GÅRDAGENS I STOCKHOLM

. . .

.

.

IMG_9072-8 ,

.

Vi passade på att ta en provtur till ett grått men väldigt vackert Stockholm med den fina BMW:n jag har fått låna. Här är vi på väg till ljuvliga Djurgården och Junibacken och jag min gårdagens var: kofta/jacka Busnel Country Dreams, jeans RaRe och linne 5 Preiview Isa Couture. Brillor Victoria Beckham och på fötterna Day.

.

.

.

.

Heeeej Måndag!

.

.

..

Fy vad kallt det är helt plötsligt! Detta är man ju inte van vid längre eller hur?:Är ju en av de som fryser lätt och jag har redan köpt mig en varm höstkappa. En riktigt gosig sak i lite ”morgonrocksmodell” som jag nästan längtar efter att få svepa runt mig när det blir ännu lite kallare. Men än så länge är det stora koftor och mjuka skinnjackor som gäller här och fortfarande sommarskor. Är just nu på jakt efter de ultimata ankelbootsen med lite klack. (Som dessa från Acne tex, mmmm, så snygga)

.

..

.

.

IMG_9017-2

.

.

Får många frågor angående mitt hår har jag märkt. Hur det är och hur jag sköter det etc. Är faktiskt riktigt nöjd med det just nu och ska nog ta och göra ett riktigt ”hårinlägg” åt er! Om ni vill:)

.

..

IMG_9054-4

.

.

.

Ha nu en skön start på veckan!

.

.

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “GÅRDAGENS I STOCKHOLM

  1. Ja, nog märks det att vi börjar närma oss höst här i Spanien också. Kvällar och morgnar börjar bli lite kyliga. Mitt på dagen är det dock fortfarande hett och det känns konstigt när man går förbi höst/vinter skyltade fönster här med varma, tjocka koftor etc. Men det kommer väl så småningom. Riktigt snygg outfit!
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se
    http://pilotfrun.se

  2. Ja, gärna ett ”hårigt inlägg! Hihi! 😉

    Har äntligen hittat ett par höga stövletter från förra säsongen, UGG Bianka (från en sida i USA) för nog funkar de väl i år med!?

    Kram

  3. Pratade med Louise idag och vi ska testa att sätta i hår på mig i november igen. Blev lite för mycket senast som du kan se på min profilbild på min blogg. Jag vill ha lite mer lagom den här gången så kanske det också blir lättare att sköta. Du är ju grymt snygg i ditt.
    Jag går här med mitt fjuniga hår och tycker det är tunnare än någonsin (om det nu är möjligt). ;0

  4. Vår ”lilla” bil är en BMW. Körglädje sägs det om BMW, men jag tycker nog min ”stora” Audi är lika kul att köra 😉
    Vad tyckte du som ”testpilot”? 🙂
    Din kofta/jacka (ja vad kallar man dem? 😉 ) är verkligen jättesnygg!
    Kram /Maria

  5. Elsker bloggen din! Du har et vakkert hjem, vakre barn, vakkert utseende og vakkert vesen.
    Vi holder faktisk på å kjøpe ny bil, ble så nysgjerrig. Hvilken modell til BMW er det? Er det en BMW 3 serie gran tourisme? Tror det nemlig er min favorittbil:)

  6. Hej! Ditt hår ser verkligen fint ut! En konstig fråga kanske men: hur är det att svettas i? Jag springer mycket och hade förlängning förut som skavde i hårbotten…ingen höjdare.
    Tack för en härlig blogg!/runsannarun.se

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg