

   KRAM

 10. Vad heter det småblommiga porslinet? Det är precis såna jag behöver ha tag i! 🙂

 11. Vilken härlig blandning bland porslinet! Blev glad av dina fina bilder:)
  Så skönt med ett städat hus, önskar jag hade ork till de, men det är sååå kvavt ute och dessutom håller vi på att fixa ett till rum härhemmma, så de ser ut som en byggarbetsplats, Så , näe jag skiter i och storstädar och kikar in hos dig istället!
  /A

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg