SÖNDAGSMORGON HÄR PÅ STALLHAGEN

.

.

.

IMG_7426

.

,

Lite varm choklad gjord med mycket kärlek till mina skatter:)

.

..

..

Hej underbara strålande varma augustisöndag!

.

.

.

Nu är det ju faktiskt nästan som finast ute. Ljuset är så där mjukt ”augustivarmt och milt” och allt ser bara så frodigt ut! Träden dignar verkligen av frukt här i vår trädgård, päron, äpplen och plommon… Ska verkligen försöka ta vara på det där i år. Kanske göra lite mos idag. Eller bara lite äppelmuffins:) Sen så vill jag åka och plocka kantisar, är det dags för dessa nu förresten?:S Hittar aldrig något men det är ju mysigt att ”bara vara i skogen”(händer ju inte så himla ofta, vi är nog typiska stadsmänniskor:) Kanske har någon av er ett riktigt bra var man bäst hittar det där gula guldet också? Hit me! (Mmmm, smörstekta kantisar med lite bladpersilja på en toast. Finns det något bättre:)

.

.

.

.

..

 IMG_7430-2

..

Idag överaskade jag la familia med fullkornsdinkelscones till frukost (tassade ner och bakade när alla sov så det skulle få vakna till den ljuva doften av nybakat)

.

.

 

IMG_7497

.

Sen smög jag ut med en kaffekopp och väntade på att de skulle vakna

.

.

IMG_7442-2

 

.

Satte även på världens bästa radiokanal, franska JAZZ radio, som jag hittade på semestern. Spelar absolut bara sköna låtar. (Den franska reklamen får man stå ut med:) Jag kör den direkt genom Appletv:n till stereon, perrfekt. Jazzradio alltså

.

.

 

IMG_7494

.

Ute i trädgården blommar alla mina klematis just nu (har nog 8 st:)

.

.

.

IMG_7470-3.

 .

Ute och myser i bara nattlinnet:)

.

.

.

Sen sak vi nog också ta och promenera ner till sjön ”sommarens sista dopp” i Mälaren idag! Känns som det är en perfekt dag att göra det på:)

.
..

Vad gör du idag söta bloggis?

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “SÖNDAGSMORGON HÄR PÅ STALLHAGEN

  1. Så gott med hembakt frukostbröd. Gjorde mitt igår.

    Här pausar jag just nu mitt i oljandet av vårt gigantiska trädäck. Kanske kanske kommer jag i mål idag.Det blir så snyggt med vitt pigment i oljan! Det blir nog ett dopp i poolen eller två också.

    Kram Lena

  2. Vilken fräsch frukost!! Gott !
    Finns det någon länk till jazzradion?
    Ha en skön dag! Kram

  3. Här svettas vi maximalt! Sååååå varmt! Det har blivit ett par vändor till poolen och havet fast helst vill jag bara ligga inomhus med AC eller fläkt på. Helt galet!
    Kram
    Rebecca

    http://pilotfrun.se
    nyplockade bryn och O.P.I

  4. Det är varmt och skönt här i Sundsvall också, men tyvärr kan jag inte njuta av det idag. Ligger efter med städningen hemma. Trist!

  5. Gud vad mysigt! Söndagsfrukostar är bara det bästa<3! Här hemma blev det bananpannkakor -och det är ju inte så pjåkigt det heller 😉

    Kram och ha en supermysig söndag!
    /Line

  6. Mmmm, vilken smaskig frukost. Ja det gäller att ta vara på dessa fina sommardagar innan hösten gör entré. Själv har jag tagit med familjen till Millesgården idag och njutit av solen, utsikten, fontäner och skulpturer. Det finns verkligen hur mycket som helst där för barnen att upptäcka. Hoppas att du får en fortsatt härlig söndag.

  7. Med så snyggt poslin så hade tom havregrynsgröt smakat gott! Tack för en fantastisk blogg. Så mkt vackert att titta på & så god smak!

  8. Jag skymtade en rullgardin på ett av dina foton…Och undrar givetvis var jag httar sådana?Ser jättefint ut!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg