HEJ STUDIEDAG & JUICETIPSET

.

.

.

sleepo (1 av 1)-9
.
.

Ni vet ju att jag brukar tipsa om allt möjligt här på Hop och denna morgon måste jag bara tipsa om en juice! Jag måste ha riktigt god juice på morgonen, det är typ min viktigaste frukostingrediens (och latte.. och smörgås så klart:) Finns ju mååånga juicer (i skiftande kvaliteér) men Ica Selections är helt klart godaste. Den är så där frisk och söt med en härlig smak av mogna aplesiner. Slår alla de andra på juicehyllan och jag har nog testat de flesta:) (Sen så har jag ju hittat det absolut godaste frukostbrödet på Ica. Har inte det hemma idag men återkommer med det)

,

,

,

,

Hej Lill-lördag!

.

.

.

Sitter fortfarande i pyjamas vid köksbordet för idag blev det sen och mysig långfrukost eftersom det är studiedag på skolor och dagis i vår Småstad. Tassade upp och gjorde lite scones och varmchoklad till skatterna innan jag väckte dem (fast Bea Matvägraren äter ju allra helst formbröd. Utan någonting på. Och utan kanter. Mmmm:) Snart ska jag ta en tur med dem och hämta paket med nya kläder och skor till tjejerna som jag beställt och sen en tur till stora köpcentrumet en liten bit utanför stan för inköp av överdrag. Vädret har ju verkligen slagit om nu, det är höst på riktigt liksom, och de behöver verkligen nya varma och fukt-tåliga kläder för utelek p r o n t o.

.

.

.

Önskar er alla en finfin start på onsdagen så ses vi snart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Inlägget är inte i samarbete med Ica:)

14 kommentarer till “HEJ STUDIEDAG & JUICETIPSET

  1. Hej ! Ja, ICA:s juice är verkligen godast men min favorit är den med mango och andra frukter, testa den om du inte redan har gjort det 🙂 Ha en bra dag !

  2. Just det där att inte behöva köpa varma vinterkläder, tjocka kängor och fodrade regnställ är verkligen en bonus detta år:) Här i Spanien har minsann fröken tackat om för barnen att om det regnar så håller man sig inomhus. Det blir så halt nämligen:)
    Kram och ha en fin dag!
    Rebecca
    http://pilotfrun.se

  3. Blir spennende å se hva du kjøper til jentene dine! Håper også at du vil skrive litt om hvilke klær og sko din sønn bruker!!!!:)

    Ha en strålende dag!! Klem Siv

  4. Hej jag tänkte fråga dej om du vet vad ni har för färkod på den grå färgen ni har på sockeln på erat hus. Vi ska måla i helgen och jag tycker det är en djungel med grå färger. Jag vill ha så ljus som ni har. Förstår att det kanske blir jobbigt att leta reda på en gammal färg burk. Men om du skulle ha en minut över så skulle jag bli jätte tacksam. ha en toppen dag Med vänlig hälsning Mia

    1. Är ledsen men jag har inte den koden! Det var murarna som blandade en specialare i putsen. Den är riktigt fin och vi får många positiva reaktioner på vårt hur färgsättning. Många i området här som tar efter när de renoverar sina gamla villor:)

      KRAM

  5. Vi ska måla huset nästa år vitt. Det finns ju så mycket duktiga människor med koll här . Tips på sockelfärg tack från er.

  6. Vill bara säga att jag verkligen gillar din ”feel good” blogg och upskattar din humor ”Inlägget är inte i samarbete med Ica:)”, bry dej inte om jante lagen utan kör ditt race det blir bäst så.
    Kramar,
    S

  7. Är det fruktkött i juicen? Klarar inte riktigt av det så här dricks det bara utan.

    Ha, ha! Gillar din sista mening. Bättre att förekomma än förekommas, eller hur man nu säger. ;0)

    Kram Linda

  8. Det är vår favorit också, brukar ”lyxa” till det med den på helgen, men nu var den ju på ”kampanj” för en tjuga 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg