TO THE RESCUE

.

.

.
.
.

IMG_5143-3

.

IMG_5249-2

..

.

Krämerna i badrummet!

.

.

.

Bonjour!

,

,

 

Det är verkligen dags att fuktboosta huden ordentligt nu känner jag.  Sommarens solkrämer och värme och goda viner och annat gör ju sitt… Jag går ganska sällan till hudsalong (kommer liksom aldrig iväg) och gör behandlingar (fast jag ÄLSKAR det) utan brukar köra hemmaspa och bra produkter är då verkligen a och o. Är så glad att jag träffade suveräna Arman på Harmoniq i  Västerås som hjälpt mig och visat vad som verkligen är souperduperbra. Nu använder jag Sensaikrämerna jag tipsat om förut, ögonkräm, essensen och dag och nattkräm från serien Cellular Performance. Dryga och såå fuktande. Till rengöring har jag MD-formulation som jag varvar med Nimues Exfolierande. Från Nimue är också den rengörande masken (brukar ha fuktmasken också men den är slut just nu). Vill jag verkligen peela lite extra med korn så tar jag Estelle & Thild Micro Scrub. På natten blandar jag nattkrämen med antingen Nimue Active Lotion eller Dermalogica Active Serum (den lilla pytteflaskan), det är såna där dyyra askungeserum och som gör huden klarare.  Ja det är en krämdjungel ”out there” och jag vet inte hur många krämer jag provat och de flesta ger ju ofta ett riktigt bra resultat. Jag har dock en ganska yt-torr hud och jag är inte 20+ eller 30+ utan 40+… så det behövs bra grejjer:) Men jag har nog en ganska så slät hud, inte såå mycket djupa linjer eller rynkor och det får jag nog tacka mamma och pappa för (för att vi aldrig aldrig var utomlands på solsemester när jag var liten! Och på 80-talet skulle man vara bruuuun. Även barnen. Men inte jag, jag var blekfis för man blev ju inte såå brun på Europastorstads-semesterarna och av att besöka hundra museer och katedraler:) Och nu som vuxen försöker jag verkligen undvika solen och BUS-är ett suveränt bra komplement tycker jag.

.

.

.

IMG_5270

.

IMG_5134-6

.

IMG_5158-3

.

IMG_5202

.

IMG_5238-3
.

Körde faktiskt lite hemmaspa idag på morgonen och använde bla pormask-masken igen. Ni vet den svarta som heter Acne Killer som ska sitta på och torka och sen draaas bort. Bra för min hud att få bort orenheter då den fortfarande får hormonell acne ibland (jag har haft acne typ ända sen tonåren, jättetråkigt:() Och så måste jag börja dricka mer vatten igen, slarvar ofta med det! För lite vatten leder till trött hud och trött mamma och huvudvärk och det är ju såå lätt att undvika:)

.

.

.

Nu ska jag försöka fixa en tid för fotfix här! Det är något jag helst inte gör själv för det finns ju inget skönare och bättre och lyxigare än att få fotmassage och pedikyr:)

,

,

,

Ha en fin dag vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “TO THE RESCUE

  1. Jag har också en komplicerad hud så jag är lite feg med att pröva nytt när jag väl har hittat något som fungerar. Har använt dermalogica i flera år men vågade testa billigare ansiktstvätt och kräm från Apoteket och det fungerar kanon.

    I sminkväg kommer jag aldrig någonsin använda något annat än Bare Minerals. Huden har aldrig varit så bra som den är nu under de här åren som jag har använt deras smink.

    Ha en bra kväll!
    Kram Linda

  2. Haha du å Lolo är sååå skrattretande lika!! Skickade ett mail till dig om din gula klännng…
    Kraaaam Annsofie

  3. Vad kul med lite info om hud och också lite peppning om att börja smörja och ta hand om sig själv. Jag undrar vad askungekrämen heter mer än Dermalogica Active serum? Jag hittar inte den på hemsidorna. Kan du ge mig mer info exakt vad den heter? Blev nyfiken på den.

    kram från Anna i Skåne

  4. Tack för krämtips! Jag älskar krämer!!! Och fotbehandlingar med pedikyr. Tur för mig att de är såå mycket billigare i Spanien:)
    Kram

  5. Hej Petra ! Du är så välkommen att ringa min klinik vi möttes ju och talade om detta när Öbergs färger hade en event-kväll i våras! Fotvårdskliniken Cw tel : 021/147070. Välkommen!

  6. Så härligt när man hittar sina absoluta krämfavvisar!! Oftast kör man på med det som är ”safe”… Men det är ju så kul att test något nytt!! Tack för tipsen 🙂

    Sköna fotbehandlingar är som balsam för själen och gör en så gott 🙂 Med en liten bebis kommer jag sällan iväg… Men provade Silky Feet!! En fotmask i plast med otroliga ingredienser som får hårda lager av hud att flagna bort efter ca 2 veckor och man får baby mjuka och softa fötter 🙂 Reakomenderas varmt!!

    Önskar dig en härlig onsdagskväll <3
    Kram Cessan

  7. …Alltså denna autokorrektion 😉 Rekomenderas skulle det ju såklart stå!! Tihi 🙂

  8. Så härligt att följa din blogg….och jag kan ju erkänna att jag näääääästan kopierar ditt hem…bara nästan.. Hualigen vilken kopiator jag är men men… Snälla söta försök att fixa så man kan söka i kategorierna… Saknar ju det enormt. Var faktiskt bättre förr. Kraaaam

  9. Har också provat den där svarta masken, dock tycker jag inte att den rengör på ”djupet” men man får väldigt gooo hy efter man haft den på. Ett litet tips på en riktigt fräsch peeling är citron och socker, det är mumma för huden, blir len som en babyrumpa i ansiktet ♥

  10. Åh så fint badrum:). Berätta gärna igen var handfat, blandade , marmor mm är köpta:).

  11. Mmmmm så fint i ditt badrum 🙂 Det är så vackert med marmor!! Ja nu får man ta hand om huden, är en liten slarva med det mesta om sommaren, men nu när jobb och rutiner snart sätter fart igen, tar jag (förhoppningsvis) även tag i träning, kost, hudvård m.m :-)))
    Ha det gott // Paula

    Kraaaaam Paula

  12. Åh, jag diggar Nimue! Resten är säkert också väl utvalda produkter. Så snyggt badrum, MEN var håller makens deodorant till? 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg