PÅ TENNIS

.

.

.IMG_7740

 

IMG_7742-2

 

IMG_7749-2

 

IMG_7750-2

.

.

Lillskatten har ju börjat på tennis och hon tycker det är såå spännande (och hon känner sig så stor när även hon har riktig ”aktivitet” precis som storasyskonen:)

.

.

.

.

.

Tjingeling lördagsmorgon!

.

.

.

Riktig höstfeeling denna morgon den sista augusti! Officiellt den absolut sista sommardagen och jag tände ljus när vi åt frukosten och ute regnade det (Men jag tycker ju hösten och allt runt den är så mysigt:) Idag ska vi åka på utflykt och sen blir det kräftskiva! Vad ska ni göra idag vänner!?

.

.

.

 

 

IMG_7752-2
.
Glad liten tjej efter lektionen!

.

.

,

Så nu går skatterna på olika aktiviteter sju ggr i veckan. Blir ju en del att pussla och skjutsa men det är såå kul att de fastnat för sånt de verkligen gillar:)

.

..

Nej nu måste jag kila – önskar er en härlig lördag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “PÅ TENNIS

 1. Du har så fina barn! Verkar så harmoniska och lyckliga. Ni är en superfin familj.

  Ha en fin lördag!

 2. såå sööt är hon! Hoppas att hon blir proffs nu då, haha 🙂

  höstkramar till er, här i Skåne regnar det också!

 3. Sicken söt tjej och fina kläder!! Har också en fyraårig och det är bara underbart att höra alla tankar som bubblar!! Och tack för en kanonbra blogg!! Din och Emmas är så inspirerande, sitter här höggravid och orkar inte så mycket mer än att softa och då är det bara så mysigt att få se era fina bilder och läsa era inlägg!! Ha en fin fin helg!

 4. Jadu, idag blev det svampplockning med fika korg. Våra två hundar ligger helt utslagna. Min man står vid spisen, det blir Hällefile med skirat smör och pepparrot…och receptet med räkor och ägg som var på god morgon tv 4. Jag,,,ja jag sitter med ett glas vin, tända ljus och läser mina bloggar=) regnet smattrar på taket. Its good to be me<3

 5. Hej fina Petra!
  Klart vi ska peppa varandra och vara omtänksamma o snälla…
  Tack för din fina blogg♥
  Kram Annsofie

 6. Så härligt glad Bea ser ut.
  Tack för dina fina bilder och glada inlägg.
  Önskar dig en fortsatt fin lördag.
  Varm hälsning
  Yvonne

 7. Söt Bea är! Så kul m tennis.
  Tack för en härlig blogg, det är så kul att läsa.

 8. Vilken söt liten skatt du har! Och vad kul att hon hittat sin ”grej” det är kul när de vill testa olika aktiviteter och är nyfikna! Önskar att min yngsta son hittade sin grej .. Han har testat det mesta men tröttnar fort tyvärr. Det känns som man är en dålig mamma om ens barn inte har en enda aktivitet i dagens samhälle … Men man kan ju självklart inte tvinga iväg dom på nåt dom inte trivs med eller tycker är kul! För det är ju verkligen det viktigaste – att de ska trivas och må bra och ha kul och växa med sin aktivitet – både som person och växa som medmänniska! Tack för en fin blogg – mycket inspirerande att läsa och få se fina bilder på en perfekt värld som det känns som du har skapat! Är avundsjuk .. Men mest att dina skatter verkar må så gott med fina vänner omkring sig .. Önskar så att min älskade son trivdes i skolan, hade fina kamrater som ville vara med honom på raster och på hans fritid, att han hade någon som ringde honom ibland, ringde på dörren för att fråga om han ville vara med och leka .. Blev rörd när jag såg ditt inlägg häromdagen då dina skatter hade filmmys i soffan med kompisar – åh vad jag önskade att min son fått vara med om nåt liknande .. Önskar fred på jorden och att alla som mobbar slutar med detta! Detta borde uppmärksammas mer .. Finns så många små stackars barn som har ont i magen varje dag!! Vi måste hjälpas åt att stoppa detta! Vill du hjälpa till Petra? Du skulle kunna ta upp detta på bloggen! Det är många som lyssnar på dig!! Stort tack igen på förhand från en desperat mamma ..

 9. Hej Petra! Du har fina barn. Är trogen läsare:)) Är sugen på tröja med Leo print som du hade inlägg i denna nyligen. Är osäkert ang storleken… Är 163cm, 55 kg… Vad tror du; S eller M? Blir glad om du svarar:)) Kram, Magdalena

 10. Förstår att hon känner sig lika stor som syskonen nu 😉 🙂 Det är bra för barn att ha aktiviteter 🙂
  Sällan jag lämnar kommentarer på din blogg numera, men läser den fortfarande. Måste säga att det blivit mer familjeliv, och lite mindre mode, vilket JAG gillar stort! 🙂 Gillar mode också, det är inte det, men jag gillar mer när du skriver om själva livet med dina nära 😉 🙂 Positiv feedback till dig med andra ord!
  Ha en fin söndag!
  Kram /Maria

 11. Jag blev alldeles rörd av inlägget som Anna skrev 31/8 kl 06.16. Jag känner igen det så himla mycket på beskrivningen. Precis så hade vi det fram tills för ungefär ett år sedan. Sonen bytte då skola och det var som att vända på en hand. Han fick massor av kompisar och nu ringer det jämt kompisar och han har fått ett nytt liv kan man faktiskt säga. Oj vad man oroar sig för sina barn när inte allt är bra!! Det finns förstås barn som inte har så stort behov av andra men de är nog inte så många. Jag hoppas att det ordnar sig för din son Anna och jag tror nog att detta är ett ämne som engagerar många av oss mammor som läser här inne. Fast det är ju förstås inte feelgood precis. Man ska kanske ta upp det någonannastans men snälla ska man vara mot varandra och det vet jag att P ofta påpekar.

  Kram från ett regnigt skåne

 12. Skulle ju skriva här hur min dag var i lördags men blev oxå otroligt berörd av Annas kommentar. Det skär i hjärtat. Mobbing är fruktansvärt! Hoppas det vänder Anna. Det måste det! Har ni Friends på skolan? Fy. Får ont i magen av att tänka på hur grymma barn (& även vuxna), kan vara mot varandra. Känner igen känslan. Styrkekram.

  Bea är ju söt som socker, & ser sådär härligt sprallig & busig ut 😉 Själv gick lördagen i kalasets tecken då min stora tjej fyllde 7 år. Sista sommardagen firas alltså alltid ordentligt hos oss 🙂

  Kramen. <3

 13. Tack snälla söta för era omtankar!! Min son har idag tagit ett stort beslut – han vill byta skola och är också mycket bestämd i vilken det ska bli. Han har även i em bestämt att börja spela fotboll igen i sitt gamla lag som är i en annan liten ort men ändå straxt utanför vår lilla. Tar ca 10 min dit med bil från oss – det är även i denna lilla ort han vill gå i skola, där finns det fina gamla kamrater sen han spelade fotboll där senast – nästan 3 år sedan han slutade.. Hoppas bara att de fortfarande är lika fina kamrater och välkomnar honom på ett positivt sätt imorgon på fotbollen!! Han verkar nöjd och lättad med sitt beslut men samtidigt har han gråten i halsen och hans vackra blå ögon är blanka ikväll .. Mitt mammahjärta blöder!! Hoppas och önskar och tror på en högre makt – snälla hjälp honom! Låt honom må bra igen och låt honom vara den underbara glada och sociala unge som han faktiskt är, för jag saknar honom såå!!!! Stor kram till er alla fina och till fina Petra!! /Gustavs mamma

Comments are closed.