TILL NATTGÄSTERNA

.

.

.

coola bönor (1 av 1)-6 coola bönor (1 av 1)-12 coola bönor (1 av 1)-8 coola bönor (1 av 1)-17 coola bönor (1 av 1)-18coola bönor (1 av 1)-19coola bönor (1 av 1)-10
.
.

Inatt hade vi ju besök i vårat gästrum och igår så piffade jag till det lite med fräscha handdukar och morgonrock (Beach House). Bäddade med skönaste Chhatwal & Jonssonlakan strukta med lavendeldoftande linnevatten och fyllde på med lite färskt vatten, vädrade och satte upp en rullgardin. Så att rummet verkligen kändes: Varsågod och sov!:) Gillar verkligen de där soft grå väggarna jag målade för ett halvår sedan (och jag minns tyvärr inte färgnumret om någon undrar men det var iaf rent grå färg, dvs en färg som inte slog åt gult eller rött eller blått)

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

Augusti idag vänner! Och hur känns det egentligen???:S Alltså sommaren har ju varit tippelitoppen på alla sätt men den har ju bara gått såå fort hittills, tycker inte ni också det? För fort. Men nu är det en sommarmånad kvar, en hel månad som ju faktiskt räknas som sommar så det är bara att njuta vidare (och skatterna börjar ju inte skolan förrän om flera veckor:)

.

Ikväll ska vi ha middagsgäster och jag är sååå sugen på kräftor nu när det ju är kräftmånaden no uno. Alltså såna där klassiska frysta röda kräftor (inte havsvarianten som gjorde mig sjuk häromdagen:) Tror att det får bli det och någon god ostpaj till och är det nu någon av er som har tips på en god paj till kräftorna eller något annat tillbehör som är supermumsigt så hojta jättegärna till!

.

.

.

Ha nu en finfin start på torsdagen snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

24 thoughts on “TILL NATTGÄSTERNA

 1. vilket underbart gästrum! västerbottenostpaj älskar jag till kräftor! med cremfraiche o löjrom (hrm heter det så). måste också hinna med kräftor innan vi åker hem till alplander igen! kram sarah

 2. Åh precis den grå färgen jag vill ha i mitt vardagsrum. Du vet inte färkoden ?? Va fint du har i ditt hem.

 3. Å, vad fint !!! Som gäst blir man extra glad förall omsorg som tänkas kan ! Varit runt en del i sommar och sovit över i olika gästhus, en del är absolut inte kul. Det är det lilla extra som gör det:)

 4. Vad fint du har gjort det i ert gästrum. Gillar den lilla tavlan som hänger själv på väggen.

  Har tyvärr inget tips på tillbehör till kräftor då det inte är någon favorit, äter hellre räkor om jag får välja.

  Ha en bra dag.
  Kram Linda

 5. Vi frossade kräftor i måndags, skrev ett inlägg i CCaisas om du är lite mer nyfiken. Men jag hoppade faktiskt ostpajen i år till förmån för Löktarte, kronärtskockor, kantarellsoppa och melon med serranoskinka. Det blev bra. Gjorde lite Mexico till fördrink med margeretas, avokadosalsa och färskstekta korvar. Kan ju behövas innan snapsen..
  Lycka till!

 6. Jag har börjat bli så äcklad av skaldjur! Isåfall räkor, men kräftor har jag svårt för. Men pajer är ju gott, typ västerbottenpaj, spenat o valnötter.

 7. Superfint gästrum! Tips till kräftorna är en paj med kantareller, västerbottenost och gräslök. Tror att receptet kommer från Ica Buffe’ en gång i tiden…. En klar favorit som alltid blir lika uppskattad. Ha det bra!

 8. Godaste pajen till kräftorna, är utan tvekan en kantarell och ostpaj (gärna västerbottenost).
  Som västkustbo, så är det alltid havskräftor som gäller. Vi tycker alla andra kräftor smakar dy! :o)
  Synd att du hade otur! På östkusten kanske ni inte har lyxen med pinfärska havskräftor.
  Lycka till!
  Kramar JessicaE

 9. Så fint i ert gästrum, just grått är så vacker och vilsam färg. Måste vara härligt för gästerna att få sova i detta fina rum :-)) Vackra bilder!!

  Ha det nu så gott i sommarvärmen!
  Kramis Paula

 10. Något som är nästan knasigt gott på tunnbröd eller ett gott knäcke är en röra på västerbottenost och extrasaltat bregott. Recept från min Norrländska svägerska!

 11. Mia,

  jag kan nästan garantera att det är färgkod S1000-N. Den har jag hemma i mitt vardagsrum och det ser exakt likadant ut!

 12. Lika fint som alltid, du inspirerar verkligen. Jag undrar var den fina sängkappan kommer ifrån?

 13. Åh, va fint gästrum. Man blir ju nästan sugen på att komma och bo hos dig. Och att det är augusti redan är ju helt galet!!! Fattar inte att barnens skola börjar om en och en halv vecka!!! Ja, ja det kan ju vara fint väder länge än och egentligen älskar jag augusti mest av sommarmånaderna. Det är så kravlöst liksom… Ha det gott! Kram

 14. Vilket fint rum!
  Jag undrar var det svarta sängbordet och den svarta fåtöljen är köpta?

Comments are closed.