AND…..ACTION!

.

.

.coola bönor (1 av 1)-86

.

.

Vår Panasonic Actionkamera!

.

.

.

Tjingeling!

,

,

,

Vi har fått möjligheten att testa en sk handsfree actionkamera här hemma! En riktigt cool liten kamera, en Panasonic HX-A100, som man sätter på tex barnens hjälmar eller direkt på huvudet eller var som nästan. Lo Lo och Trulle är ju  inte hemma just nu så att de kan testa kameran men jag har en känsla av att de kommer ääälska denna och göra flera roliga och häftiga klipp och actionfilmsnuttar när de kommer hem! 🙂

.

..

.

.

coola bönor (1 av 1)-84

coola bönor (1 av 1)-83

.

”Laura Croft-Bea” väntar på lite action:)

..

.<iframe src=”http://player.vimeo.com/video/71678903?byline=0&amp;color=c591eb” width=”600″ height=”338″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>.

.

Och eftersom stora skatterna inte är här så var jag den allra första att testa kameran! Yes detta är mitt allra första filmförsök (oh my) när jag hoppar (och flåsar) i studsmattan:) Men visst är det bra bild? Och kameran tål tydligen vatten så det vi får nog ta med kameran till ett vattenland och spännande rutchkanor när min små actionhjältar är hemma igen:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

Detta inlägg är i samarbete med Panasonic

.

.

.

6 kommentarer till “AND…..ACTION!

  1. Ha, ha! Vilken kul liten pryl. Tänk ännu en sådan sak som man inte visste att man behövde, eller inte. ;0)
    Jag kan tro att barnen kommer att gilla den.

    Kram Linda

  2. Vilken spännande manick!! Nu vill vi se Fru Philia in action minsann :-)) en filmsnutt får du allt bjuda på…fniss :-)) Så himla fina bilder från ditt vackra sovrum i förra inlägget!!
    Kramis Paula

  3. Grattis till er … Vi köpte två GoPro kameror 🙂 ligger väl på ca 2890kr/st Sjukt roligt !!! Önskar er en toppen söndag …
    Kramen damen från Giesela

  4. Ena sonen har en sån också verkar jättekul. Det verkar också som om du skulle ha lagt ut en filmsnutt, med tanke på att du skriver om bildkvalitén, men jag hittar ingen.

    Kram Lena

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg