PÅ HIPPODROME DE DEAUVILLE CLARFONTAINE

.

.

.

IMG_6371
.

Naw vilken söt häst eller hur!? Haha, denna unga franska man tyckte inte det var souperkul eller ”tres cool” att vara häst. Eller han ville helst inte synas när han var häst. Iaf inte om han var tvungen att vara med på bild. Om ni tittar på ett pics längre ner så ser ni vad han nog ”egentligen tyckte” om att jag tog massa med kort på honom när han skulle vara lite flörtig och dessutom tyckte det var jättekul (Men är man offentlig maskothäst så är man eller hur:)

.

.

.

.

Bonjour raringar!

.

.

.

Ännu en glad rapportering från bästa Frankrike!!! (ni kanske börjar tröttna nu!?!:S)

,

,

Eftersom jag är upptagen med annat just nu är detta ett förinställt inlägg med ett gäng med pics från den exklusiva galoppbanan i Deauville! Alltså det är ju verkligen huur kul som helst att vara på den galoppbanan och titta på både folk och hästar. Det är nog lite extra kul för mig eftersom det var just där min kära farfar levde och trivdes bäst. Han hade ju ett eget stall här nere med fullblodshästar och jockeys (ja de bodde ju inte i stallet:) och farfars stallfärger var blå botten med gula prickar (svenska färgerna ni vet:) Vi har faktiskt fortfarande kvar den lilla lilla prickiga jockeykostymen (för ujuju, de är ju bara såå små!)

.

..

Så voila – idag får ni följa med på lite fransk Grand Prix galopp!

(och nej jag vann inte. Fast ”min häst” ledde nästan hela loppet så det var jäättespännade:)

.

.

.

IMG_6322-2

.

IMG_6368-3

.

IMG_6440.
IMG_6346-2

.

IMG_6335-2

.

IMG_6315-2

.

IMG_6344

.

IMG_6375

.

IMG_6414-2

.

IMG_6349

.

IMG_6309-3

.

IMG_6429

.

IMG_6433

...

IMG_6316

.

IMG_6331-2

.

IMG_6326

.

IMG_6357

.

IMG_6360-3

.

IMG_6353-2

..

IMG_6302..
IMG_6342
.
.

Ja åker ni hit på semester så ska ni absolut inte missa galopptävlingarna om solen skiner!!! En riktig rolig festlig grej att göra och uppleva och det är dessutom väldigt barnvänligt (Bea tycket det var jättekul:)

,

,

Vi ses snart igen vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “PÅ HIPPODROME DE DEAUVILLE CLARFONTAINE

 1. Härligt! Älskart! I Dubai var det mycket sådanna här tillställningar. An excuse att klä upp sig fab med söta hattar och mingla runt!

 2. Hej.
  Kan du förstora din text storlek,
  det är så små bokstäver…
  Tack för bra blogg.

 3. Vilken härlig bildkavalkad! Vi missade att gå dit när vi var i Deauville, vilket verkar ha varit dumt:))
  Kram och fortsätt att ha det bra och visa oss allt läckert!

 4. Det där hade jag tycket vore roligt! =) Och vilken fantastisk villa på ena bilen! Du är så härligt brun nu, är det mest av riktiga solen, eller är det mest av BUS? Jag har tröttnat lite på att smörja in mig med BUS för i år, eftersom man ständigt luktar lite skumt. Men St Tropez tex ger verkligen fin färg!

 5. Neej, vi har inte tröttnat på alla underbara bilder från Frankrike! Forsätt gärna – vackra att se på och lite annat än ”det vanliga” (inget fel på dem heller)!
  Trevlig Helg!

 6. Vilka härliga bilder! Särskilt den första, den med jockeyn på hästen (jockeyn var ju en male-milf ju), och tanten med de fina lackade naglarna!! Tom lackade tånaglar!! Jag får nog ta o skärpa mig på den fronten 😀

Comments are closed.