NYTT & BRA PÅ BÄNKEN

. . .

.

.IMG_8269-6

.

..

.

.På mina köksbänkar står lite allt möjligt ”köksigt” som byts ut lite då och då. Det senaste tillskottet är en helt underbart fin marmorskärbräda från House Doctor. Looove it. Har inte sett denna någonstans så den måste vara helt ny i sortimenet och jag fann den (som så mycket annat) hos netbutiken My Tivoli. (Bra pris på denna som kostar 299 kr)

.

.

.

IMG_8283

. .

.

Lite höstigt matfix på g och något som vi gör varje år vid den här tiden är att ta med skatterna och åka och plocka majs hos någon bonde ute på landet. Jättemysigt! Majsen ovan har jag dock plockat på Ica:) (Ser ni förresten vad marmorbrickan glimrar fint? På den ska jag nog servera lite goda ostar och päron från trädgården ikväll)

.

.

.

IMG_8286 . . .

.

Så måste jag tipsa om kanske världens både finaste OCH bästa kokbok (nej det är ju inte samma sak oftast:) Jag älskar den här kokboken av Monica Ahlberg som kom för något år sedan. Att sitta och bläddra i den, alla de magiskt vackra bilderna, all matinspiration, känslan, omslaget, storleken och de lättlagade spännande recepten osv osv ja allt. Den är GRYM och ett kokboktips helt enkelt:)

.

.

,IMG_8263-2

.

.

Får se vad det blir för mat ikväll! Utöver ostarna då:)

.

.

.

Nu blir det pw i solskenet på ”lunchen”!

.

.

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “NYTT & BRA PÅ BÄNKEN

  1. Åh måste säga igen hur fantastiskt inspirerande du och din blogg är!!!! Blir så glad av den!!!! Måste fråga vart den burken kommer ifrån som står på bänken i svart och vitt mönster! Så snygg!!! Så tacksam för svar!

  2. Vill bara säga att din blogg är underbar och det är så kul att följa dig på nätet! Du verkar dessutom vara en härlig person! Kramar

  3. Nice! Du är så duktig med att få till det =). Måste bara fråga dig vart du fått tag i mässingskrukan?

  4. Hola, de nuevo estoy aquí después de unas vacaciones de relax…Me he paseado por tu blog, poniéndome al día de todas tus entradas…Me encanta tu blanca cocina, se da cierto aire a la mía…Tu nueva adquisición, la tabla de cortar de mármol es perfecta para tu rincón de cocinar, combina perfectamente con todo el conjunto. A mi también me gustan los libros de cocina, siempre se aprende algo nuevo que cocinar y sorprender a los nuestros…Feliz jueves para ti…
    Matilde
    http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

  5. Så fin marmor-detalj och rolig grej för liten peng. Tittade på den förut idag men blev osäker på hur den skulle komålettera vår svarta granit men ni ser ju ut att ha något liknande, fint.

    Trevlig kväll.

    Therese

  6. Fantastiskt vackra bilder
    MEN du vet väl att marmorskärbrädor slöar ner knivarna direkt? Marmor och glas är hopplöst för knivarna – även om det är vackert. Hälsningar från en som kökshandlare

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg