UPP & NER

.

.

.

IMG_5669-2

 

IMG_5656

 

IMG_5535

 

IMG_5725

 

IMG_5586

 

IMG_5562-3
.

Varit ute och flygit lite idag kära bloggisar! Och det gick ju bra, som alltid (fast det alltid alltid känns så himla läskigt innan) Spatserat runt på Arlanda och Charles de Gaulle med lilla Beaskruttan (som är jääätteduktig att ha med på resa och alltid knasar när det ska tas kort haha;) Hade lagomhöga pumps, skön mjuk kjol och tunna långärmad tröja som reseoutfit. Perrrfekt kombo och till det två (!) handbagage för allt viktigt ni vet (och jag I-pads till lillan och Macen till mig och kamera och magasins och dricka och bok osv osv) Den mönstrade väskan är ny och rymlig och kommer från By Malene Birger och jag tokdiggar printet. Min tröja och kjolen Elga kommer också från By Malene Birger (ääälskar Letterkollektionen) och allt detta hittade jag hos Isacouture.se. Pumpsen är ett par från märket A Pair och den svarta väskan Mulberry. (Och Beas söta blus kommer från Pop, jeans från Lindex och rygga Olily:)

.

.

Nu blir det kvällsmys här på vår gård!

.

.

Vi ses snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

17 kommentarer till “UPP & NER

 1. Imponerad att du ser så snygg och avslappnad ut. När jag flög från Spanien i tisdags, iofs med tre barn, kände jag mig inte alls så där ledig och snygg:) Jag hade en snutt i sele och de andra två i handen haha. Men det gick faktiskt över all förväntan. Att det sedan var pappa som flög planet gjorde ju sitt till:)
  Kram

 2. Wow, vilken snygg blus!!
  Jag har lärt mig att bemästra flygrädslan lite, som annars gjort mig helt ångestfylld genom att tvingats utsätta mig för flera flygresor väldigt tätt.
  Det går också bättre de gånger hela familjen flyger tillsammans för om all things go down, så är man tillsammans iaf..

 3. Åh, så tjusig du är, men resa i pumps känns ju inte så mkt komfort precis!? Undrar ifall Isacouture skickar utvalda kläder till dig, eller hur fungerar det? De får ju bra reklam via dig på det sättet! Jag tycker det är helt OK, fast kanske vore bra att förmedla?

  1. När man reser ett par timmat mellan stortsäder så funkar pumps utmärkt! Jag tar betalt för annons av Isacouture vilket syns tydligt.

   KRAM

   1. Tack för ditt svar Petra! Menar du att du kan betalt i kläder då sas? (Samt betalt för annonsen) Jag är bara ärligt nyfiken, och vet ju att bloggare får många gåvor. Och varför inte, det är billig reklam för företagen, att bloggare bär deras kläder.

 4. haha! kommer aldrig glömma då jag och ett gäng tjejer skulle åka till Barcelona och jag tog på mig snyggskorna!! ville ju se snygg ut,,fy satan har aldrig haft så mycket skavsår..trots att jag flög några timmar mellan två storstäder..så nej jag har lärt mig att resa bekvämt. Men det ser onekligen väldigt snyggt ut.

 5. Hej!

  Funderar på att beställa kjolen men är osäker på storleken…
  Jag är 165 cm och tänker att den kanske blir för lång.
  Vad har du för storlek på din?

  //Jenny

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg