DEN DÄR BUGSY BY MB

.

.

.

.IMG_9855

.

.

Än så länge är det inte tillräckligt kallt för min nya kappa, Bugsyn från By Malene Birger som bara väntar på att få luftas! I skön badrockmodell ska  jag svepa den runt mig när höststormarna kommer och den ska matchas med svarta ankelheels och någon av mina favoritsjalar. (Ja något mer ska jag förstås ha till:) Jag har strl S och jag fann den här för er som undrar.

.

.

 

 

IMG_9850

.

.

.

Sååå snygg på. Och tydligen mycket populär! Min ena svägerska har köpt en precis likadan (ja helt ovetande om mitt köp så klart:) Har en känsla av att detta kan blir en riktig ordentligt ombloggad kappa i höst…:)

.

.

.

 

IMG_9848-2
.
.

Poppiskappan Bugsy finns i härrrligt tuggummirosa, också hos Isa Couture. Grubblade ett varv på en sån också men svart är ju alltid svart:) (Bilder med ullkappan på ska ni också få men det får gärna bli liiite kyligare:)

.

.

.

.

Ha nu en riktigt mysig eftermiddag (här blir det strax en tur till Max till skatternas glädje:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “DEN DÄR BUGSY BY MB

  1. Hej! Har följt din blogg i många år men tycker den mer och mer andas reklam. Kanske är det jag som är omodern, jag vet inte. Menar att alla har en historia att berätta i stort och smått. Kvinnor emellan, utan att våra barn ska se oss som barbiedockor som slipar, botoxar oss osv. Jag vet inte riktigt, men, och, jag vill inte göra någon ledsen. Bara mina funderingar….just nu!

  2. Önskar också få din rabatt på IsaCouture! Ganska avis på det, de har ju så mycket fint. Drygt 5000 kr för en kappa är dyyyyyyrt, så en annan ”rabattlös” stackare får hitta billigare!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg