EN HELT VANLIG SOMMARKVÄLL HEMMA

.

.

.

IMG_4985-4.

.

Bea hemma i trädgården igår kväll! (Hennes söta kläder kommer från How to kiss a frog)

.

.

.

.

Todelooooo Tisdag!

.

.

.

Igår kväll så trodde jag att jag postat detta inlägg men jag somnade med Macen i knät haha:) En sommarsegmamma tror jag! Hur som helst så hade vi bara en helt vanlig hemmakväll igår bara lilla familjen och som vanligt grillades det och jag har faktiskt inte tröttnat på grillat än. Såå fräscht och enkelt! Bara ta något gott kött eller fisk eller skaldjur och så enbart grönsaker till om jag får bestämma (grilalde eller i sallad) Och citron. Klarar mig lätt utan alla världens såser om jag får lite citron:)

.

.

.

.

IMG_4915

 

.

Igår grillades det grönsaks-spett och ryggbiff och tomater med parmesan bla

.

.

.

IMG_4977

.

Och pussades:)

.

.

.

IMG_4918 .

.

Volia – middagen klar på ett par minuter!

.

.

..IMG_4920

.

..

Oftast sitter vi på den grusade och lummiga uteplatsen längst ner i trädgården och äter middag. Frukost och lunch äter vi annars helst uppe på terassen.

.

..

IMG_4996

,

.

Älskade tokisen

.

.

.

IMG_4995-2.

..

Yes, en helt vanlig sommarkväll. Nu ska vi göra oss iordning här och sen cykla ner för en lunchdate nere på stan!

.

.

.

See U Later girsl!

.

.

.

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “EN HELT VANLIG SOMMARKVÄLL HEMMA

  1. Eran trädgård ser sååå himla mysig ut!!! =) blir lite nyfiken på hur stor tomten är??
    kram o ha en fin dag!!

  2. Vilken härlig sommarkväll ni hade. Hur sjutton ska vi göra för att paketera in allt det mysiga med sommarkvällar och ta med oss när hösten tar vid!? Ha en fin dag!
    Kram

  3. Dom är guld värda de där lugna, härliga familjekvällarna hemma. Speciellt på sommaren då man kan ha det så mysigt ute.

    Vi var och åkte en tur med räkbåten igår och det var väldigt uppskattat av barnen och vi vuxna njöt av den vackra solnedgången.

    Kram Linda

  4. Mysigt! Å gott:)
    Idag har vi sommarregn och mulet här i norr men faktiskt rätt så mysigt det med.
    Sitter i uterummet och dricker kaffe och surfar runt! Du bjuder alltid på fina inlägg!

    /A

  5. Mysigt! Vi grillar nästan varje kväll. Maten känns mycket fräschare och lättare så! Kan du inte skriva vilken storlek du har på strandklänningen från ditt förra inlägg?! Skulle bara vilja veta hur den är (stor eller liten). Vi hat nog samma mått! Tack!!!! Caroline

  6. Så fina bilder! Kvällarna är underbara nu och hoppas vi får många fina kvällar i augusti också:)
    Haha, känner igen det där ”somna med maccen i knät” Det händer ju ibland:P

    Kram fredrika

  7. Hej Petra jag ska måla ett rum i ljusgrått och undrar du som målat bla gäst rum kanske har tips på den perfekta ljusgrå färgen. Eller om någon annan här har det vore jätte tacksam för svar

  8. Vilken fin kväll ni har och Bea är en så otroligt söt och charmig liten tjej.
    Kram till er

  9. Hei, flott blogg du har! Mine besteforeldre hadde det nydelige hvite serviset med blå druer (?) dere har som te og kaffe-servise. Jeg finner det ikke i Norge, men kan du fortelle hva det heter og produsent? Tusen takk!

    1. Ellen! Servisen heter blå blom. Tillverkades av gustavsberg/rörstrand. Slutade tillverkas för ett par år sedan men du kan titta på köpsajten som heter blocket här i Sverige. Där finns fen ibland.

  10. Hej!

    Ser att du har plastade Svenst tenn underlägg, stämmer det är de i plast? är de lite hårdare plast eller sladdriga? jag vill gärna ha de hårdare, har också sett att du har dem med en karta över Sthlm är de i lite hårdare plast eller? tacksam för svar. Mvh Marina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg