LITE SEEEG IDAG

.

.

.

Igår-2
.
.

Jag igår hos vänner på landet utanför Småstaden! Mitt ute i spenaten bland herrgårdar och en öppen vacker natur (som ger riktiga Gotlandvibbar och jag började ju längta så efter ön) Vi var bjudna på kräftskiva och det var så trevligt så och såå gott. Kameran glömdes hemma men det blev iaf detta Instapics där jag bär på vår ”lilla bukett” med doftande liljor till värdinnan:) (Gårdagens var blus By Malene Birger, syns knappat med den är såå fin och skön, jeans Custommade och båda kommer från Isacouture. På fötterna: Lo Lo´s sköna clogs från Scorett:)

.

.

.

Heeeej vänner!

.

.

.

Seg bloggerska idag, snaps och annat gör ju sitt om man säger så. Oooh my:) Är just nu bara så sugen på att bara softa och på pizza men ska ta och gå en pw i det vackra vädret istället så jag blir piggelin!

.

.

Vi ses lite senare finingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “LITE SEEEG IDAG

  1. Vi hade också kräftis igår, dock inte så seg som du verkar idag…. men man lite knas av mkt skaldjur och alkohol. Hoppas att du piggnar till snart!

Comments are closed.