PAIN & CROISSANTS

.

.

.

IMG_5752

.

IMG_5750

.

IMG_5751

.

IMG_5754

.

IMG_5759-2

.

Fixar bröd!:)

.

.

.

Bonjour!

.

.

.

Morgon här i Normandie innebär alltid, då menar alltid en tur ner till vår lilla by Blangy i dalen för att köpa pain och croissanter på Patisseriet! Åkte själv ner imorse och handlade och kände mig nästan lite fransk i vår hyr-Peugeot med Carla Bruni på hög volym i stereon:) Det känns verkligen som hemma här också eftersom jag spenderat såå många somrar på gården och jag älskar verkligen Frankrike och njuter såå av att vara här. Så vackert och grönt och lungt och avkopplande här på landet!

.

.

Nu blir det en liten löprunda innan vi tar tag i dagen på riktigt!

.

..

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

17 thoughts on “PAIN & CROISSANTS

 1. Härligt! Tar ni Paris på hemvägen då? Har dina föräldrar folk som tar hand om gården, för ni verkar ju inte vara där så ofta? Står det bara tomt? Mycket frågor, haha! Men ni har verkligen hunnit med mkt på somrarna som barn, Gotland, Frankrike och storstadssemestrar varje år! =)

  1. Yes, Paris blir på vägen hem!:) Gården sköts om när vi inte är här, vilket inte är så ofta tyvärr. Gården hyrs inte ut eller så om det är det du menar. När jag var liten så var det mest Gotland upp till jag var tonåring och sen blev det Frankrike varje lov istället (+all städer:)

   KRAM

 2. Härligt med myskläder och handla färskt bröd! Tack för att du låter oss “följa med” på resan!

 3. Det är ju inte bara din familjs gård. Du skriver ju gärna att de är “vår” men det är ju en hel släkt som äger detta ihop.

  1. Gården var min farfars och min far ärvde den efter honom och nu nyttjas den av mig, mina syskon och mina föräldrar. Min familj.

 4. Vad mysigt det ser ut!

  Här är det en trött bloggerska idag som vilar upp sig efter White Partyt som jag, mannen och ett kompispar ordnade för 40 gäster igår. Det tar på krafterna att ligga på topp. ;0)

  Ha det gott!
  Kram Linda

 5. Så fint I har det både hjemme, på Gotland og i Frankrike:) tak for alle de fine billeder du publicerer, de er virkelig inspirerende:) kram P.

 6. Hej Petra!! Vad härligt att få följa med till Frankrike!!! Jag älskar själv Frankrike och har också spenderat mkt tid där då vi har hus i Cannes, där mina föräldrar bodde i tio år, efter att de slutat jobba. Skall bli kul att läsa och se bilder!! Kram från Lisa S i H-viken

 7. Så mysigt det ser ut!
  Frankrike är så härligt. Vi hyrde hus nära Bergerac en sommar, en av de bästa semestrarna. Blir kanske lite mer sådana resor framöver… vi säljer nämligen vårt älskade sörmländska sommartorp. Det är svårt att hinna med både hus med stor trädgård, sommartorp och sommarhus i Skåne med två små barn och hund… 😉

Comments are closed.