JUST THE SMALL THINGS

.

.

.

coola bönor (1 av 1)-80
.

På byrån i sovrummet ligger ett par nya magasins som jag verkligen gillar; Lifestyle Wellness och Magasinet Kvinna (Läser ni också dessa?) tillsammans med lite annat smått och gott som mitt nya tooksnygga broderade armband från coola danska märket Designers Remix.

.

.

.

.

 Heej Söndag!

.

.

.

Inatt hade vi världens åskoväder här i Småstaden men idag är luften frisk och det är lika vackert som igår (och gräsmattan och rabatterna fick sig en dos med välbehövligt regnvatten = perfekt:) Liten Bea lät oss sova länge imorse (tack skatten min) och efter en sen brunch vid elva på terassen så har jag fortfarande inte klätt mig än utan strosar bara runt i bikini:)

.

.Men strax så ska jag hoppa i klänningen och åka och handla lite godsaker (och annat välbehövligt) på Ica Maxi för kylskåpet gapar riktigt tomt och alla rengörings/tvätt/pappersförråd likaså. Skönt med en riktig slapparsöndag utan något inbokat så man kommer ikapp lite med allt  sk ”hemmafix”:)

.

.

Visar idag jag lite pics på sköna ting uppe i sovrummet! Ni vet sånt där litet och nytt och doftande och ”sånt smålyx” som gör oss tjejer och mammor på gott humör:)

.

.

.

.

.coola bönor (1 av 1)-71


.

Något morgonrufsig bloggerska:)

.

.

coola bönor (1 av 1)-77.

.

Har ni doftat på denna nyhet från Dolce & Gabbana??? LOVE it! Funnen hos bästa netbutiken/salongen Harmoniq.se (de är nog billigast!)

.

.coola bönor (1 av 1)-76
.

Ovan ser ni mina nya maffiga smycken från Designers Remix som jag fann när jag sprang in på butiken GUTS i Igorgallerian nere på stan (gjorde det efter träningen på Sats som ligger i samma byggnad. Lätt att man kilar in i butikerna en sväng när man ändå är där, trots att man fortfarande har träningskläderna på…:S) Har aldrig sett dessa någon annanstans och de är helt fantastiska! Speciellt matchat till en enkel klänning eller linne (Lovar att jag ska visa dem på i ett annat inlägg så att ni förstår:)

.

.

coola bönor (1 av 1)-72


.

På byrån just nu

.

.

coola bönor (1 av 1)-81
.

Och så hittade jag detta märke på GUTS som är helt nytt för mig!!! Exklusiva danska RPL Maison Det är Malene Birgers fd man (de är numera skilda) som har driver detta företag som gör uuuunderbara doftande lyxiga saker. Som parfymer, krämer, små ”fikonpluttar” man hänger på galgarna i garderoben så att v a r j e plagg doftar absolut ljuvligt när de ska användas (älskar fikondoft) stickor till byrålådorna och doftljus osv psv. Jag valde det ovan och ser ni att det står Malene Birgers namnteckning på det? Det är ett ljus som är en hyllning till exfrun med hennes favoritdoft. Såå fint gjort eller hur och doften är verkligen fantastisk🙂

,

,

,

Ha nu en finfin söndag tills vi ses igen!

.

.

.

KRAM
.

.

.

12 kommentarer till “JUST THE SMALL THINGS

  1. Jag älskar magasins och doftljus!!!! Nya sorter för mig så det måste provas! Tack för tipsen och ha en härlig dag! (Första arbetsdagen för mig imorgon. Puh!)

  2. Tidningarna har jag faktiskt inte läst något av dem, ska kolla in dem nästa gång jag är på Ica Maxi.
    Du, vilka häftiga smycken! Vill gärna se dem på. 🙂

    Kram Linda

  3. Jättefina smycken! Väntar fortfarande på svar varifrån ditt fina halsband kommer som du hade på kräftkvällen härom dagen…

    Kram

  4. Sjukt snygga smycken, och jag älskar Designers Remix, har en cool tunika/ klänning från dem som jag löööv. Fint du har det alltså, så fräscht!

    Ha en finfin kväll 🙂

  5. Åhhh jag blev kär i armbandet och halsbandet! Så himla snygga! Ser fram emot att få se outfit bilder sen! 😉

  6. Hej petra! Tack för grym inredningsblogg!!
    Vart kommer den stora lampan i silver ifrån?
    Tack på förhand
    Kram michelle

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg