FINT TILL FIKAT

.

.

.

 

.IMG_8166-3
.

Att ha en liten söt plåtburk att lägga kakor i är ju ett måste här hemma. Blir ju en del kakor när man tre små kakmonster! Mina vänner tipsade om House Doctors höstnyhet i form av ett set med tre olika kakbrukar i olika storlekar. Med finfint harlequinmönster i grågrönt och olika bokstäver på locket var dessa ju bara tvugna att flytta in i mitt vita lantkök. Nyheter är också den finfina i mjölk-kannan (finns en mindre storlek för grädden också) och marmor lycktan. Jag smäller av så tjusig!

.

.

.

.

Gooood Morgon Lördag!

.

.

.

Idag har vi busy schema och strax måste jag rusa ner på stan och köpa nya ”kalasbyxor”! (strumpbyxor om någon missat att de kallades kalasbyxor på 70-talet haha;) för det väntar ju snart kalas för liten skatt. Ute i sista minuten också som såå ofta.Tittar in en snabbis för att bara säga  hallå till er raringar!

.

.

.

.
.
IMG_8176-2


.
.

Serverade snabbt litet kakfika till två små skoltjejer i form av mjölk och stora fyllda chokladrån. De är såå hungriga nästan jämnt:)

.

..

.

IMG_8159-3
.

Men visst är asken bara för söt? Lykta + askar + kannor kommer alltså från House Doctor och finns hos Mytivoli.se. Precis som faten från Day Home. Sugrör och glas finns på Lagerhaus.

.

.

.

.

Önskare er alla en f.a.b lördag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “FINT TILL FIKAT

  1. Hej!
    Jag undrar hur det blev med dina nya stolar.
    Har kanske missat något inlägg om det.
    Blev du nöjd? Skulle vara kul att se en bild.
    Funderar också på nya bruna stolar,har
    dock inte bestämt vilka än.

    Hälsningar Annette

  2. Så snyggt! Måste fråga dig vilka glas du tycker är finast rcr melodia eller hobstar? Så tacksam för svar 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg