A LITTLE WHITE DRESS IN PARIS

.

.

.IMG_6934

.

IMG_6971

.

IMG_6947

.

.

Igår kväll när vi gick ut här i Paris så såg jag ut så här! Satte på mig en klackar från A pair och en liten vit söt klänning från Zetterberg som jag hittade på rea hos Creative Lounge innan vi åkte ….

.

IMG_7024-3.

.

Toppade det hela med maffigt bling-bling halsband från By Malene Birger från Isa Couture och kände mig nog lite Parisisk:)

.

.

.

Mer Paris kommer men nu så måste jag passa på att njuta av denna magiska stad!

(Bloggar bättre när jag är hemma igen, jag looovar:)

.

.
.,

Ha en riktigt skön söndag vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “A LITTLE WHITE DRESS IN PARIS

 1. Åh, lite filmestjärneglamour! Mycket snyggt! Nu är vi tillbaka i huset vid havet och det var LJUVLIGT att ta ett morgondopp i Medelhavet. Ha en fortsatt fin Paris-vistelse!
  Kram
  Rebecca

 2. Ursäkta språket, men shit vad du är snygg!!!!!!!! Förstår att du känner dig parisisk, supersnygg klänning som är som skräddarsydd åt dig!! Njuuuut nu av Paris, vill också!!! Längtar sååå efter att åka ner till vårt hus i Cannes nu!! Kram Lisa S i H-viken

 3. Du är fin och så otroligt bruuuuun! Frågar igen om det är mest sol eller mest BUS?? Tycker du inte det är jobbigt med lukten med BUS?

 4. Jätte fint och glamour!
  När jag jobbade som flygvärdinna brukade jag ofta flyga till Paris och strosa runt i stan och önska att jag bodde där… Så fint verkligen!

 5. What the f menar fröken Elsa med sin kommentar????

  Du är jättefin och jag gillar allt du har på dig.

  Kram Linda

 6. Eller hur, Linda!!! Vilken jä la kommentar!!! Snacka om avundsjuk för att Petra är så snygg!!!!! Kram Lisa S i H-viken

 7. Haha Patsy, det heter vår vackra nakenhund❤ Döpt efter Patsy i Helt Hysteriskt och är precis lika divig och stor drama queen:))
  Men du Petra står bara för det vackra!;)
  Kramkram

 8. Åhhh vilka underbara bilder! Längtar efter fler foton från den vackra staden! Skulle vilja ha alla dina bästa tips om vart man ska bo, äta och uppleva! Ska besöka Paris i oktober är det tänkt! Tack för din fina fina blogg som alltid inspirerar mig! Kram Cissi

Comments are closed.