FÖRE & EFTER

.

.

.

Skärmavbild 2013-09-05 kl. 09.50.23

.

.
Mitt hår före att min nya favoritfrisör Louise tagit tag i det!

.

.
.
Skärmavbild 2013-09-05 kl. 09.50.03

.
.

Och efter!!!! W.o.w!

.

.

.

Hallå igen vänner!

.

.

.

Igår var jag ju hos frisören (som ju alla  ni som följer mig på Insta ju redan sett:) Tusen tack för era snälla hälsningar!) En av de allra allra bästa sakerna med att blogga är man då och då blir kontaktad av läsare som sett att man behöver något/undrar över något och som vill tipsa och hjälpa till. Jag har ju hm, ”gnällt lite över mitt hår”, här på House of Philia och då såg en frisör här i Småstaden  det mailade och skrev ungefär – Kom hit, jag vet nog precis vad du vill ha och behöver!

.

 Frisören, som ju heter Louise, föreslog att jag skulle testa en ny form av extensions (Jag har ju inte haft några på ett tag och velat att håret ska få vila från dessa) som limmas fast och som inte sliter alls. Louise lovade att dessa ska vara de allra mest skonsamma och märket heter Hairtalk. Det gick jättefort att sätta i dem, tog knappt en timme, och efter färg och klipp (vi valde tillsammans en jättefin kall mörkblond-beigefärg med ljusa slingor) så var verkligen mitt trista sommarhår som nytt. Så där lagom långt och blankt och tjockt (ja ni ser ju ovan:) Dessutom så ingick det alla slags hårprodukter man kan önska i en sån helinsättning som jag har (typ balsam, schampoo, detangler,inpackning,olja, värmeskydd osv) så att jag nu kan sköta om löshåret på allra bästa sätt också. Mycket mycket bra! (Och eftersom jag är bloggerska så fick jag rabatt, bra för er att veta, och jag lovade att jag skulle tipsa. Och det gör jag såå himla gärna för jag är verkligen suuuupernöjd. Min frisör heter Louise Granström och finns på Salong Unik Stora gatan Västerås och har mail louise@hairtalk.se och nummer 021 – 80 11 12. En jättesöt ambitiös och duktig tjej!)

.

.

.

Skärmavbild 2013-09-05 kl. 09.50.53

.
.

Färgkarta från Hairtalk! Hade ju inte med min stora tunga systemkamera till frissan så det fick ajfånbilder istället:)

.

.

.

Ha nu en riktigt fin dag alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

19 kommentarer till “FÖRE & EFTER

  1. WOW va snyggt det blev..
    Nu har jag lite frågor som jag hoppas du hinner svara på..
    Hur känns det att ha det i håret?
    Hur är det att schamponera håret med dessa i?
    Kram Åsa

    1. Tack!!! Det känns faktiskt i n g e t alls. Helt ärligt så känns det bara om du borrar ner fingrarna och tar på fästena i botten! De är helt platta och jättetunna. Hur det sen är att schamponera med Hairtalk vet jag inte än:)

      KRAM

      1. Tack för fint svar 🙂 du är supersnygg i det!
        Återkom gärna när du har schamponerat, om du vill 🙂
        Kram Åsa

  2. Wow! Hvilken forskjell!! Så bra med extensions som ikke sliter på håret. Gleder meg til å se deg forfra med din nye lekre frisyre;)
    Ha en god dag! Klem.

  3. Så fint det blev! Intressant med extensions som inte ska skada håret.
    Men jag måste däremot tyvärr ge tummen ner för deras websida. Om man har minsta ambition för att gett någorlunda proffsigt intryck så måste man se över den. Nu är det blandat med svenska och norska ”flikar”. Dessutom håller den svenska översättningen dålig klass. En uppdatering på de delarna skulle klart göra sidan bättre.

  4. Fint!! Hoppas du hinner dessa frågor också;
    – Blekte/färgade du ditt ordinarie samtidigt el bara satte i extensions?
    – Hur går det att kamma/borsta genom ett hår med extensions – fastnar inte kammen i fästena?
    – Hur tar man ur dem?
    – Syns det inte alls om du sätter upp håret i en knut tex?
    Kram från en som funderar på att testa…

  5. Meeen så fint det blev…naturligt snyggt..
    Du är en mästare på att få mig att må bra och se positivt på saker o ting.
    STOR varm kram Annsofie

  6. Ja, vilken otrolig skillnad!! =) Du måste ha satt i ganska många slingor, hur många blev det? Sen måste jag dessvärre säga att alla ggr jag haft fastlimmade keratinfästen har det slitit mkt mer än de ggr jag valt microringar. För visst sliter det på håret, man kan inte påstå ngt annat.

    Till er som undrar, man kan givetvis inte kamma håret ända från hårbotten, fästena är ju ivägen. Man får försiktigt kamma håret nedanför fästena. Håret måste överlag hanteras varsamt (inte schamponera med huvudet upp o ner i duschen, inte använda balsam i hårbotten) och sova med flätat hår.

    Såsmåningom blir löshåret lite torrt, och kan börja tova sig litegranna. Hur mkt beror på vilken kvalitet det är på löshåret, och hur du sköter det!

    1. Hej Stina,

      Vet ej hur många slingor det blev men tror det var fyra paket? (helinsättning) Ja keratinfästen och vaxfästen sliter mer än microringar men nu har jag limmat hår, dvs håret sitter i en rad som limmas fast och går inte att slita av (och ingen värme behövs får att fästa det) Man behöver inte ha flätat hår på natten med Hairtalk.

      KRAM
      P

      1. Tack för ditt svar. Limmat låter lite läskigt, och intressant att det går att fästa utan värme….hm…tål att kollas upp inför nästagång! =)

        1. Kollade upp det, det är ju tejp hår, har funnits länge. Lossnar det inte lätt? Känns som det skulle slita ännu mer då det väl fäster på hela hårraden?

  7. Hur länge håller håret? Kan man sätta om det eller måste man köpa nytt varje gång? Väldigt fint 🙂

  8. Det blev verkligen supersnyggt. Det där med löshår är ju livsfarligt, jag är löjligt förtjust i mina clipons och vill helst ha hitte-på-håret i alltid, så det kanske blir nästa steg 😀

  9. Hur känns håret nu när det gått ett tag? Har du satt om det?
    Tacksam för svar.
    God Jul.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg