SKÖNA SMÅ BÖNOR

.

.

.

.

coola bönor (1 av 1)-3.coola bönor (1 av 1)-2


.
.

Hittade precis ett par pics på Lo Lo och en av hennes små söta vänner som jag tog häromdagen! Det ser ju såå stora ut helt plötsligt de små damerna!? Och det är ju så bestämda åsikter om såå mycket redan. Det ska absolut vara en viss stil på kläder och skor och typ det mesta på barnavdelningarna går bort numera (fick precis hem H&M-höstkatalogen och Lo Lo var jätteglad att hon kunde kolla på skor åtminstonde på tonårsavdelningen eftersom hon har strl 36…) Helst vill hon ha mina kläder haha:) Söta som sockerbitar är de i alla fall, de små tweenisarna. Och såå coola också, så klart:) (och Lo Lo´s nya finfina svarta klänning med skärp kommer från Lindex)

.

..

Ha nu en uuunderbart skön lill-lördags-kväll alla så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “SKÖNA SMÅ BÖNOR

 1. Söta tjejer!
  Min stora tjej är nog lika gammal som din Lo Lo och har också stl 36…tiden går så fort att man knappt hinner med 🙂
  Önskar dig en trevlig kväll
  /E

 2. Hej.
  Din text är såååå liten, vänligen ’skriv större’
  Med vänlig hälsning, A

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg