DET ÖNSKADES VISST LITE KÖKSBILDER

.

.

.

IMG_9908-2 ,.

IMG_9942

 

IMG_9940

.

.

.Lite pinfärska pics från mitt kök varsågod!.:)

.

..

.

.

.

Todeloooo raringar!

.

.

.

Idag har jag fått redan på något riktigt riktigt roligt och tyvärr kan jag inte säga något här på bloggen (typiskt va, det är ju så irr med bara hintar!) men jag är sååå glad! Ska fira ikväll med lite bubbel minsann (har en flaska som ligger på kylning just nu:)

.

.

Ikväll bjuder jag på lite kökspics och som ni ser så har jag fortfarande inte bytt ut köksbordet. Har nämligen ett och bara ett som jag vill ha just nu och vi får se när det får flytta in… (och om ni nu känner att jag säger a och inte b igen så kan jag berätta att det är detta bord. Visst är det toksnyggt?) .

.

.

.

.

.

IMG_9916

 .

.

Ny pläd och kudde i grått från Chhatwall & Jonsson! (My Tivoli) Gillar verkligen alla deras mönster och allt går liksom att matcha:)

.

..

IMG_9947-2

..

.

I köket och utanför skymtar ni tvrummet.

.

.

.

IMG_9920-2 .

.

Tittskåpet med allt blå-vitt köksporslin kommer från Baazar.se.

.

.

IMG_9910

.

.

Ääälskar Tonstolarna (är toknöjd med dessa) och vintagemattan men bordet – not so much…Det andra skulle bli smashing!

.

.

.

.
Vet ni vad som händer precis nu! Glassbilen kommer körande med sin söta trudelutt och skatterna ropar glaaaaass ute på gården så bäst att kila  tror jag:)

.

.

.

Ha nu en tokmysig kväll så ses vi imorgon igen och då kör vi fredag  – hurra!:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.
.

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “DET ÖNSKADES VISST LITE KÖKSBILDER

 1. Det runda bordet skulle vara superfint hos dig. Jag gillar verkligen stolarna med den fina sitsen som bryter av skönt mot det andra grå, vit, svarta.

  Kram Linda

 2. Fina bilder på ert kök! Kul att se! Är väldigt spänd på vad som ska hända framöver, eftersom du t.o.m firar med bubbel! Spännande!

 3. Ert kök är verkligen fint! Vad roligt att du fick glada nyheter *nyfiken*. Jag förstår vad du menar med bordet men jag måste säga att jag inte tycker att det andra skulle bli bättre, men har inte sett det i verkligheten så kan absolut ha fel. Hursom inte mitt kök =)

 4. Så fint ni har det, som alltid ;), en snabb undran ang eran nespresso maskin. Använder ni den eller är det den inbyggda som används? Vi ar idag en nespresso citiz & milk (alltså du häller själv i mjölken) men är sugen på att byta till den modellen ni har, så är ni nöjda? Eller borde vi satsa på en inbyggd manuell när vi bygger om?

  Tusen tack för en mysig, inspirerande, trevlig blogg. Kram

 5. Vilken dröm! Så jäkla snyggt bord. Man dör ju nästan.
  Å spännande med den hemliga nyheten:)
  Vi är inte ett dugg nyfikna;)
  /Alex

 6. Jättesnyggt bord, men blir det inte lite trångt för er? Ser ut som man Max kan sitta fyra bekvämt runt det. Trevligt med runt bord, men de benen är inte de mest praktiska…

 7. Åh så himla fiiiiint kök!! Vad är det för kök? Vilken lucka å vilken färg? Vi ska snart byta kök år jag vill ha ljust lantligt, men vilken nyans av vitt är frågan??? Eller kanske man ska välja ljust grått… Kul med nya spännande projekt!! Gillar din blogg!!
  Kram!

 8. Hej Petra! Jätte coolt de nya bordet..kommer passa fint!
  Vill bara framföra en åsikt utan att låta gnällig…ag vet att du är medveten om det, men vore så kul om du kunde ge lite mer feedback ang frågor till dig. Förstår att det blir tjatigt om samma fråga kommer flera ggr i veckan, men nya frågor som kommer upp vore lite kul att få svar på. Har tyvärr aldrig fått svar på någon av mina frågor…
  Undrade tidigare om 5:2 dieten?
  Kram Annsofie

 9. Fint bord, men 120 cm i diam holder kun til 4 kuvert 🙂
  Forøvrig er kjøkkenet ditt bare lekkert, og Thonetstolene er to die for 🙂
  Ha en fin helg!
  Lise

 10. Ska jag vara ärlig? Nej min personliga smak är att det inte är snyggt. Det du har är mycket snyggare. Passar så fint till ditt fina kök. Men smaken är som baken delad och det är väl tur, så får tillverkarna sälja mer ;-). Ha en trevlig helg och tack för en fin blogg.
  Camilla

 11. Jättefint med marmorskivan, underredet känns som det tar mer plats, men det skulle nog passa väldigt bra med stolarna 🙂
  Kram Å

 12. Helt underbart kök! Vilken dröm att bo som ni gör, det är underbart vackert hela ert hem. Kommer du berätta vad som gjorde dig glad lite längre fram? Nyfiken 🙂

 13. Fint kök!
  Undrar var den snygga köksvågen kommer ifrån?
  En önskan från mig: att du ska bli bättre på att svara på frågor.
  Trevlig helg!

 14. Ohhhh så fint kök ni har, så stilrent! Det runda marmor bordet kommer att bli kanonfint!
  Grattis till glada ”nyheten” !!! Du berättar väl snart får vi hoppas 🙂
  Ha en finfin fredag! Kram Paula

 15. Alltså hur gör man när man klarar av att ha en vintagematta i köket i en barnfamilj? Tydligen är det något som min familj har missat… barn är barn och det händer olyckor hos oss hela tiden, mjölk rinner ner eller en smörgås landar på golvet. Vi hamnar att tvätta vår köksmatta ofta.
  Önskar dig trevlig helg!

  1. Klart man kan ha en vanlig matta under matbordet när inte barnen är pyttesmå längre. Mjölken rinner så gott som aldrig numera och om en smörgås landar upp och ner på den så är det ju bara att orka av:)

   Trevlig helg till dig med!

 16. Sådär tycker jag – modernt och tufft denna höst – men nästa säsong? Förmodligen hopplöst ute…Underredet verkar också väldigt otympligt och begränsar möjligheten till fler stolar. Marmor tål inte fruktjuicer som gör det matt, rödvin, syror etc fungerar inte heller på marmor. Ditt nuvarande är mycket mer klassiskt elegant! Keep it säger jag. Nu ser jag däremot ngt jag inte märkt tidigare – det ser faktiskt riktigt trångt ut mellan spisbänken och matstolarna. Det går inte att skjuta in Thonetstolarna under bordet vad?

 17. Jättefint och mysigt hem ni har:) Undrar var den fina svarta fotogen lampan kommer ifrån, vilket märke det är?
  Ha en fin helg
  Jessica

 18. Alltså vilket kök ni har, fantastiskt vackert!!

  Vi bygger just nu ett sommarhus och där skulle ditt nuvarande bord passa in perfekt så om du vill sälja det så är jag mycket INTRESSERAD!!

  För övrigt så har jag läst din blogg nu i flera år och jag har blivit beroende haha. Du är en sann inspirationskälla, fortsätt med det!

  Kram och trevlig

  Cattis

 19. Hej! Jag har precis hittat din fantastiska blogg och undrar varför jag inte gjort det tidigare?! Hsh vill jag rosa den och alla fina idéer du gett mig med din härliga inredning. Så tack för det! Nu en liten fråga: de fina svartvita plåtburkarna som står staplade på varandra på köksbänken..vart finner jag sådana? Ha en go kväll!

Comments are closed.