HÄR FORTSÄTTER SEMESTERN

.

.

.IMG_4781-4
.
.

Såg att det frågats om min strandklänning jag hade häromdagen och jag skulle ju tipsa om den, men glömde det. Tokigt! Den kommer hur som helst från Lindex och kostade typ 180 kr (fynd!) Jätteskön enkel klänning, en sån där ni vet som man kan ha ”både på stranden och i stan”. Skärpet i leoprint följer dock inte med utan kommer från By Malene Birger. Så nu vet ni kära bloggisar:)

.

.

.

Goooood Morgon måndag!

.

.

Hur mår ni raringar!? Är semestern slut eller har ni någon eller några veckor kvar? Vi har ju haft en otroligt fin sommar så de flesta av oss känner oss nog riktigt tankade nu med sol och värme och riktigt laddade inför jobb och kanske spännande och nya utmaningar!

.

.Här tuffar sommarsemestern på, eller jag vet ju kanske inte riktigt om den kanske ”borde vara slut här med nu”:) Som egenföretagare (driver ju ett par företag nu) har jag ju typ tusen saker som jag b o r d e göra, man kan aldrig göra för mycket liksom, men som man gärna skjuter upp lite under sommaren.. Och det känns skönt att skatterna ju får ha mig hemma och vi får vara tillsammans och lediga  tills dagis/skolan börjar om ett par veckor, så får jag ta tag i allt på riktigt då. Har flera nya ideér som jag vill (ska) genomföra och saker som kan utvecklas och känner mig riktigt kreativ så det ska bli en spännande höst! Men än så länge manana manana och nu ropar lite Bea att hon vill åka och bada här så; got to go:)

,

,

,

Ha en finfin dag så ses vi lite senare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “HÄR FORTSÄTTER SEMESTERN

  1. Hej! Sommaren är en så härlig tid! Fin klänning! Vilken storlek har du? Kommer inte till en Lindexbutik på ett tag utan får shoppa online! Tack för hjälpen!! Ha en fin dag! Caroline

  2. Här i Spanien börjar inte skolan förrän den 2:e september så vi har semester ett tag till. Jag kommer ju sedan att vara ledig ett helt år till eftersom vi blir kvar här till nästa sommar. Jag börjar dock längta lite efter att göra något själv. Vi får väl se vad det blir:)
    Ha en fin dag!
    Kram

  3. Fint fynd! Undrar lite vad för uppdrag du får i ditt företag? Och man kan ju iofs tänka sig att som egenföretagare kan man inte ”snooza” precis, det gäller väl att vara på tårna och aldrig tacka nej till jobb, om man vill kunna försörja sig. Iaf de första åren? Det är den uppfattning jag har av de jag känner som driver eget. Jag funderar på att gå ner till deltid på mitt jobb, och börja driva lite eget. Men vi får se!

    Sommarkramar!

  4. In Hamburg/ germany the school starts again last week after 6 weeks of holiday. But for my 6 years old daughter its starts on Wednesday this week. It is her first day and we are so excited. New kids, new school and so on..but she is not so shy so she will do her best 🙂 So my job starts again today too. But it is only half a day and I love it so it is easy for me. You are my greatest blogger and a great inspiration for my home living…thanks a lot and many greetings from hot germany Saskia. p.S. Love your leo dress and ordered 5 min ago online 🙂

  5. Här är familjen ”hel” igen då Mannen kom hem från Vegas igår. En vecka till har vi innan han går tillbaka till jobbet och barnen värmer upp på fritids innan skolan börjar. Själv har jag sommarlov till den 2 september innan plugget på universitetet startar.

    Kram Linda

  6. Så snygg! Vad är det för läppstift du har? Märke å nr? Så snyggt! Snälla berätta

  7. Vi njuter fortfarande:-). Har åkt ifrån Öland till Skåne idag och snart blir det Schweiz igen och där har vi ju fortfarande högsommar:-). Som egenföretagare känner jag mycket väl igen mig, sprudlar av ideer när jag är ”ledig” så får bli av att sätta igång när barnen börjar skolan igen. Men tills dess njuter vi och tar dagen som den kommer:-). Kram Sarah

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg