OFF TO SCHOOL

.

.

.

IMG_7690-3
.

Har köpt lite nya fräscha höstkläder till Lo Lo och så här såg hon ut när hon trippade iväg till skolan imorse!

.

.

.

.

.

.

Heeeeej Lill-lördag!

.

.

.

Inte nog med att sommaren var hur fin och solig som helst, den verkar ju hålla på hur länge som helst också! Underbart! Vi har snart september men nej jag känner absolut ingen ”krispig höstkyla” i luften här i vår Småstad utan bara varm skön sol. Har minsta skatten hemma idag, hon klagar på lite ont i örat och halsen, så det blir en lugn soft dag. Lite pärlpyssel och lite mys och vila och lite glass är nog vad min Beabus behöver:)

.

.

IMG_7694-2.

,

Gillar verkligen Zaras flickkläder, okej pris, riktigt snygga och kvalitén är bra. Ovan har Lo Lo grå mjukisbyxor med grenhäng, broderad blus och loafers från just Zara och koftan har jag shoppat på Printemps Paris och märket är Berenice (hur snygga kläder som helst har det märket, även till vuxna damer🙂

.

.

IMG_7697-2
.

.
”Hej då mamma!!!”

.

.

.

Nu när vi ändå är hemma idag så ska jag passa att städa och torka ur alla köksskåp också. Typ det tråkigaste som finns men så skönt när det är gjort:)

.

.

.

Önskar dig en fin start på dagen!

.

.

.

KRAM

.

..

.

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “OFF TO SCHOOL

 1. Hur gammal är hon???20???!!kofta är lite för stor för henne och denna vita strumpor????!!!åshhh
  Petra!!

 2. Neeejj!!!!hur gammal är hon???20år??!!!och denna vita strumpor!!!åshhh!!!Petra tappade din fina stil???!!!

  1. Vad är ditt problem? Hur kan du kommentera ett barns kläder på det viset. Min dotter, som är 9 år, har valt kläderna själv och klätt på sig själv och valde vita strumpor. Tråkigt att det inte passade dig. Koftan hade uppvik på armarna och hon drog ned dem. Tråkigt att det inte passa dig heller. Herregud.

  2. Men vad skriver du? Om en nioårig flicka? Tänk dig noga för innan du uttalar dig! Brukar du kommentera barns klädsel på det sättet i ”den verkliga världen” också?

 3. Herregud! Malvina varför undrar du om hon är 20? Bara för att hon inte har volangklänning och lackskor eller????

  Jag tycker hon är superfin i sin outfit och koftan är bra så snygg.
  Kram Linda

 4. Jag förstår att alla vill läsa bara bra kommentarer men varför jag kan inte säga vad jag se.Och det är inte fint!that’s all!Men jag tycker att hela bloggen är super intressant och jätte fint!!

 5. Galet vacker är hon din skatt. Och fina kläder. Få barn i den åldern tar på sig kläder de inte gillar. Mina tjejer gör det inte i alla fall.
  Kram till dig!

 6. Cool outfit till cool tjej! Lika stilig som sin mamma och vad kul med delat klädintresse, gillar att hon väljer en lite androgyn stil, behöver inte vara så flickigt hela tiden. Gillar man inte behöver man kanske inte kommentera, inte på det oförskämda viset iallafall, morr..

  Ha en ljuvlig sensommardag och hoppas din lilla kryar på sig pronto!
  Kram Catta

 7. Absolutely lovely girl, who looks definately as her age. Outfit is very trendy and nice. And I must say to You, Mother, that you have kept very good line with clothing your girls (as yourself :)). Girls don’t look ”too adult” but outfits are always with good taste.
  You Malvina: look at the mirror and try to find even pinch of good manners !!!!!
  Hälsningar från Finland!

 8. Underbart fin och vacker är hon din lilla skatt, precis som sin mor <3
  Malvina att du inte skäms, hur kan du ens bara uttrycka dig om ett litet barn. Hoppas verkligen att du inte har barn själv och uppfostrar dom efter dina åsikter. Det är sånna åsikter och kommenterar som bidrar till mobbning i skolorna, skäms på dig

 9. For en nydelig datter du har! Ser at det dessverre er noen her som kommenterer på en måte jeg ikke synes passer når det faktisk er et barn man skriver om. Jeg tenker da på kommentaren øverst. Da bør man veie sine ord og tenke seg om før man skriver! Små mennesker i sin mest sårbare alder som kanskje også ser igjennom kommentarene på mammas blogg. Tenk på det før dere skriver. Kanskje man bare kan la være å kommentere akkurat innlegg med barna, om man ikke har noe pent å si?

  Som sagt, du har en nydelig datter, og jeg synes det er kjempetøft at hun kler seg som hun føler for, og uttrykker sin egen stil og smak. En jente behøver ikke være kledd i rosa fra topp til tå for å være flott!

  Ønsker deg en kjempefin dag!

 10. I wish my daughter would agree to wear something like that 🙂
  It looks very stylish.

 11. Malvina, ska du och jag kanske ta och träffas och diskutera hur fan man beter sig mot andra människor. VEM ÄR DU?! INGEN!
  Det bästa är att beter man sig illa så kommer det alltid tillbaka och det är så skönt att veta att du kommer eller är olycklig i ditt liv.

 12. Jag hade tagit bort dom kommentarerna om din dotter om jag var du. Det är din blogg och du väljer vad som syns här inte någon som inte vet hur man beter sig. Hon borde gå en kurs i svenska istället för att ödsla tid att skriva flera(dessutom) negativa kommentarer om ett barn. Sådana människor borde skämmas och veta hut. Jag kan gå med på att om man har ett offentligt forum som en blogg får man vara beredd på andras åsikter(under städade former) men det finns gränser och det är aldrig ok att skriva nedlåtande om ett barn, aldrig.

 13. Så fin hon är! Och vilka fina kläder sen. Hade älskat sådana när jag var i den åldern. Det är väl jättekul om ni kan dela ett intresse för kläder och mode.

 14. Tragiskt att läsa sådana kommentarer. Hoppas inte att de människorna har barn själva. Lolo är skitcool i sin outfit, och huvudsaken är ju att hon älskar`n!

 15. Man må tycka vad man vill om kläder och mode (där, som överallt annars, är meningarna delade om vad som är snyggt). Däremot så är jag av den åsikten att allt inte behöver vädras offentligt dvs. tycker man att det är fult eller inte passar ens egen stil så behöver man inte säga någonting ALLS. Varför denna nödvändighet att lufta precis allting?
  Har man inget positivt att säga så håll tyst, helt enkelt.
  Särskilt när det är barn inblandade. Det kan vara extremt känsligt.

  Sen måste jag bara tillägga att det känns som om denna ”Malvina” använt sig av Goolge Translate eller någonting liknande. Språket liknar det man får om man översätter meningar där. Lite konstiga i uppbyggnaden och man hoppar mellan presens och imperfekt samt skriver i obestämd form istället för bestämd (kofta är lite för stor) hej vilt. Känns underligt.

  För övrigt såg jag nog din make vid skolstarten förra veckan. Tyckte han såg vansinnigt bekant ut och efter ett tag trillade poletten ned: honom har jag sett på kort, på HoP. Detta var bara en parantes 🙂

 16. Riktigt coolt! Ser ut som att hon trivs i kläderna vilket är huvudsaken.

  Det verkar som att det är poppis att ha hög hästsvans nu. Dottern vill att jag ska göra en på henne varje morgon, och det är supernoga och den ska sitta högt! 🙂

  Hon väljer oftast sina kläder själv också, jag kan flika in ibland med typ -kanske den här, till den där och så vidare. Men i slutändan bestämmer hon ändå själv, och det kan då bli något helt annat. Det är dem själva som ska trivas i det, och ingen ska bry sig om hur det ser ut.
  Bara att gå till sig själv, vill man att folka ska tycka och tänka om precis allting man har på sig? Alla behöver inte tycka om det, ej heller tycka illa om det.

 17. håller med, zara har otroligt fina barnkläder! både trendiga och klassiska. de brukar ha jättefina lookbooks också på sajten. mycket inspirerande! har lite för långt till närmaste butik känner jag… 🙂

 18. Kul att se att det är någon mer än jag som städar! Läser man bloggar, facebook, Instagram mm kan man tro att man är den enda i världen som gör sådana trista saker som att städa, tvätta, plocka och stryka, trots att det borde ingå i de flestas dagliga sysslor…
  Din dotter är jättefin by the way! Zara har verkligen söta saker, var själv där idag och handlade till min lilla.

Comments are closed.