BARNKALAS

.

.

.

IMG_8926-3
.
IMG_8931


.
IMG_8947
.
.

Bea på väg till en liten söt killkompis som bjöd på kalas igår! Lite pirrigt är det ju alltid när man ska på fest:) (och den ursöta klänningen med mycket tyll i underkjolen hade storasyster Lo Lo när hon var lika gammal och är köpt i London. Silverskorna är från HM)

.

.

.

.

Todeloooo söndag!

.

.

.

Mår ni bra!? Sitter just nu i bilen och bloggar och tänker att varför gör jag inte så oftare. Att jag skriva lite medans jag är på väg någonstans är ju perfekt tidsfördriv (och när lilla skatten ändå sitter och sussar sött här brevid:) Och jag vill bara påpeka att det givetvis inte är jag som kör:)

.

.

Vi är på väg till Hufvudstaden för att hälsa på släkten och ta en liten tur till Djurgården. Är sugen på att ta en sväng förbi Fotografiska och  Helmut Newtonutsällningen också, den stänger ju om ett par veckor och jag vill så gärna se den, men det tror jag faktiskt inte vi hinner. Vi får se!

.

.

.

.

IMG_8954

.
.IMG_8956


.
.
IMG_8958
.
.

Det blir ju direkt mycket mindre pirrigt när en annan vän dyker upp och ska gå på samma kalas!

.

.

IMG_8970-2

.
.

”Hej hallå kompisV, vi är här nu” Beabusen hade hur kul som helst på kalaset och fick både ansiktsmålning och ormtårta:)

.

.

.

Hoppas ni har en riktigt skön söndag vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

21 kommentarer till “BARNKALAS

  1. Hvor ER Bea fiiiiin og sikke nogle flotte billeder du har taget. Min Sofie er også til fødselsdag hos en skolekammerat i dag. Er ALTID en lille smule spændt inden hun skal afsted 🙂 Hører åbenbart til 🙂
    Há en dejlig søndag.
    Kram Jeanette

  2. Vilka bilder, du börjar bli en riktig proffsfotograf!
    Man kan riktigt känna lillans förväntan, underbart… tänk att få vara barn igen 🙂
    Kram!

  3. Beabus är verkligen såå söt! Min lillasyster är också en Bea och absolut en Beabus med 🙂 Det verkar vara en gemensam faktor för alla små B!

    Men vad hände med pumpadräkten? 😉
    kram och lovely sunday

  4. Underbara bilder! Ja, att blogga i bilen är en god idé. Bara lite sisådär med bilderna tycker jag. I så fall får man fixa och ladda upp innan och sen skriva i bilen. Här i Spanien har det återigen varit en varm dag och vi har haft goda vänner på besök.
    Trevlig resa!
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se

  5. Oh, ljuvlig söt är hon, fina lilla Bea..
    Jo, blogga i bilen vore drömmen, men…då skulle jag må illa i flera dagar efteråt! Tråkigt men sant! 🙁

  6. Oh vilken söt liten gäst! Och så kul att få komma på kalas! Vi får fortfarande följa med treåringen på kalas, de är lite för små för att kunna gå själva. Max var nyligen bjuden hem till förskolekompisen som också fyllde tre och han blev så glad för inbjudan… men så satte han sig i pappas knä och frågade bekymrat om vi också skulle med; ”för jag kan ju inte gå själv, pappa?”:) Hoppas ni hade en fin dag i storstaden! Kram

  7. Åh så fin hon är lilla beabus.
    Här for vi också på kalas idag.
    Direkt efter Mulle skulle Julia få gå på sitt första dagis-kompis kalas för Klara som fyllde fem och alla flickorna på avdelningen skulle dit.
    Herregud så många blonda lockhåriga prnsessor det var och lycklig Julia följde sedan med grannkompisen hem för ännu mera pyssel och lek.
    Det är nu man inser hur stora dom blivit.
    Fem år….
    Nu tar vi måndag och jag önskar dig en härlig sådan.
    kram Maja

  8. Que guapísima iba tu pequeña princesa…El vestido muy bonito, el blanco le queda genial. No hay nada que les guste más que ir a las fiestas de los amigos, disfrutan muchísimo. Las fotos en tu jardín como siempre preciosas, con un día soleado. Me encantan tus plantas, esos bojs en forma de bola, quedan geniales. Nuevamente felicidades por tu hermosa casa. Saludos calurosos hoy desde Barcelona.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg