HARAS DE SHAMROCK INN

.

.

.

 

IMG_5794

 

.

 Trappen till lägenheten en trappa upp här på gården!

,

,

,

Helloooo måndag!

.

.

.

.

.

Solig strålande morgon i Normandie och idag ska vi äta lunch på stranden och visa ljuvliga Deauville! Deauville är verkligen en av de finaste ställen jag vet och det ska bli så kul att visa denna genuina klassiska franska badort för våra vänner.

.

.

Men först några pics från vackra Haras de Shamrock Inn denna morgon! (och eftersom några undrade så kan jag berätta att detta är min pappas gård som han ärvt efter min farfar och det är bara jag och mina två bröder + familjer och mina föräldrar som bor här ibland:)

 

 

 

 

IMG_5778


.

IMG_5784

.

IMG_5796
.

IMG_5775


..

IMG_5788

.

.

IMG_5819,
..

IMG_5782


.

.

.

Önskar er en finfin dag!

.

.

KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “HARAS DE SHAMROCK INN

 1. Bonjour,
  Je vous suis depuis de nombreuses années avec bonheur …
  Française et Bretonne, je me réjouis de voir de jolies photos de Deauville et de connaître votre attachement pour la France. Votre blog est à mes yeux très riche et tout simplement plein de magie et me fais rêver par sa beauté, son élégance, sa générosité … Hej,
  Jag följer dig i många år med lycka …
  Franska och Breton, är jag glad att se vackra bilder från Deauville och vet din anknytning till Frankrike. Din blogg är mycket rik på mina ögon och bara full av magi och gör mig drömma av dess skönhet, elegans, generositet … Tack

 2. Hej! Ser fantastiskt ut! Njut! Trevligt att ha vänner medm
  Mailade dig om din gula fina klänni g du hade förra året…om du ska rensa å sälja är jag jätteintresserad. Den går icke att få tag på längre. Om du vill sälja den? Fick inget svar på mailet…
  Kram Annsofie

 3. Wiiiiiee Vad fiiiint!Lycky you!!Hur underbart fint som helst!Vill vara en fjäril på era axlar för att kunna insupa dofterna som antagligen är helt magiska där!
  Ska åka till Frankrike igen när min fina son blivit lite större!!Har utförskat södra Frankrike också vackert och så rent!Om man jämnför med t ex Italien
  Ha en underbar tid där

 4. Wiiiii!,Vad fiiint!Ser helt underbart ut skulle vilja var en fjäril som sitter på era axlar och insuper dofterna och den härliga atmofären.
  Ska åka tillbaka till Frankrike när min son blivit lite större det är så fint där har mest utforskat södra Frankrike.!!
  Ha en underbar tid och Njut av livet!
  Kram Marielle

 5. Oh lala je ne savais pas que vous connaissiez la Normandie ; très belle région effectivement !!!
  Dommage de ne pas pouvoir vous rencontrez, moi qui suit votre blog régulièrement !!!
  Bon séjour chez nous

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg