HAPPY CRAZY FRIDAY & GÅRDAGENS LEVERANS

.

.

.

.IMG_8891-3

.

.

Igår fick jag besök av ett gäng trevliga killar som levererade inte mindre än en ny och toksnygg sportbil utanför dörren! Sämre torsdag kan man ju ha:) (jag har bara bilen till låns så klart)

.

.

IMG_8887-2

.
.
Killarna vill att jag hjälper till att sprida en mycket viktig välgörenhetskampanj och det är ju klart att jag ska göra det. Ska berätta mer om denna snaaart! (och yes de hade även en liten läskande gåva med sig när de kikade förbi här. Tack så mycket snälla ni för den och för billeverans och för besöket guys:)

.

..

.

Hej hallå  bästa dagen!

.

.

.

.

Idag har jag inte alls mycket jobb att göra utan känner mig redo för att ta helg typ nu och det ska bli såå skönt. Bästa känslan! Ska hämta minsta skatten tidigt och åka till leksaksaffären och köpa present till en liten vän som ska ha kalas (och skatten vill klä ut sig till en pumpa! Fast det är inget maskeradkalas utan bara ett vanligt sådant men hon vill vara en liten pumpa iaf. Hoppas jag hittar den där gamla Halloweenkostymen på vinden nu:)

.

.

Sen när vi är hemma igen så ska jag ut i trädgården här med korgen och plocka ner lite mogna äpplen och göra en riktigt smaskig fransk Tarte aux pommes. Mmmm, det är ju bara så gott. Kanske slänger jag in ett recept också:) (Apropå baka en ”Tarte”, såg ni också Kockarnas Kamp igår? Jag tycker det programmet bara är så himla mysigt och Christer Svantesson är så rar och Melker Andersson är såå bra. Hoppas någon av dem vinner:)

.

.

.

Ha nu en riktigt skön start på fredagen alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Pssst, Och tack kära vän och Ölandstok för att du påminde om en gammal Youtubegoding nyss (som visats av över 15 milj ggr). Har ni inte fått den där sköna glada fredagskänslan än så kommer ni få det efter att kollat på dessa söta bröder. Ooooh my, vilka fantastiskt toksköna moves:)

.

.

.

26 kommentarer till “HAPPY CRAZY FRIDAY & GÅRDAGENS LEVERANS

  1. Kikar in för att önska dig en trevlig fredag.

    De där grabbarna kan gärna svänga förbi mig också. Och lämna en bil menar jag. Vad trodde du? ;0)

    Kram Linda

  2. Inte fel att få den där bilen till låns. Ser att det är för ett mycket gott syfte! På tal om tv så börjar jag verkligen sakna svensk tv här i Spanien. Utbudet på play är ruggigt dåligt.
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se

  3. Välgörenhetsprojekt bra! Mer sådant 🙂 Dock ska det bli spännande att se hur de/ni har lyckats koppla ihop kampen mot cancer med att köra sportbil.

  4. Hej !
    Vad kull grej och till ett bra ändamål :-).
    Vad har du för snygga kläder på dig, varifrån ?

    Ha de !

  5. Snygg kärra då fått låna:)) Och så fint ditt hår är, ser så tjockt och friskt ut!

    Ha en mysig kväll, fredag som det är allt:)
    Kram fredrika

  6. Barncancerfonden förtjänar all uppmärksamhet den kan få! Bra att du gör en insats! Måste också berömma dina snygga kläder, var hittar man dem? Ha en fin fredag/ kram

  7. Du är jättefin som alltid. Är dina byxor från Malene Birger tro? Önskar dig en trevlig helg!

    1. Tack söta du. Japp byxorna är MB och jag fann den hos Elin Maria i Eskilstuna.

      Trevlig helg till dig med!

  8. Hur tycker du ditt nya löshår funkar? Sitter det stadigt, lätt att sköta, tovar sig ej?? Lite nyfiken på att prova, nice att kuna gå från svenskt ”fjöshår” till tjockt svall, kul!! =)

    1. Jag tycker det fungerar hur bra som helst. Det tovar sig inte alls, man får ju med jättebra Hairtalkprodukter som tex detangler, conditioner och olja som gör håret blankt och slätt. Och det sitter jättefast, än så lönge iaf;) Märker inte av fästena alls faktiskt. Det allra bästa med håret är att det inte ”tampar” alls sig dvs det ligger jämnt och slätt vilket jag gillar massor. Ser så där elegant ut om du förstår vad jag menar. De enda nackdelarna är att det tar ganska lång tid att torka håret och att det ”lite varmt” för en som har tunt fjöshår och inte är van:) Blir fint i vinter haha!

      KRAM

      1. Tack, vilket bra svar jag fick! =) Just att det inte ”hänger i tampar” som du säger verkar vara en stor fördel med den tekniken. Tror jag ska prova. Glad att du svarade!

  9. Hmmmmm….
    Wow, vad spännande med välgörenhet, snygg bil och fina pojkar.
    Väntar nyfiket på vad du ska få vara med om – välgörenhet! Och hoppas förstås att jag kan hjälpa till på något sätt!
    Njut av lördagskvällen så tittar jag in i morgon igen.
    Hej från Loo.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg