INTE LÄGE ATT BLI SJUK

.

.

.

IMG_5321-8

.

.

IMG_5344-2
.
.

Lite pics från villan denna gråa torsdag!

.

.

.

.

Tjinegling!

.

.

.

Ååååh nej, Beabus har blivit sjuk. Och vi som ska iväg och resa om bara ett par dagar! Ont i halsen och lite hängig och trött och jag hoppas verkligen att det är snabbt övergående. För det ska bli såå mysigt att komma ner till France och bara mysa och äta massa god mat och hänga med vänner och då måste vi ju vara friska. Så nu gäller det att få lillskruttan pigg och kry och detta är ju så svårt med barnen tycker jag. Att ”kurera” dem. När jag blir sjuk så tar jag ju C-vitamin, Berocca, Kan Jang, the med honung osv osv men med de små kan man ju inte göra det (och thé och honung är superusch!) Har ni något bra som ni gör för era små när de är krassliga? Som de gillar också (Bea vill typ bara ha isglass) Kanske får vi bara ta det lungt och titta på filmer och bara hålla tummarna att det onda som sagt försvinner fort fort….

.

.

.

.

IMG_5384

.

.

.

Nu blir det lunchfix här! Isglass till Bea och mina nya favvosmörgåsar till mig (Snabbt och enkel och nyttig lunch! Ta bara två halvmosade avocados, en finhackad solmogen tomat, en halv finhackad lök, lite hackad koriander, lite pressad lime och lite Guaccaomolepulver alt annat Tex-mex-taco-fajita-pulver du har hemma och blanda allt. Lägg ett berg med röran på en god smörgås och njut:)

.

.

See U Later girls!

..

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “INTE LÄGE ATT BLI SJUK

 1. Jag tror att du har det rätta receptet. Vila och glass, och i värsta fall…Alvedon.
  Gott med avocado-röran. Jag älskar koriander också!

 2. Tyvärr så har jag inget tips på någon kur till det lilla livet. Jag håller tummarna för att hon piggar på sig.

  Tack för lunchtipset! 🙂

  Kram Linda

 3. Hej, pressa apelsiner och C vitamin boosta lillskruttan, annars trorjag på isglass o filmmys med mammi:) alvedon när ni ska flyga är väl bra om inte Bea är bättre. Kram och Krya.

 4. Pour votre petite fille, comme pour vous, intéressez-vous au chlorure de magnésium ou sous sa forme plus biologique qui s’appelle le Nigari
  Amicalement
  (traduction google)
  For your little girl like you, interested in you or magnesium chloride in its most organic form called Nigari
  Regards

 5. Jag brukar göra smoothie till mina barn när det har ont i halsen vaniljyoghurt, banan, pressad apelsin och ett par nävar frysta blåbär toppa med lite honung och mixa. Hoppas hon kryar på sig och att ni får det underbart i Frankrike!

 6. Oh, hoppas lilla skatten piggar på sig snart…Alvedon, sockerdricka och isglass är perfekt!

  Tack dessutom för mumsig smörgås!

 7. Själv brukar jag mixa vitlök, ingefära o citron. Nu tror jag inte det är gott för barn. Eller så äter jag Zyx och Alvedon. Zyx är bra men vet ej huruvida barn under 6 år kan äta dom. Hoppas hon kryar på sig, barn brukar ju bli bra med lite extra glass o mys och ompyssling.

 8. Ge henne vattenmelon, är tydligen jättebra för barn med öronont också! Ha en underbar resa och tack för en toppenblogg!!

 9. Huuuu, så trist att lilla skruttan blivit sjuk…
  Min dotter vill med helst bara äta isglass då. Nu har hon tagit bort sina mandlar så vi hoppas verkligen att hon ska slippa halsinfektioner på löpande band nu…
  Hoppas verkligen hon mår bättre nu!
  Kram Anna

 10. Den bästa huskuren är kycklingsoppa:-)
  Gärna hemmagjord där du koker en hel kyckling med ben och allt. Ingefära, citroner, timjan och andra goda kryddor ni tycker om. Man kan naturligtvis hoppa över ingefäran om man inte tycker om det, är ju lite speciell smak. Det viktiga är kycklingen, det är faktiskt inte bara gott och skönt med varm soppa för en ond hals utan kycklingen innehåller läkande ämnen.
  Skickar massor med krya på kramar!:-)

 11. Jag brukar göra min mormors huskur – hett vatten, massor av citron och så honung. Det går alltid ner och om man använder manuka honey så hjälper det ännu bättre. Extremt rikt på antioxidanter.
  krya på er!

Comments are closed.