FIRAT FINA H

.

.

. IMG_8202 .

.

Jag och Lo Lo på vår gata i stan, på väg ner till hamnen för att äta gottgott på ”Kajen”.

.

.

.

.

Bon Soir!

,

,

,

Igår så fyllde ju vår finfina ”H” år och det firade vi så klart! På kvällen efter jobbet gick vi den lilla promenaden ner till hamnen och Småstadens absolut bästa restaurang nämligen the one and only: Kajplats 9 (Ska ni gå ut och äta i Västerås och inte vet var ni ska? Då är det dit ni ska. Men boka bord, det brukar vara fullt:)

.

.

.

IMG_8197-5

.

..

Gårdagens jag: Ny klänning och kofta från Busnel! Busnel är så snyggt och såå tidlöst (ni minns att jag nämde att jag går försöker gå in för såna kläder med bra kvalité) Min farmor var verkligen en riktig ”Busneldam” och hon hade säkert tyckt att jag var superfin igår i kofta i Chanelstil och till den stickad klänning med guldknappar på fickorna. (Kommer ha detta set massor i vinter för plaggen är så mjuka och sköna och varma. Fast då matchar jag med tjocka svarta strumpisar och loafers) Busnel hittade jag hos Country Dreams som har mycket fint därifrån, se här (så gillar du också stilen så är det ett netshoptips) Gårdagens Lo Lo: ny kofta i lite samma stil som min från Zara och klänning + loafers från Zara.

.

.IMG_8250-3

.

.

Här är en bra bild på den nya färgen på mitt hår!

.

.

IMG_8212

.

.

Vackert foto på vackra svärmor

.

.

IMG_8239

,

,

Vad jag valde? Moules Frites. Så klart. Såå mumsigt så jag vet inte vad (och LoLo valde samma för denna rätt är hennes absoluta favorit också:)

.

 

 

IMG_8221-2

.

.

En mamma, ett glas bubbel och Lo Lo med ”Zoolanderpose”

.

.

 

IMG_8227-2IMG_8233


.

Skål!

.

.

.

Nu ska jag gå upp och natta och stoppa om mina älskade små skatter här.

.

.

.

Vi ses imorgon vänner!

.

.

.

KRAM & GOD NATT & SOV SÅÅ GOTT

.

.

.

.

36 kommentarer till “FIRAT FINA H

  1. Ahh du är såå fin i håret och ser ’nyspraytan’ad’ ut.Right?
    Kläderna är ursnygga och classy! Men … att köpa nya klassiska kläder med lång livslängd varje dag känns väl lite motsägelsefullt… 🙂
    Supersnyggt är allt hursomhelst.

    1. Tack!:) Nej jag köper inte kläder varje dag. Jag har dock sålt en hel del gamla kläder och uppdaterar garderoben med sådant jag känner är klassiskt och som går att matcha. En bra basgarderob med lång livslängd sätter man inte ihop i ett ”nafs”:)

      KRAM

      1. Hade varit kul om du hade en bloppis.
        Självklart om du vill och orkar.
        Tack för fin blogg och alla underbara feel good bilder.

  2. Vad gulligt av dig att återkomma med det! Det ser superfint ut verkligen. Har aldrig provat spraytanning – är det dyrt, kan det gå fel?
    Får jag också fråga vad det är för kräm från St Tropez? Det ser urbra ut!

    1. Jag har både en spray och en moussebus från St Tropez. Finns på KICKS.

      Lycka till med busandet!

      KRAM

      P

  3. Jag svitchar mellan cool, ”gullig” och klassisk klädstil hej vilt. Du verkar göra detsamma, hihi. Blir lätt hopplöst i garderoben för man (jag) tycker att jag aldrig har nåt.

    Du och din svärmor är sååå snygga!

    Kram Lena

  4. Så fin du er 🙂 Kjempefin på håpet, og drakten er nydelig, absolutt din stil 🙂
    Ha en fin helg!
    Lise

  5. Du ser helt fantastisk ut! Håret blev ursnyggt och de nya kläderna passar dig perfekt. Ha en fortsatt trevlig kväll!:) Kram Emma

  6. Oj! Vad jättefin du blev i håret, ser superfräsch ut. Vilken mysig gata ni ser ut att bo på!
    Hur gick det med den där blodpölen, usch, jag har tänkt på det där hela dan…
    Har märkt att du blivit duktigare på att svara de dom frågar här och det tycker jag är riktigt roligt! Förstår att du inte alltid hinner men det är som sagt väldigt kul när du gör det. Jag märker att jag inte är den enda i dag att säga det, men jag vill också tacka för härlig inspiration och mysig läsning
    Cyberkram från M i Thn

    1. Tack! Försöker svara när jag hinner och jag förstår absolut att det är uppskattat med feedback och svar:) H ringde polisen som sen ringde mig och ställde frågor och eftersom det inte hade begåtts något brott så kunde de inte göra något alls. Men lite läskigt är det ju så klart och vi hoppas och tror att det bara var en fågel eller katt eller något:S

      KRAM

  7. Vad är det här för en retrohöst! Först en massa kopparsaker tillbaka och nu Busnel! Jag får 80-talsvibbar som bara den – gah ska man behöva rota reda på sitt gamla skrot i gömmorna. Haha!! *med glimten i ögat * och kram från andra sidan Mälaren

  8. Så fin! Som vanligt!
    Men Busnel, jag har inbillat mig att de kläderna är varma och lite ullstickiga 😀 i kvalitén.
    Stämmer det? 🙂 Stor kram och tack för all inspiration du ger – plånboken är inte lika glad däremot 😉

    1. Tack söta! Ja det är ju ullblandning i Busnel. Det är därför kvalitén och passformen är så bra men jag är inte såå känslig med att det är lite stickigt men har absolut underklänning under klänningen. Så är de mycket riktigt varma och eftersom jag är en fryslort så älskar jag det:)

      KRAM

  9. Vad fin du blev i håret. Ja, Louise är så duktig och så himla bra på det här med löshår.
    Jag gillade verkligen tejpfästena som inte känns alls när man drar med handen över håret. Fantastiskt fin hårkvalité är det ju också. :0)

    Supersnygg blev du!
    Kram Linda

  10. Jag har ätit några gånger i din stad och inget ställe slår Kajplats 9, supergod mat och sådan fin atmosfär som inbjuds. Jag var där i början av juni, solen strålade och det var varmt, nästan som man befann sig utomlands :). Tack för en underbar blogg.

  11. Men Du, W O W, vilken himla pefekt färg!
    Så himla fin, varm, och ja- Perfekt:)

    Fin helg, här blir det fjälltur!
    /A

  12. Vad roligt…Busnel..då tänker jag direkt på äldre tjusiga damer! Men det blir ju helt klart tufft med lite snygga skor och coola smycken på en snygg yngre donna!!
    Kram Annsofie

  13. Men så snygg du är! Jag älskar dom snygga Busnel-kläderna. Klassiskt är snyggast! Och bra val av mat!!

  14. Håret blev så fint! Du får berätta hur det funkar och hur det är att sköta jämfört med keratin/microringar! Busnelkläderna måste dock vara varma i detta sommarväder?? Sen så är ju tanken god att satsa på dyra basplagg som ”ska hålla”. Och kvalitetsmässigt håller de säkert, men det är ju så att det är det damiga, skräddade modet som gäller just nu. Du köper Busnel för att det är i ropet nu, men det hade man nog inte gjort för bara ngt år sedan. Det är ju så att man tröttnar för fort. Du gillar ju att ständigt komplettera din garderob, det är ett beteende som nog är svårt att ändra på, så länge man har råd. Men jag HOPPAS du kör på detta nu, för det vore inspirerande att se någon tänka mer långsiktigt på kläder, och inte köpa nytt varje vecka! =)

  15. Hi Petra, how did you modify the black/white photos? The shade is really nice. Stora kramar, Annette

  16. Hej! En lite konstig fråga, men skulle du kunna tänka dig att sälja din Busnel kofta om du har den kvar? Letar febrilt efter en likadan (vet att just den modellen såldes för något år sedan).
    Mvh Susanna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg